Şimdi Ara

Yardım Yardım İmdattttt bu AirTies RT-210 Başım dertte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben çok araştırma yaparak bir Kablosuzda kullanabileceğim bir modem aldım çok sevdiğim G4 Laptop Macintoshum içindi bu alma sebebim normalde pc'den zaten modem kullanarak asus markayla bağlanıyordum ama şimdi bu mac. uyumsuzlugu benı delirtecek güvenlik diye bişi yok biliyorum ama sanal ortamda yani.
    ben şimdi kimseyle bencilim biraz :) Wirelessımı kullandırmak istemiyorum çünkü laptopta 24 saat çalışmasını istiyorum sürekli indirmek için bişiler buna hakkım var ama etraftan bildiğim kadarıyla yeni aldığım AirTies modemime 5 kullanıcı daha giriyor kullanıyor yaklaşık 15 gündür buna uyuz oldum. Şimdi gelelim problemime şifre olaylarını biliyorum kitapçığı ezberledim artık tlf adamları yordum biraz ama hala sorunum çözülmedi Koyduğum Web şifresi Wab şifresini Laptopta açılmıyor kabul etmiyor yanikafayi yedirtti bana 3 gündür macintosh sorunumu nasıl çözebilirim lütfen yardım..

• modemin arayüzüne gir,web şifrelemede birinci şifreyi 0101010101 ikinciyi 0202020202 üçüncüyü 0303030303 yap.Mac'in girmesi gerekir.
  • işte o şifreleri girmek sence uygunmu yine yazar girerler kendim belirlediğim şifreyi yazdım aktif ettim ama mesela diğer bir kullanıcı aradaşım girdi laptopta şifreyi ama benim G4 mac. Laptopa girmiyor şifre kabul etmiyor:(
  • yaaa kimse yokmu bu isten anlayan oooff yaaa
  • Mac filtreleme olmuyormu?.Kılavuzda bilgisayarların MAC adreslerine göre filtreleme yapılışı anlatılıyor.Heralde mcintoshlarında MAc adresi vardır..
  • 1-Modemin giriş şifresini değiştir
    2-SSID i değiştir ve gizle
    3-mac filter koy
    Kitapçığı biraz incele ve bunların nasıl yapılacağın öğren
  • ok saol ama olmuyor neyse arkadasimi getirecem umarim olur:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wep, wap şifrelemeyi kaldırıp sadece mac filtremele yapmanızı öneririm...
  • Macintosh lapropu varmış MAc fitlre ayrı bir olay, MAcintoshda MacOSX de wardır wireles artın ayarları airties de bişey değiştirmeye gerek oldğunu sanmıyorum
  • iste herkes modemdeki sifrelemeleri yapmami soyluyorlar yapiyorum ama sifreyi laptop kabul etmiyor ama laptopumda nasil bir ayar yapacam onu bilmiyorum kafayi yedim bir haftadir olmuyoo olmuyooo
  • ayarlarını bu şekilde yapınca laptop kendi şifre istiyor zaten

• 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efece -- 19 Mayıs 2006; 0:35:58 >
  • Arkadaşlar, AirTies'ın 24/7 çalışan ve genelde sorunları anında çözebilen çok etkin bir Staış Sonrası Destek Hattı var. Neden yararlanmamakta direniyorsunuz ki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

Arkadaşlar, AirTies'ın 24/7 çalışan ve genelde sorunları anında çözebilen çok etkin bir Staış Sonrası Destek Hattı var. Neden yararlanmamakta direniyorsunuz ki???

+1

+ airties ın kitapçığı öyle güzel anlatıyorki...

+ forumda aratsan ben daha önce anlatmıştım.. bi kaç arkadaş daha anlatmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qnefe -- 20 Mayıs 2006; 14:12:35 >
  • tamam yaptim hallettim arkadaslar sonunda tesekurler sorun yok memnunum simdi son derece airties tan :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.