2x Xeon e5-2683 v3 cpu ve Huananzhi x99 f8d anakart içeren bir sistem toplamaya çalışıyorum. Kasa montajı konusunda pek tecrübeli değilim. HDD, ram, pci kart söküp takmışlığım var ama sıfırdan bir kasayı monte etmedim hiç. Bu yüzden bu forumda hem yardım ve tavsiyeleri alıp, bir taraftan da soru ve cevapların benzeri bir sistemi toplamak isteyenlere bir kılavuz olmasını amaçlıyorum. Aldıklarım: Kasa: Deep Cool Matrexx55 V3 Anakart: Huananzhi X99 f8d İşlemci: 2x Xeon 2683 v3 Ram 2x 16GB EEC DDR4 Kllisre Alacaklarım (Tavsiyeleriniz bekliyorum): Soğutucu fan: ??? lga2011 için fiyat/performans ürünü ne önerirsiniz? lga151x fanları lga2011 üzerine montajlayabilirmiyim? Snowman X6 yada t4 ? PSU : Büyük ihitmalle Sharkoon Silenstorm 850W düşünüyorum. SSD : NVME M.2 Ekran kartı: oyun amaçlı olmayan herhangi bir ekonomik ekran kartı olabilir. İkinci el de alabilirim. Şu anda takıldığım en önemli nokta lga2011 için uygun fiyatlı bir soğutucu fan bulamamak. Yukarıda sorduğum gibi, diğer soket fanları lga2011 üzerine nasıl montajlarım? Ekran kartı kutusunun içinden şuna benzer bir şeyler çıktı: https://www.n11.com/urun/intel-lga2011-icin-cpu-icin-sogutma-fani-3846063?magaza=cbtxglobal Bununla lga151x fanları lga2011 üzerine montajlayabilir miyim? |
Bildirim