Şimdi Ara

yardım pls :( tesisat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

birde fiyat performans olarak degerlendırırsenız sevınırım cok ıstedıgım bişi ses ses sistemi

yardımları esırgemeyelım
    link aşağıda kampanya demısler ama fıyat aralıklarını bılmıyorum mantıklımıdır sızce

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4723&k_id=643

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 26 Ekim 2007; 19:21:51 >

• anfini fiyatını bilmiyorum ama
    bas:100ytl
    kablolar artı sigorta 45ytl
    kutu .:50 ytl
    mid takımı 130ytl

yani kampanya fiyatına montaj dahilse fiyat iyi gibi
  • EET İYİ GİBİ DEDİİN HESAP AMA WOOFERİN YERİNE GT5 AL ANFİYİDE 75.4 DAHA İYİ BİR SES ELDE OLUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisx3

şu paket nasıl acaba arkadaşlar

birde fiyat performans olarak degerlendırırsenız sevınırım cok ıstedıgım bişi ses ses sistemi

yardımları esırgemeyelım
    link aşağıda kampanya demısler ama fıyat aralıklarını bılmıyorum mantıklımıdır sızce

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4723&k_id=643

bu fiyata bu ürünler iyi yani fazla bir bir beklebtin yoksa..
  • hmmm fazla beklentım yok aslında ama fıyat iyimi onu merak etmıstım
  • kardeş gt-4 yerine gt-5 alırsan anfi yerinede 75.4 alırsan gokhan arkadaşımın dediği gibi süper olur fiyatta bana ortalama fiyatlar gibi geldi ama yinede sen bi ürünlerin hepsini teker teker gittigidiyor dan hepsiburada dan bi araştır teker teker alırsan mı yoksa burdaki paketlemi alırsan ucuz oluyo ona bi bak
  • benim ark. aldı aynı kampanyadan o jvc teyple kullanıyordu çok memnundu aslında ama 2 hafta sonra mid takımı yırtıldı aradık konuştuk bağlantı hatası vardır dediler kabul etmediler yani ama bağlanttığımız yerde alibeyköy deki jbl in kendi yeriydi o yüzden ben jbl taraftarı değilim başımıza geldiği için diyorum yani ama anfileri güzel anfin jbl olabilir

bence teyp pioneer
    mid takımı da pioneer
    bas infinity
    anfi de jbl seçebilirsin kampanya fiyatınında pek üstüne çıkmaddan halledebileceğin uygun fiyatları güzel modelleri var
  • butcenı arttır daha ıyı bır seyler al.
  • saolun arkadaslar parca parca almaya karar verdım en iisi bu sanırım zevke gore kıcker comp bass anfi jbl olcak sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.