Şimdi Ara

Yardim!! Msi ge73vr 7rf anlik wifi veya lan kopma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum kullanmış olduğum laptopta online oyun oynarken anlik internet kopmasi yasiyorum. Ve bu problem yaklasik 2. El aldigim laptopu aldigim günden bu yana 1 aydır devam ediyor. Kendi evimde superonline 5g ile bağlanıyorum yada lan ile arkadaşımın evinde ttnetten. Sorun 2 yerde de ayni. Evimde kardeşim masaüstüve diger laptoptan bağlanıyor ancak onlarda hiçbir sorun yok. Akilli telefonlarda yine sorun yok. Sorunun internet sağlayıcısı kaynaklı olmadığı da aşikar.

Keyifle oyun oynamak için aldığım cihaz benim icin eziyete dönüşmüş durumda...

Her çeşit forumda youtube da bütün araştırmalarıma ragmen çözüm bulamadım.

Driver guncellemeleri
    Windows 10 pro 1803 1809 sürümleri
    Wifi güç tüketim ayarları
    Çalıştır komutları vs.

Ve akabinde laptopu servise yolladim ve bugun servis ile görüştüğümde herhangi bir sorun olmadigini yaklaşık 4 saatlik pubg oyununda test edildiğini söylediler. Şimdi ise laptop elime geldiğinde aynı sorunla mücadele edeceğime eminim..

Benim oynadığım oyunlar fifa 19, rust

Konu ile ilgili desteklerinizi bekliyorum. Umarım yardımlarınızla çözüm bulurum..

• Hocam wifi ve ethernet en güncel driver olduğundan eminmisiniz?
    Intel Asistan isterseniz birde şu programı yükleyip taramasına müsaade edin.
  • Merhaba en güncel versiyon hocam eminim
  • Takılı olan wifi çipinde sorun olması muhtemeldir. Standart servis işlemleri çok detaylı değil geçiştirilmiş olman marka da söz konusu olunca çok olağan.

cihazda wifi killer ise şurayı bir kontrol edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 30 Aralık 2018; 17:45:17 >
  • Yazilimsal tum islemleri yaptim hocam bios guncel driver güncel bencede sorun donanimsal ancak suan serviste ve servis sorun gözükmüyor diyor.
  • Driver konusunu arkadaşlar da söylemiş zaten, modeldeki lan ve wifi Killer’a ait. Killer’ın kendi sitesindeki modele uygun driverı deneyebilirsiniz. Bir diğer alternatif ise bios veya firmware güncellemesi olabilir. Msi’ın kendi sitesinden en güncel sürümleri kurabilirsiniz. Ancak hala sorun düzelmezse bir sonraki driver güncellemesiyle belki giderilebilir veya sorunun donanımsal olduğu sonucuna da varabiliriz.
  • Hocam söylediklerinizde yapıldı enteresan olan suan msi servisinde sorun yok diyorlar şimdi bana geri geldiğinde aynı sorunla başbaşa kalacağım sorun nerde birtürlü bulamadım . Ben 2 evde farklı internet sağlayıcı ları ile aynı sorunu yaşıyorum. Acaba gidip bi wifi adaptörü alsam sorun çözülürmü
  • baştan temiz format at format attıktan sonra windows yüklemesin driveri sen elinle manuel yükle. format attıktan sonra şu driverlerin en güncel versiyonunu sırasıyla kur lan ve wifi. bunları kurduktan sonra yeniden başlat sürücülerin devamını kur. herşeyi tamamla oyunu yeniden dene. birde online oyunların hepsindemi yapıyor onuda dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.