Şimdi Ara

yardım sistem yüksek ama oyunlarda kasma oluo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ATİ Radeon 1 GB HD 4350 EKRAN KARTI
    4 gb ram 640 GB hard disk
    bilgisiyar toplama değil casper bilgisayar
    alalı 1,5 ay oluo ama bazı oyunlarda kasma yapıo crysis in grafik ayarlarından en ileride deil yüksekte oynuom ve 1024 e 768 de oynuom ama patlama veya yangın efektlerinde biraz kasıo street fighter 4 te de grafik ayarları high da 1024 e 768 de oynuom anti-alising de kapalı ama ona ragmen 20 fps falan oluo motion blur da kapalı ekran kartının 9.7 güncellemesini yükledim diğer oyunlarda buna benzer bi sorun yok peki sizce sorun ne arkadaşlar bu normal mi yoksa bilgisayarın bir servise gitmesi gerekiomu yardımlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighter94 -- 14 Ağustos 2009; 18:55:06 >

• Hocam ekran kartın o oyunları yüksek detayda kaldıracak kadar iyi değil.

İşte marka kasalarda yaşanan en büyük sorun. İşlemcin iyi, ramlerin iyi ama ekran kartın orta. Güncel driveride kurmuşsun..Buna rağmen kasıyorsa çaren ayarları düşürmekte olacak.
  • Peki önerebileceğin bir ekran kartı varmı arkadaş
  • Tabi öneride bulunurum. Ama tavsiyem ayarları düşürüp bu kartla devam etmen yönünde olur. Yoksa yeni almışsın zaten bilgisayarını , boşa masraf etme.

Yok durumum iyi alırım diyorsan,

Zotac 9800GT 1 GB ddr3 ve 256bit.

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-9800gt-synergy-gddr3-512mb-256bit-ekran-karti-(zt-98ges4p-fdr)/productdetails.aspx?I_ID=35386

Aklında bulunsun eğer bu kartı almaz başka kart alır isen.. DDR3 bellekli olmasına ve 256 bit olmasına dikkat et. Bu 2 özellikten düşük alacağın ekran kartı işine yaramaz.

• saol emeğine usta
  • Kendin toplamayarak başta hata yapmışsın ama olsun her insan hayatının bir döneminde bu hataya düşmüştür.

4GB ram derler 667 mhz çıkar
    640 GB derler 5400 rpm çıkar
    1 GB ekran kartı derler HD 3000 serisi veya 9600 gt çıkar

böyle dolandırıcı işte bu bilgisayar satıcıları.

Bu arada kasmasının nedeni ekran kartının kötü olması.
  • bence ekran kartın iyi driverleri güncellersen kasma sona erer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Denizler İmparatoru

İsyanında haklısın. Ama 3.5' 640Gb harddisklerin 5400 rpm 'i yok.

Ayrıca o kötü diye adını yazdığın 9600GT ile ben Crysis 'i, Yüksek ayarda 1680*1050 25fps oynuyorum. Selamlar.
  • kasandaki power kaç watt?
    eğer düşükse bence sebep ondandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankart

kasandaki power kaç watt?
    eğer düşükse bence sebep ondandır

Aslında mantıklı birşey söylüyorsun. Ama bu duruma uymuyor, neden?

Senin söylediğin çok yüksek model ekran kartı takarsın.. misal GTX 295 takarsın.. gider 400w power koyarsın. Bende derim ki o power ekran kartına yeterli gücü sağlayamıyor. Sorun orda. Ama bunun yanında sistemin sürekli reset atar, donar..

Buradaki durum ise ekran kartının bariz kötü olması.
  • @JANT
    hocam acıklamaların cok guzel ekran kartın orta sevıye gıbı gozuksede alt segmente daha yakın..hanı o 1 gb olması mesela ıyımıs ızlenımı verır fakat bıt degerıne bakar shader hızına bakar vs..

bazen guncel drıverlar %20 - % 30 arasında bır performans artısı saglar ama onuda beklemen gerekecek..ozellıkle atının cyrısıs ıcın cogu drıverlarına cok onem verdıgını duymustum ama yınde yetmıyor..bır gtx 295 cı olarak nvidia dan sasma derim ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 14 Ağustos 2009; 19:57:32 >
  • ATİ Radeon 1 GB HD 4350
    bu sanırım 64 bit 600mhz crysis zorlanma doğaldır
    ne kadar güncellesede kart değişmediği sürece bence sorun kalkmaz
  • yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar Denizler İmparatoru kardeş aslında toplama yaptırcaktımda babamla anlaşamadım çareyi çabuk çözüm yolu olan hazır almakta bulduk büyük ihtimalle ekran kartını değiştircem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.