Şimdi Ara

YARDIM:RF REMOTE KONTROL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BERLER ELİNDE YAPILMIŞ RF REMOTE CONTROL DEVRESİ YAPAN VARMI YADA 433MHZ ALICI-VERİCİ MODÜLÜNÜ NEREDEN BULCAM YARDIMCI OLURMUSUNUZ. ATX-34 VE ARX-34 MODÜLÜ YADA BULABİLEN VARMI

• İstanbulda iseniz Karaköyde karaköy veya selanik pasajında hemen hemen her yerde bulabilirsiniz. Kullanımına gelince Tx(Verici) ve RX(Alıcı) modüllerin her ikisinde de birer data pinleri var. bunları birbirine bağlı seri yol gibi düşünerek kullabilirsiniz. Tx modülün data ucundan Lojik 1 (+5V) verdiğinizde RX modülün data ucundan Lojik 1 alırsınız. Bu şekilde seri bir data gönderip diğer taraftan seri olarak alacaksınız.

Kolay gelsin.
  • rf kontrol modülleri tasarımı imalatı yapıyorum tam olarak istedigin özelligi söylersen yardımcı ourum..
  • arkadaşlar yardımcı oldugunuz için saolun
    vedatceylan arkadaşım bana 433mhz lik modül lazım alıcı verici atx-34 artx-34 modülü eger yapıp satıyorsan fiyatını alabilirmiyim teşekkürler

• alradaşım saol bu devre bende var ama alıcı ver verici nerden alıcagımı sölersen iyi olur

quote:

Orjinalden alıntı: aaa123

hex kodu

• udea elektronik ten kargo ile isteyebilirsin.Mail ile cevap veriyorlar ve ilgililer.http://www.udea.com.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 kanal rf alıcı verici
    verici üzerinde 4 adet röle cıkışı yer almaktadır ve cıkış gucu 10 amperdir fiyatı alıcı verici toplam 45 ytl dir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.