4 duvar arasında asosyallik adımlarımı atma yolunda büyük adımların öncüsüyüm desem yeridir.Sorun yaz tatilindende kaynaklanmıyor çünkü okulumda ki arkadaşlarım hiç iyi insanlar değil (uzun hikaye) şimdi liseye geçiyorum ama aynı korku yine var.Genillikle sessiz sakin bi insanım bu nedenle bana yabancı ülkedenmisin diyen bile var (birazda fiziki özellikler olunca) ama bi dostum olsa hiç bırakmayacak onu sahiplenip koruyacak bi kişilikteyim ama nedense bunlara rağmen kimse yok yanımda ve hiçbir cinsiyet görünüş yada kişilik farkı gözetmiyorum gıcıklık bile yapmıyorum peki ya neden arkadaşım yok?
Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.
Bak kardş bende tıpatıp senin gibiyim orta okuldan liseye geçerken falan başladı. ark ları beğenmiyordum beğeneceğim ayar daki adam larda elime geçmiyordu ark olarak da kendimi gayet iyi görüyordum gıcıklık bile yapmama falan... ark. in olmazsa evde otur otur psikolojin bozuluyo gerçekten bu sefer saçma sapan bi insan olup çıkıyorsun... o yüzden dikkat et aman ha arkadaşsız kalma... gidip milltede yavsama hani, ama ben yaşadığım için biliyorum gittikçe batıyorsun sonra toparlanamıyorsun ama olmayınca da olmuyo.. yani diyecek fazla şey yok ama unutmamanı istediğim konu ben yaşadım biliyorum;git gide batıyorsun dikkat et...
Sırf arkadaşın yok diye dört duvar arasında kalma, daha kötü duruma düşersin.Bir hobi edin,bir şeylerle uğraş.Bisiklet sürebilirsin, sabahları spor yapabilirsin, avm lere falan takılabilirsin ya da gir çalış, işten falan elbet arkaşın olur.İllaki okuldan arkadaşın olacak diye bir şey yok.
Bende sana benziyorum ama benim 5.sınıftan başlıyor yeni bir okul ve yeni çevreden sonra dışarı çıkmamaya başladım 5. sınıf yeni okul sevemediğim bir sürü insan 6. sınıf bilgisayar ve internetle tanıştım 7.sınıf yurda başladım falan şuana 11.sınıfa geçtim hayatımın %86sı evde geçiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Skyward
Aslında böyle sizin gibi kişilerle konuşsabilsem arkadaş bulsam keşke ama benimle arkadaş olurmusunuz ki :(
Oluruz canım o sıkıntı değil sen istedikten sonra ben oldum bile.. ama görüşebileceğin sosyal aktivite ler yapabileceğin bir ark lazım ayrıca çevren varsa iyi birini de bulursan çık; belki açılırsın..