Küçüklükte oynadığım bi oyun vardı. Geçenlerde oyunu hatırladımda ismi bir türlü aklıma gelmedi. Çocuk ağaç evinde yaşarken uzaylılar geliyodu köpeğini kaçırıyodu. Sonra çocuk köpeğini kurtarmak için yaratıklarla savaşıyodu felan. Gölge gibiydi hatta yaratıklar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)
bu oyunu benden başka kimse oynamamışmı ya :D
Sanki hatırladım öyle bişey.Köpeği de maç izlemek için koşturuyolardı di miBiri bulursa iyi olur çok zevkliydi oyun.
o kadarını tam hatırlamıyomda. Parktamı ne cocuk köpeğiyle oynarken uzaylılar kaçırıyodu işte sonra çocuk ağac evine gidiyodu felan full ekipmanı alıyodu öyle başlıyodu oyun :) ama hakkaten zevkliydi :)
Arıyorum şimdi bulursam yazarım.Çok eskiydi ama.
Tamam kardeşim ben araştırdım bulamadım ondan konu açayım dedim. Ama ne varsa eskilerde var :)
Heart of Darkness bitirmiştim bu oyunu hala cdsi duruyo
araba parçalamalı ateri oyunu vardı hatırlayanınız varmı birde pcde çok eski bi oyun vardı bisikletle gidiyodun posta kutularına gazete sokmaya çalışıyodun etraftaki nesnelere gazete atınca garip şeyler oluyordu
Süpersiniz ya teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme