Şimdi arkadaşlar ben bir kızdan hoşlanıyordum baya samimiydik ama bir türlü açılamadım... Şimdi benim en yakın arkadaşlarımdan biri bu kızla samimi olmaya başladı ben bir şey demedim ama bunlar giderek dahada samimi olmaya başladı. Bende arkadaşlığımı bozmamak uğruna bir şey yapmadım çünkü kız zaten arkadaşa bana davrandığı kadar sıcak davranmıyordu. Bugün öğrendimki üniden çıkıp beraber takılmaya gitmişler gittikleri yerdede diğer tanıdıklardan hep kaçmışlar. bana koymaz diyordum da öğrendiğimde gerçekten çok koydu
Ne yapmalıyım sizce?
hiç..hiçbişey yapma..
Bir bardak soğuk su içebilirsin.Kesmez diyosan damacanayı fondiple
quote:
Orijinalden alıntı: Subsie
Bir bardak soğuk su içebilirsin.Kesmez diyosan damacanayı fondiple
quote:
Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen
aynen böyle yapıcam sanırım pomocu
quote:
Orijinalden alıntı: Subrama
quote:
Alıntıları Göster
Bir şey yapamazsın dostum çünkü geç kalmışsın. Zamana bırakmak diye bir şey var. Her geçen zaman insan da bir şeyler götürüyor. Benden sürekli götürmüştür.
quote:
quote:
Ben öyle yapmıştım bir ara.
quote:
Orijinalden alıntı: Nihilum
quote:
quote:
Ben öyle yapmıştım bir ara.
Alıntıları Göster
2-3 yıl hergün yüzyüze bakmak zorundayız bide onu düşünün
quote:
10,11,12 boyunca baktım, problem?
quote:
quote:
10,11,12 boyunca baktım, problem?
Alıntıları Göster
ezik misin?
geç kalmışsın. cool ol başka kız bul. çivi çiviyi söker
Eski sevgilimle aynı sınıftayız senin durumu yaşıyorum hocam
quote:
Orijinalden alıntı: SoLdOut
Eski sevgilimle aynı sınıftayız senin durumu yaşıyorum hocam
@Bmw Kötü ya, hele son sınıfsan çok koyar.
@Subrama Senin için çözüm; ne45zmnkakuluzrs, Daenerys Targaryen Çözmezsen olacaklar; Bmw is Life.
quote:
@Subrama Senin için çözüm; ne45zmnkakuluzrs, Daenerys Targaryen Çözmezsen olacaklar; Bmw is Life.
Daha 10. 2 sene nasıl eski sevgilim(aslında hala sevdiğim) le nasıl aynı sınıfı paylaşacam.. Başka kıza yöneleyim en iyisi.
quote:
kızla buluş konuş bugün yada yarın kıza seviyorum de. arkadaş olarak görüyorum muhabbetine girmesine izin verme iş işten geçtiyse çocugu indirin ben olsam böyle yaparım ki benim takıldıgım kıza pek yanaşamazlar
Arkadaşın olmasa başkası olucaktı kız zaten seni sevmiyormuş yani ortada sorunda yok konu kapanabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Bmw is Life.
quote:
Daha 10. 2 sene nasıl eski sevgilim(aslında hala sevdiğim) le nasıl aynı sınıfı paylaşacam.. Başka kıza yöneleyim en iyisi.
Başka kız, o zamana kadar da smirnuff.
quote:
Şimdi arkadaşlar ben bir kızdan hoşlanıyordum baya samimiydik ama bir türlü açılamadım... Şimdi benim en yakın arkadaşlarımdan biri bu kızla samimi olmaya başladı ben bir şey demedim ama bunlar giderek dahada samimi olmaya başladı. Bende arkadaşlığımı bozmamak uğruna bir şey yapmadım çünkü kız zaten arkadaşa bana davrandığı kadar sıcak davranmıyordu. Bugün öğrendimki üniden çıkıp beraber takılmaya gitmişler gittikleri yerdede diğer tanıdıklardan hep kaçmışlar. bana koymaz diyordum da öğrendiğimde gerçekten çok koydu
Ne yapmalıyım sizce?
Sene 93, ilk okulda hoşlandığım kız vardı belki çocuktuk ama ne bileyim benim duygularım çok değişikti büyüyünce unutursun dediler ben hiç unutmadım adı Merve idi üzerinden 20 yıl geçmiş ama ben onunla ilgili ayrıntıları hala hatırlarım, 5 yıl birlikte aynı sınıfta okuduktan sonra orta okulda aynı okul ancak farklı sınıflara düşmüştük, ben gene ne yapıp edip onu görmeden konuşmadan eve gidemezdim onun yüzünden eve geç gittiğim zamanlarda annem beni feci döverdi... Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadan orta okuldan mezun olmuştum, zaten ondan sonra taşınmışlar ve ben bir daha onu görmedim sonra lise bitti üni bitti sene 06 askere gideceğim son günlerim bol bol geziyorum falan gene bir gün eve dönmek için dolmuşa bindim bir kaç durak sonra birisi bindi dolmuşa ve tamda önümdeki koltuğa oturdu, garip bir şekilde birden ona dikkat kesildim yüzünü göremiyordum ama garip bir şekilde bana tanıdık geliyordu, ayakta olan bir bayana yer verdim bilenler bilir eski magurusların o motor üstündeki yere de yolcu oturtulurdu oraya oturunca ne göreyim o hayatta hiç bir şey beni bu kadar sevindirmez di , o zamanlar çocuk olduğumuzdan o duygunun aşk olduğunu bilemezdim neyse , artık cesaretimi topladım ne olursa olsun açılacaktım saat biraz geç olduğu için hava kararmıştı onun ineceği durağa kadar inmedim, neyse indik dolmuştan tam sesleneceğim birden bir adam çıktı kucağında 2-3 yaşlarında kız çocuğu vardı bizimki kızı kucağına alıp "anneyi çok mu özledin" değince o an bittim dünya başıma yıkıldı sandım, parçalandım ama bize yakışmaz deyip arkamı dönüp gittim 1-2 hafta sonrada askere gittim zaten millet askerden kilo alıp gelir ben 14 kilo verip geldim. O günlerde kendime bir söz verdim ne olursa olsun asla duygularımı saklamayacaktım saklamadım da zaten o günden sonra Dünya rededilme rekorunu kıracağı mı bilemezdim... Herhalde 10 kişiye teklif edip red cevabı almışımdır...
Güzel kardeşim DUYGULARINI ASLA SAKLAMA SONUNDA İKİ SEÇENEĞİN VAR YA KABUL EDECEK , YADA RET EDECEK, SONUNDA ÖLÜM YOK BENİM GİBİ DENEMEYE DEVAM ET...
quote:
quote:
quote:
Jack veya jb olmaz mı
quote:
quote:
quote:
quote:
Jack veya jb olmaz mı
Kime nasıl etki eder bilmiyorum ama vodka ve viski farklı etkiler bırakıyor ben de, birisi duyguları daha derin yaşatırken, diğeri hiçbir mantığı olmayan şeylere itiyor. Smirnuffse vodka konusunda favorim diye diyorum, yoksa çok vodka denedim.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Jack veya jb olmaz mı
Kime nasıl etki eder bilmiyorum ama vodka ve viski farklı etkiler bırakıyor ben de, birisi duyguları daha derin yaşatırken, diğeri hiçbir mantığı olmayan şeylere itiyor. Smirnuffse vodka konusunda favorim diye diyorum, yoksa çok vodka denedim.
Alıntıları Göster
samimi oldukları sevgili olacakları anlamına gelmiyor ki arkadaşın kızla konuşmadığı zamanlar git onla konuş işte olursa olur olmazsa olmaz. çok yaşadım ben bu "kankanın gelip göze kestirilen kıza yavşaması" olaylarını. tabi hiç teknik meknik yok kızdan tekmeyi yiyince bana kalıyor kız.