Şimdi Ara

YARDIM! PEDAL HAKKINDA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkes ASasda tercih ettiği combo şeklini paylaşabilir.. :)

Arkadaşlar öncelikle usko yada euro ko oynamıyorum.. Genellikle pvp oynuyorum.. Bu Asas pedalları hakkında kullanan arkadaşların huzuruna açtım konuyu.. ko pedal as-12 ve as 18 yani minor mana + R vuran pedaldan bahsedıyorum.. R vururken sadece skill vurması bıze kalıyormus fakat herhangı bır sekme konusu oluyormu yada mınor kacması vs.. bişey bilen arkadasların yorum atması rica olunur..''KO GENEL'' bolumu dıye buraya actım.. pedalcıymıs cart curtmus gıbı sıfatlarla yorum yapmazsanız sevınırım .. iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rontgower -- 6 Nisan 2012; 17:34:08 >

• Minor manayı anladımda hadi bari R'yi de pedala bırakma. Pedalın yapıcağı R ne kadar stabil olur tartışılır. Adam kaçarken falan saçmalamaya başlar. En basitinden W basılı tutup R yi seri seri vurarak skilleri vurursun combo bilmiyorsan bile. Kullanıcaksan en azından sadece minor yapanını kullan alacağın zevki sıfıra indirme derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Minor manayı anladımda hadi bari R'yi de pedala bırakma. Pedalın yapıcağı R ne kadar stabil olur tartışılır. Adam kaçarken falan saçmalamaya başlar. En basitinden W basılı tutup R yi seri seri vurarak skilleri vurursun combo bilmiyorsan bile. Kullanıcaksan en azından sadece minor yapanını kullan alacağın zevki sıfıra indirme derim.
    benim nasıl neyden zevk alıcagımı bu şekilde eleştirmeniz ne kadar mantıklı ki . Bu yorumda bulundunuz acaba ?? :) Konu hakkında bilgisi olan yazsın dıyede ekledm yanı.. Ama boyle olumsuz elestırı nereye kadar yanı .. peşin peşin soyledm ıste kullanıcam pedal.. ve yardım ıstedım..Yinede sagol yorumun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rontgower -- 2 Nisan 2012; 23:32:50 >

• Sekme tabikide oluyor fakat %99 sekme yapmıyor ama arda vs de 1skil falan sekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Sekme tabikide oluyor fakat %99 sekme yapmıyor ama arda vs de 1skil falan sekiyor

teşekkürler kullanıyormusunuz acaba hangi model? daha detaylı bilgi almak isterim..
  • Pedal R combo yaparsa sektirir parmaklarını kullanıp r yaparsan sektirmez pvp oynuyorsan zaten w-r combo yapıcaksın başka combo türü pek işlemez 6-7-8 turbo bi pedalda rahat rahat işini görür R comboya ayriyetten para ödemene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulJa L

Pedal R combo yaparsa sektirir parmaklarını kullanıp r yaparsan sektirmez pvp oynuyorsan zaten w-r combo yapıcaksın başka combo türü pek işlemez 6-7-8 turbo bi pedalda rahat rahat işini görür R comboya ayriyetten para ödemene gerek yok.

Anladım.. Ben asastan pek anlayan bi insan değilim yani combosundan anlamıyorum..comboya odaklanmak ıcın bı pedal arıyorum .. dedıgınız pedal as 17 oluyor :) .. w-r derken.. W basılı olup r+skıl+r+skill mi ? yoksa nasıl oluyor acıklayabılırsenız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rontgower

quote:

Orijinalden alıntı: SoulJa L

Pedal R combo yaparsa sektirir parmaklarını kullanıp r yaparsan sektirmez pvp oynuyorsan zaten w-r combo yapıcaksın başka combo türü pek işlemez 6-7-8 turbo bi pedalda rahat rahat işini görür R comboya ayriyetten para ödemene gerek yok.

Anladım.. Ben asastan pek anlayan bi insan değilim yani combosundan anlamıyorum..comboya odaklanmak ıcın bı pedal arıyorum .. dedıgınız pedal as 17 oluyor :) .. w-r derken.. W basılı olup r+skıl+r+skill mi ? yoksa nasıl oluyor acıklayabılırsenız sevinirim..

Dostum pvp oynuyorsan adamın üstüne yapışacaksın sadece % leri atarken w bırakacaksın altta % dmg sini gördüğün an w ye geriden abanıcaksın hiç bırakmayacaksın yani hem rakibin skillerini sektirirsin hemde senin skill sekme şansın olmaz sen combonu yaparken benim tercihim basmalı pedal ayak pedalı bulabilirsen al bulamazsan capslock daha yakın oldugu için onu kullanırsın ben pedal aldığımda özel yaptırmıştım 678 sadece minorde 78 r comboyu öğrenmek için r de eklettirmiştim toplam 110 tl tutmuştu benim önereceğimhttp://kopedal.com/AS-17.php veyahttp://kopedal.com/AS-19.php dur bunlar alıştığın sürece combo ile asas jobunu mükemmeliyete taşır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.