bir siteyi download etmek için hangi programı kullanmam gerek link verir msiiniz lütfen
teleport pro yada webzip i kullanabilirsin ikside inndir.com da mevcut olması lazım. Üyelik sistemi ile girilen yerleri bu programlarla indiremezsin, ayrıca başka bir server a link verilmişse bunları da download edemezsin
dunyanın en guzel sitesini bilgisayarına indirip site içinde bir iki kelimeyi değiştirip boylece sitenin dizaynını ÇALMAK yerine, insanların emeklerine değer vererek zaman harcayıp emek verip kendi yaratıcılığınla bir websitesi yapmanı öneriyorum... tabii bu önerimi ne kadar dikkate alacaksın o başka mesele...
yok be abi.şimdi siteyi download edip offline bakmak çok zevkli.babam dakkada bir kontrol ediyo nette olup olmadığımı.
eehhe oğuz kaan aslan ben kendi sitemi download edicem merak etme :) öle hırsızlık bize yakışmaz...
kingarthas fena fikir diil ha [^]
aha şimdi farkettim 2 mesaj daha atınca çavuş oluyorum... :)) bunu da yazdık şimdi tıklasam kaldı 1... ehuehue... ne boş işlerle uğraşıyoruz yarabbim...
Flashget'e girince F7'ye bas. Adresi gir ve download et.
ordan hangisini indiricem?
sana daha dengeli bi program ismi vereyim adı httrack www.inndir.com a git search kısmına adını yaz arat kur zaten türkçeye cevirebiliyorsun dilini bence bundan iyisi de yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme