Şimdi Ara

'YARDIM'PASSAT TSI-YENİ C5-LAGUNA III (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
0
Favori
31.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ALIN BAKALIM 3 FİRMANIN DA AVRUPA PAZARINDA 2.0 MOTOR OLARAK LANSE ETTİĞİ MODELLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanished2 -- 10 Temmuz 2008; 23:19:33 >
  • lag ta 2.0 T manuel yok
  • TR de yok Fransa ve İngiltere Pazarında var ayrıca da fark edermi ki :) veriler arasındaki farka baksana
  • quote:

Orjinalden alıntı: vanished2

TR de yok Fransa ve İngiltere Pazarında var ayrıca da fark edermi ki :) veriler arasındaki farka baksana

ohoo madem almanyadan fransadan bahsediyoruz..

Laguna GT 2.0 T 205hp.. vosvos

4 teker aktif aradaki teknoloji farkına bak.. Direksiyondan 4 tekere hükmedebiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 10 Temmuz 2008; 23:41:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

4 teker aktif aradaki teknoloji farkına bak.. Direksiyondan 4 tekere hükmedebiliyorsun

Ön tekerleklere hükmedelim yeter

Şaka şaka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

quote:

Ön tekerleklere hükmedelim yeter

Şaka şaka.

Tabi canım o mükemmel 1940ların dosbaları hala yalşıyor diye Passat 2.0 alınabilir ben birşey demiyorum.

Volkswageni ve dosbaları sevme ve yaşatma derneği

• passat gibi arac varken lagunaya citroen e hiç bulaşma bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: brujeria

passat gibi arac varken lagunaya citroen e hiç bulaşma bence

tebrikler, nedensiz beyansız direkman passat dediğiniz için, referanslarınızla burdaki herkese ışık tuttunuz
    yarın diplomamı yırtıp passat alıyorum
  • Sevgili kardeşlerim o zaman bende 205 hp'lik laguna GT'den daha az yakıt tüketimi olan 300 hp lik Passat V6 FSI derim :) 0-100 ü 5.5 sn bu aracın yalnız üzmesin sizin lagunayı :)
  • quote:

Sevgili kardeşlerim o zaman bende 205 hp'lik laguna GT'den daha az yakıt tüketimi olan 300 hp lik Passat V6 FSI derim :) 0-100 ü 5.5 sn bu aracın yalnız üzmesin sizin lagunayı :)

malik komiksin.. Lagunaya 3.0 V6 dCi geliyor seneye bakalım ondanda az yakacak mı
  • 3.0 V6 Dci dizel tabiki az yakacak ama sen şimdi bu gelecekti arabanın performansını Passat V6 FSI ile kıyaslıosan yuh artık derim yani...

Bide GT böle olur dedirten Passat R-GT'miz var ki 575 hp gücünde... Renault Mühendisleri Bence Bu Arabayı Bir İncelesin

'YARDIM'PASSAT TSI-YENİ C5-LAGUNA III

Yorumsuz :)
  • quote:

3.0 V6 Dci dizel tabiki az yakacak ama sen şimdi bu gelecekti arabanın performansını Passat V6 FSI ile kıyaslıosan yuh artık derim yani...

Bide GT böle olur dedirten Passat R-GT'miz var ki 575 hp gücünde... Renault Mühendisleri Bence Bu Arabayı Bir İncelesin

bu araç seri üretim mi konsept mi

Bencede vosvos mühendisleri bunu incelesin Belki Audi yi F1 e sokacak bikaç teknolojik detay kapabilirler

• audi f1 e girmez
    atmosferik motorda çok başarısızlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

audi f1 e girmez

birde biz Mercedes ile BMW ile rakibiz derler

Mercedeste BMW de bu yıl orada motor sporlarının zirvesinde şampiyonluğa oynuyorlar nerede Audi
  • quote:

quote:

3.0 V6 Dci dizel tabiki az yakacak ama sen şimdi bu gelecekti arabanın performansını Passat V6 FSI ile kıyaslıosan yuh artık derim yani...

bu araç seri üretim mi konsept mi

Bencede vosvos mühendisleri bunu incelesin Belki Audi yi F1 e sokacak bikaç teknolojik detay kapabilirler

yoksa bu bir kapak mi?

• quote:

quote:

audi f1 e girmez

Mercedeste BMW de bu yıl orada motor sporlarının zirvesinde şampiyonluğa oynuyorlar nerede Audi

hamilton gene götürmüş ya
    ballı merso, sağlam pilot buldu, hele monaco yarışı of of, son yıllarda gördüğüm en sağlam yarıştı
    alonso'ya da acaip uyuz oldum, o pistte şerefsizlik yaptı

• quote:

quote:

quote:

audi f1 e girmez

hamilton gene götürmüş ya
    ballı merso, sağlam pilot buldu, hele monaco yarışı of of, son yıllarda gördüğüm en sağlam yarıştı
    alonso'ya da acaip uyuz oldum, o pistte şerefsizlik yaptı

Hamilton 2 yarış öncede kimiyi götürmüştü

• sevgili kardeşim renault 80'li yıllarda da bir f1 takımı oluşturmuş fakat mali problemlerden dolayı 1986 yılında f1'e takım olarak veda etmek zorunda kalmadımı ?
    88'de motor üreticisi olarak döndü williams ve benetton takımları sayesinde toplam 6 f1 şampiyonluğu var. Bu çok büyük bir başarı mı ? Bir de Ferrari Takımına Bakım !!!!

VW Group F1'de yok nedeni ni bilemem ama emin olsun olsaydı renault dan daha iyi iş çıkarırdı neden mi ? Çünkü Le Mans yarışların da BMW de var Renault da son 10 senenin birincisi kim Audi !!!

Bakın dünyanın en hızlı seri üretim otomobilini VW Group Gurula Sunar ;)

• daha hızlısı çoktan çıktı.
  • onu da renault çıkardı değil mi :)
    Renault'un V8 2.4 litre hacimli F1 aracından başka övünecek nesi var biliomusunuz bi clio RS concept bir de laguna coupe concept bunlar da kaç beygirlik araçlar :)

burda bu araçlarla gelip kendinize Audi Porsche VW ' yi nasıl rakip görürsünüz ben vallahi de billahi de hayret ediyorum yahu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.