Şimdi Ara

YARDIM! modemin wlan ışığında hareket yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 3 aydır uydunet'in üçlü paketini (teledünya-uydunet-kablotv) kullanıyorum. Ama üç aydır internetten doğru dürüst randıman alamadım. Video izlediğimde ya da download ettiğimde on dakikada indireceğimi, bir saate zor indiriyorum. Modemin -netmaster- lan ışığı abartmadan söylüyorum bir saniye hareketli, beş altı saniye sabit yanıyor, bazen dakikalarca hareket olmuyor. Müşteri hizmetleri güya teknik eleman gönderdi, "hani işte giriyo ya, o olur öyle, normaldir" deyip çıktı gittiler. Acaba interneti üçe bölüyor ya da parazit yapıyor ondan mı diye, modeminki hariç diğer iki kabloyu söküp çıkardım, yine olmadı. Acaba modem dandik diye mi, daha kaliteli birşey alsam sorun düzelir mi, yoksa biraz ayar mı çekmemiz lazım? Yardımcı olursanız üç aydır pc başında felç geçiren şu garibi çok sevindireceksiniz...

• Wireless kartım şu: Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 1030
    Acaba bu mu dandik, ondan mı??? Eğer bundansa, wireless kartı için ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mksubscorp1905 -- 19 Eylül 2011; 2:28:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.