Şimdi Ara

Yardıma Muhtacım Lütfen Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim adım Buğra bu foruma günlük yaşantının verdiği zorluklardan sonra geceleri stres atmak için kaydoldum amacım düzgün lisan kullanarak bilgi paylaşmaktır sürç-i lisanım varsa affola. Şimdi bu forumda bildiğiniz üzere rütbe veya seviye platformu var benim rütbem er ama bazıların ki yüzbaşı , onbaşı bu rütbeler nasıl artar?
    Ben yaklaşık 5 veya 6 tane mesaj attım ama profilimde 0 gözüküyor sizce problem bende mi?

• DH Premium alıyorsun gerisi kendiliğinden geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayalineMahkumum

Merhaba benim adım Buğra bu foruma günlük yaşantının verdiği zorluklardan sonra geceleri stres atmak için kaydoldum amacım düzgün lisan kullanarak bilgi paylaşmaktır sürç-i lisanım varsa affola. Şimdi bu forumda bildiğiniz üzere rütbe veya seviye platformu var benim rütbem er ama bazıların ki yüzbaşı , onbaşı bu rütbeler nasıl artar?
    Ben yaklaşık 5 veya 6 tane mesaj attım ama profilimde 0 gözüküyor sizce problem bende mi?

Hoş geldin arkadaşım üyeliğin hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesala şuan ben mesaj yazıyorum ama profilimde gözükmüyor onun içinde mi almam lazım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

DH Premium alıyorsun gerisi kendiliğinden geliyor.

Aynen.

+1
  • Nasıl alınıyor kaç tl kiralama gibi mi yoksa 1 kere alınca sürekli mi biraz anlatır mısınız ben birazcık teknoloji cahili bir insanımda.
  • quote:

Nasıl alınıyor kaç tl kiralama gibi mi yoksa 1 kere alınca sürekli mi biraz anlatır mısınız ben birazcık teknoloji cahili bir insanımda.

Kardeş premium diyenler troll. Konu dışına attığın mesajlar geçerli sayılmaz konu dışı harici bir bölümdekiler geçerli olur. Mesaj sayına göre de rütbe alıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aylık bir miktar para yatırman gerek...

• DH Diamond öneriyorum.

• Nereden alınıyor bi söyler misiniz bulamadım :D kusura bakmayında :D
  • HayalineMahkumum H kullanıcısına yanıt
    Rütbeler atılan mesajlara göre değişir. 2 basmak onbaşı. 3 basamak yüz. 4 basamak bin. 4 basamak fakat ilk basamak 2 ve üstü olması şartıyla yarbay.

Konu dışı mesajları mesaj sayılmaz.

İkinci el bölümü kendine has sayılır.

• quote:

Nereden alınıyor bi söyler misiniz bulamadım :D kusura bakmayında :D

kardeş trollüyorlar. premium falan yok.

konu dışı - ygs-lys - futbol bölümü gibi yerlerde post kasarsan mesaj sayın artmaz.
  • konu dışında mesaj artmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.