Şimdi Ara

'YARDIM'PASSAT TSI-YENİ C5-LAGUNA III (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
0
Favori
31.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Renault ile Citroen i direk eleyin.

Kafanız Opel insignia ile passat arasında karışşsın.

+ 645 ci

hatta insigna çıkana kadar bir ucuz 2. el araç alın idare edin çıkınca insigna alırsınız
  • C5 ile Laguna arasında tercih yapardım.
  • Şaka gibi (: volkswagen ile citroen ve reno yu mu kıyaslıosunuz. Ayıptır günahtır.
  • Evet arkadaşım doğru söylüyorsun bu her modeli kazık olan ve kendisini mercedes sanan vw i renault ile kıyaslamak ayıp ve günah oluyor.yani sana bravo
  • arkadaşlar yeni laguna nında çamurlukları fala plastikmi??

şu birmilyoncuları sattıkları plastik eşyalaar aklıma geliyo hepimiz alıyoruz işteee

tabi şaka bi tarafa satış temsilcisi bir arkadaşım var adamlara tanıtım için şöle bir kurs vermişler genel yetkililer laguna için gelen müşterileri hemen şöför koltuğuna oturtun aracın içini lanse edin diyorlarmış türk tüketicisini ancak böle kandırabilirz diye düşünmüşler.....herhalde

• Araba satmak için satanlara yazıklar olsun.Arabayı alırken bi ton gaz veriyorlar, ondan sonrasına sahip çıkmıyolar.Böle satış zihniyetine
  • Arkadaşlar bakın donanım ve teknik verilerini her fabrika resmi internet sitelerinde açıklamış...

Tek tek siteleri ziyaret edin bakın göreceksiniz ki passat donanım olarak her ikisini de fark atıyor.
    Kofor tartışılmaz
    performansa bakın :)
    Ayrıca tüketime de bakın
    hepsinde çok daha önde...

ya VW GROUP daki araçları saydırmayın bana başta audi porsche bugatti lamborghini seat bunların hepsi VW Group un değilmi
    bugatti veyron W16 motoru kim koydu
    TDI motoru bulan kim ? (Hdi, dCi soradan çıkan çakmaları)
    2006'da dünyanın en teknolojik motoru TSi seçilmedi mi
    1974 ten bu yana golf kaç adet sattı biliyormusunuz ?
    1937 - 1984 arası avrupa da 50 milyonun üstünde araç üreten başka hangi firma var
    ilk defa 12 yıl paslanmaz garantisi verip bizi galvanizli saçla aliminyum karoserle kim tanıştırdı ?
    Daha sayamayacağım neler

Bugün 1940 ların 50 lerin kaplumbağaları tıkır tıkır işlerken 80 yılların reno 5 inden sokaklarda işler durumda olan kaç tane var :)

Reno kimdir Citroen kimdir yapmayın ya ? :)

• Renault ve citroen de muhakkak iyi markalar bence bu kadar yerin dibine sokulmamalı ama VW hakkındaki verdiginiz bu güzel bilgilerden ötürü tesekkür etmek istedim, gercekten cok cok büyük ve köklü bir marka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 9 Temmuz 2008; 23:35:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat067

arkadaşlar yeni laguna nında çamurlukları fala plastikmi??

şu birmilyoncuları sattıkları plastik eşyalaar aklıma geliyo hepimiz alıyoruz işteee

tabi şaka bi tarafa satış temsilcisi bir arkadaşım var adamlara tanıtım için şöle bir kurs vermişler genel yetkililer laguna için gelen müşterileri hemen şöför koltuğuna oturtun aracın içini lanse edin diyorlarmış türk tüketicisini ancak böle kandırabilirz diye düşünmüşler.....herhalde

arkadasim o camurlugu sac arabanla dilerim ki hicbir zaman bir yayaya carpmazsin... sagolsun renault yaya guvenligini de dusunmus, oyle cok dusunmus ki yaralanmayi en aza indirip bizim vicdani ve cezai sorumlululugumuzu minimize etmek icin on camurluklarin metal yerine alasim malzemeden yapilmasini uygun bulmus...
    ama gerci sen renault muhendislerinden ve ar-ge'sinden daha cok sey bilen bir "kullanici" oldugun icin bilmeden elestirmek ve hatta dalga gecmek hakkindir. sonuna kadar kullan!

tercih sıkıntısı ceken arkadasima iki kez laguna 3 testi yapmis bir megane 2 kullanicisi olarak:
    motor performans/ekonomi oraninin cok iyi oldugunu,
    6 ileri sanziman ile yerine gore hem ekonomi hem performans sunabilecegini,
    motor ve yol sesi yalitimin cok basarili oldugunu,
    yol tutusunun cok iyi oldugunu,
    malzeme kalitesinin esdegerlerine nazaran ust duzeyde oldugunu,
    euroNcap'ta 6 yildizi kil payi kacirdigini,
    aracin arkasinda renaultun uzman ve yaygin servis aginin bulundugunu hatirlatmak isterim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Vanished

Arkadaşlar bakın donanım ve teknik verilerini her fabrika resmi internet sitelerinde açıklamış...

