Şimdi Ara

yardımcı olabilirmisiniz performans sıkıntım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 2 yıl önce Dell Studio marka aldığım laptopumun yeni oyunları (bioshock, metro,..) oynarken biraz ıkındığını gözlemledim. Yani kaliteyi low a falan getirmem gerekiyor rahat oynamak için. Velhasılı makinamdan memnunum kasası falan sağlam sıkıntısı yok içi falan açılmadı. Ama üzerinde i7 işlemci(2. nesil sanırım Q740 1.73 ghz) ve 2+2 1333 Mhz toplam 4 gb Ram ve Ekran kartı da Ati Mobility Radeon HD5470 diye yazıyor (sanırım 1 gb).
    Sonuç olarak ben bu iki parçayı değiştirip biraz daha iyi bir performans alabilirmiyim. Yoksa satıp yeni mi almak daha mantıklı. Bu konudaki görüşlerinizi ve önerdiğiniz uyumlu parçaları söylerseniz çok sevinirim. Hatta çıkardığım parçaları ihtiyacı olan birine burdan gönderebilirim değiştirdikten sonra.
    . Hayırl
    ı günler
    ...

• Laptopda ekran kartını değiştiremezsin, imkansız değil ama imkansız gibi bir şey. İşlemci ve rami değiştirsen bile o ekran kartı olduktan sonra bir işe yaramaz.
  • hmm anladım
  • Dostum onu satip. Sonra msi nin ge 60 2oe modelini almani oneririm acikcasi seni en az 3 sene high de goturur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 18 Ağustos 2013; 1:20:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim demek ki olmıcak bu laptop ben de satarım yenisin alırım artık. Başka laptop tavsiyesi alabilirim bütçe 3-4 bin kadar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpocalypse

teşekkür ederim demek ki olmıcak bu laptop ben de satarım yenisin alırım artık. Başka laptop tavsiyesi alabilirim bütçe 3-4 bin kadar var

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-0nd-453tr-ge60-notebook-core-i7-240-ghz-8gb-750gb-156-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64375

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Laptopda ekran kartını değiştiremezsin, imkansız değil ama imkansız gibi bir şey. İşlemci ve rami değiştirsen bile o ekran kartı olduktan sonra bir işe yaramaz.

İmkansız değil. Eğer aynı ailenin serisi ise değişiyor. Örneğin benim K52 ailesinden J serisi C model laptop um var. GT 310 + I5 460M. yaklaşık 3 ay önce sormuştum. Neleri değiştirebilirim diye. A modelindeki Intel sandy bridge anakartını ve GT 635 ekran kartını yollayabiliriz dediler. Toplam maliyeti de 1000TL imiş. Ben gider o fiyata bu laptop u satar yeni laptop alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Laptopda ekran kartını değiştiremezsin, imkansız değil ama imkansız gibi bir şey. İşlemci ve rami değiştirsen bile o ekran kartı olduktan sonra bir işe yaramaz.

İmkansız değil. Eğer aynı ailenin serisi ise değişiyor. Örneğin benim K52 ailesinden J serisi C model laptop um var. GT 310 + I5 460M. yaklaşık 3 ay önce sormuştum. Neleri değiştirebilirim diye. A modelindeki Intel sandy bridge anakartını ve GT 635 ekran kartını yollayabiliriz dediler. Toplam maliyeti de 1000TL imiş. Ben gider o fiyata bu laptop u satar yeni laptop alırım

Benim "imkansız değil ama imkansız gibi bir şey" sözüyle anlatmak istediğim de buydu zaten.

• hmm anladım.. teşekkür ederim.. msi fena degilmiş fiyat da uygun 300-500 e kendiminkini satarım onu alırım artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.