Şimdi Ara

Yardım... Veri kurtarma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim HDD göçtü içinde 6 senelik birikimlerim var(dı) verikurtarma.com diye bi mekan var gönderdim HDD yi 300 usd ve eski verilerin depolanması için 1 HDD istediler dilim yandı baya bi yandı hemde :) bu verileri başka bi yöntemle kurtarabilirmiyi önerileriniz nelerdir yardımcı olunuz lütfen hatta kendimde bir veri kurtarma merkezi işletebilmek istiyorum yani işin içinde bayaa para var :D arkadaşlar ben bu verileri nasıl kurtardıklarını öğrenmek istiyorumHDDnin içindeki diskleri hangi maknaya bağlıyolarda kurtarıyolar lütfen şuan bunalım altındayız abimle ben biz
    e destek olacak birisi lazım xD kolay gele... iyi geceler... iyi uykular... v.s....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel2934 -- 20 Eylül 2009; 0:41:52 >

• bence bu işleri profesyonellere bırakmak lazım kurtayim derken belki bi şans da olsada onu da kaybetmek var işin ucunda
  • bencede... ama o adamlara vereceğim paranın üstüne biraz daha ekleyip yeni pc alabilirim :D yani niye onlara para yediriyimki boşuboşuna... yorumun için sağol...
  • arkadaşlar ben bu işi gerçekten öğrenmek istiyorum... hangi makinaları - programları kullandıklarını öğrenmek istiyorum lütfen bilen bir zât varsa bildirsin çok memnun olurum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Veri Kurtarma Programları
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.