Tek tek siteleri ziyaret edin bakın göreceksiniz ki passat donanım olarak her ikisini de fark atıyor.
    Kofor tartışılmaz
    Ayrıca tüketime de bakın

ya VW GROUP daki araçları saydırmayın bana başta audi porsche bugatti lamborghini seat bunların hepsi VW Group un değilmi
    1937 - 1984 arası avrupa da 50 milyonun üstünde araç üreten başka hangi firma var
    ilk defa 12 yıl paslanmaz garantisi verip bizi galvanizli saçla aliminyum karoserle kim tanıştırdı ?
    Daha sayamayacağım neler

Bugün 1940 ların 50 lerin kaplumbağaları tıkır tıkır işlerken 80 yılların reno 5 inden sokaklarda işler durumda olan kaç tane var :)

arkadasim renault teknolojisini formula1 de 90 li senelerden beri kazandigi 4(benim bildiklerim, fazlasini bilmiyorum); citroen ise senelerdir wrc de isbatlamis'2 kez dunya sampiyonlugunu biliyorum) dunyanin onde gelen markalarindandir...
    vw'de kuskusuz cok kaliteli bir marka, ama ciksin meydanlara. yigit er meydanin cikacak arkadasim...

• yanı burdakı kımse vw ne kalıtesız demedi ama vw cıler kendılerını mersoya bınıo sanmalarından artık bıkkınlık geldi kabul edin artık dier markalarda biçok konuda üstün araçlar yapıolar misal yol tutuş misal işçlik misal yalıtım misal konfor yani passat artık ole abartı bi araç deil rakipleri çok güçlendi kabullenın artık
    quote:

Orjinalden alıntı: ayi terbiyecisi

quote:

Orjinalden alıntı: Vanished

Arkadaşlar bakın donanım ve teknik verilerini her fabrika resmi internet sitelerinde açıklamış...

Kofor tartışılmaz
    Ayrıca tüketime de bakın

Daha sayamayacağım neler

arkadasim renault teknolojisini formula1 de 90 li senelerden beri kazandigi 4(benim bildiklerim, fazlasini bilmiyorum); citroen ise senelerdir wrc de isbatlamis'2 kez dunya sampiyonlugunu biliyorum) dunyanin onde gelen markalarindandir...
    vw'de kuskusuz cok kaliteli bir marka, ama ciksin meydanlara. yigit er meydanin cikacak arkadasim...

• Kavgada açılmayacak topic.

Passat gibi referans bir araç varken laguna ile c5 de neyin nesi .

benden sana tavsiye git bi c5e bakıver adamlar hoş yapmış konsolu 2007 a4e benzetiyorum da tuhaf olan 30 liralık citroendede aynı teyp var 85 liralık c5 tede .. neyse onemlı olan kalıtesı ..

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Kavgada açılmayacak topic.

Passat gibi referans bir araç varken laguna ile c5 de neyin nesi .

benden sana tavsiye git bi c5e bakıver adamlar hoş yapmış konsolu 2007 a4e benzetiyorum da tuhaf olan 30 liralık citroendede aynı teyp var 85 liralık c5 tede .. neyse onemlı olan kalıtesı ..

ciddi deilsin dmi ilk ıkı cümlende
  • yeni c5 derim çok güzel olmuş araç
  • arkadaşım bence passat artık sınıfında ayrı bir yere gelmiş araç, kalite olarak da bana gore diğer ikisinden üstün
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainyday

arkadaşım bence passat artık sınıfında ayrı bir yere gelmiş araç, kalite olarak da bana gore diğer ikisinden üstün

diğer ikisini de kullandın mı peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Orjinalden alıntı: rainyday

arkadaşım bence passat artık sınıfında ayrı bir yere gelmiş araç, kalite olarak da bana gore diğer ikisinden üstün

diğer ikisini de kullandın mı peki?

yorum yapmak için illa kullanmak mı gerekiyor? C5 kullanmadım C4 kullandım veya Tuareg kullandım, megane kullandım vs., mesela mercedes C serisinin C5'ten iyi olduğunu yorumlamak için kullanmaya gerek yok bence, ha tabi kullanmış olsam çok daha sağlıklı olurdu o başka.
  • Laguna Derim bence passataı bu kadar gözünüzde büyütmeyin laguna III modeli kelimenin tam anlamıyla mükemmel
  • Bizim olmayacak birşeyi kabullenmemizden ziyade, AKSİNİ İDDİA EDENLERİN somut örnekler göstermesi ve VW'yi kötülemeyi bırakması bence daha mantıklı. Yarım saat bile sürmeyen test sürüşünden yada arkadaştan ödünç alınan araçtan kalan birkaç bilgi ile araç alınmaz - tavsiye de edilmez.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.