Aracım accent era 1.5 Crdi oto. . giresundan bursaya giderken yollar bildiginiz gibi cok bozuk. sagda yer ararken birden yol 2 şeritten tek şerite düşüyomuş. son anda farkettim(saga bakıyodum). birden başladım kaydırmaya. fren işlemyo :S 20 - 30 m. kaydırarak önceki honda cr-v ile aynı hzda gittim :S sonra adam kaçtı. giderken sorun yoktu. bursaya vardım birde ne göreyim. ön tekerlerin belli bi yerleri olmuş kabak. arabayı oynatamıyodum korkuma Balıkesire gittik sonra. Hyundai servisi kapalıydı. tekerler b250 :S sizce ne yapılmalı :( daha arabayı oynatmıyorm :S
Bu saatte ne yapılabilirki gündüzü bekleyip çekici falan çagırın durum çok kötüyse
hayır. o tekerle bursaya geldim. hatta balıkesirede. balıkesrdeym su anda. ama araba kaldı kapıda. hangi tekeri alayım hangi model ne yapayım yardm
Bende çok kaydım ancak böyle dişlerde sorun çıkmadı
Bugün BridgeStone servisine gittim Tekerler ölmüş dedi. Araba daha 11000 de :S Viking marka teker aldım continental üretiyomus. Memnunum :) Yarın balansa götürcem :/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme