Arkadaslar ben yeni bir kullanıcıyım ve uzun bir süredir dijidal fotograf makinesi almak için arastırma yapıyorum 400 civarı param var ve bütcem dahilinde bu iki makine arasında kaldım nikon L1 ile canon A540 arasında bana yardımcı olabilir ve bu makinelerden birisini önerirseniz sevinirim tabi makinelerin biliyorsanız farklarınıda söylerseniz sevinirim.. bu arada daha cok doga fotografları ve gece cekimleri yapmayı düşünüyorum tabi birazda aile fotografalrı. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.. bu arada 400 ytl civarı baska makinelerden daha iyi performans alabilecegimi düşünüyorsanız baska marka ve modellerede açıgım..
Kardeşim bence Nikon L1 al makro çekimlerde daha iyi...
makro değilde ailenle gezip manzara ev şehir fotoları çekeceksen 540 mükemmel sirkecide 90 ila 200 ytl arası hama lens ler ver 540 a uygun bir makrolar ve geniş manzara resimleri çekersin aklın durur
valla benim kafamda nikon vardı ama şimdi canonuda düşünüyorum biras daha yardımcı olacak kişi varsa ufakda olsa birsey yazsanız yeter.. bu hafta alacagım pişman olmak istemiyorum... teşekkürler yardımcı olanlara
fikrimce canon 540 tam isteklerini karşılar...uzun sürede kullanırsın..
peki hangi modelle daha net göze hoş gelen fotograflar çekebilirm.. biliyorum bu iki modelde öyle profsyönel makinalar degil ama makro olsun doga fotografları olsun ışık olayları olsun daha etkin bi makine olmasını istiyorum.. fotografa kendimden birşeyler katabilmek güzel olur kendi bakış açım yani.. anlatabildimmi bilmiyorum? sizce hangisi bu yazdıklarıma daha uygun olur?