Şimdi Ara

[YARDIM]Modem Resetlemeden IP Değiştirmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    istediğim şey şu:
    3 pc de net kesintisi vs olmadan 4. pc de ip değiştirebilmek.
    bahsettiğim ip yerel ip değil
    www.ipadresimne.com a girdiğimde gördüğüm ip yi değiştirmek istiyorum.
    bununla ilgili yardımcı olurmusunuz...

Şimdiden teşekkürler...

• tor kullanmak ?https://www.torproject.org/ (anonim proxy ) performansı nasıl acaba, kullanan vardır forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

tor kullanmak ?https://www.torproject.org/ (anonim proxy ) performansı nasıl acaba, kullanan vardır forumda.

Yavaş.
  • kullanılacak program ile tor üzerinden proxy kullanımı söz konusu. bir de güvenlik riski var. fren yapalım da xonar yetişsin..
  • Arkadaşlar çok afedersiniz... ama ben gerizekalıyım anlıyacağım dilden anlatabilirmisiniz ?

Bir konuda yardım istedim soru sordum.
    soruma soruyla karşılık veriyorsunuz aranızda konuşuyorsunuz hiç birşey anlamıyorum...

Kendimi ifade edebildiysem ne mutlu bana...
    Teşekkürler ( yardım amaçlı parmaklarını yorana )
  • ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ojihama

Arkadaşlar çok afedersiniz... ama ben gerizekalıyım anlıyacağım dilden anlatabilirmisiniz ?

Bir konuda yardım istedim soru sordum.
    soruma soruyla karşılık veriyorsunuz aranızda konuşuyorsunuz hiç birşey anlamıyorum...

Kendimi ifade edebildiysem ne mutlu bana...
    Teşekkürler ( yardım amaçlı parmaklarını yorana )

Herkes aynı IP üzerinden internete çıkarken diğerleri etkilenmeden IP adresini değiştiremezsin. IP değiştiği zaman bütün bilgisayarların IP adresi değişir.

Bunu 4. bilgisayarda proxy kullanarak çözebilirsin ama o da arkadaşların konuştukları gibi yavaş olur.

Bazı dosyalarla hiç modemi aç-kapa yapmadan modem IP adresini değiştirebiliyormuşsun. Ben hiç kullanma gereksinimi duymadığım için tam bilmiyorum. İnternette bunu biraz araştırabilirsin ama yinede diğer makineler bundan etkilenir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.