selamlar benim sorunum şu:Bilgisayarımı açtığımda masaüstünde ilk önce ''Y.exe dosyası veya bileşenlerinden biri bulunamıyor.......'' diye bir yazı çıkıyor ve bu bölümü tamam diye geçince bu seferde ''wın.ını dosyasında belirtilen Y.exe çalıştırılamıyor veya yüklenemiyor dosyanın bilgisayarınızda var olduğundan emin olun veya wın.ını dosyasındaki başvuruyu kaldırın'' diye ikinci bir bölüm çıkıyor. ben bu bölümüde tamam diyerek geçiyorum ve bilgisayarım normal olarak çalışıyor ve şu zamana kadarda bir sorun çıkmadı acaba bu korkulacak bir şeymi ve nasıl kurtulurum şimdiden teşekkürler
format C:
abi ne diyon öyle kamu bilgisayarı bu bana da format c yaparlar valla yokmu bi yolu bunun hem bu neki bu kadar kötü olsun
win.ini dosyasını ac ilgili satırı sil iste abi sorun olcagını sanmam .
sonuçtanda bilgi verirsen seviniriz
quote:
Orjinalden alıntı: hicadam
win.ini dosyasını ac ilgili satırı sil iste abi sorun olcagını sanmam .
quote:
Orjinalden alıntı: msagdic
selamlar benim sorunum şu:Bilgisayarımı açtığımda masaüstünde ilk önce ''Y.exe dosyası veya bileşenlerinden biri bulunamıyor.......'' diye bir yazı çıkıyor ve bu bölümü tamam diye geçince bu seferde ''wın.ını dosyasında belirtilen Y.exe çalıştırılamıyor veya yüklenemiyor dosyanın bilgisayarınızda var olduğundan emin olun veya wın.ını dosyasındaki başvuruyu kaldırın'' diye ikinci bir bölüm çıkıyor. ben bu bölümüde tamam diyerek geçiyorum ve bilgisayarım normal olarak çalışıyor ve şu zamana kadarda bir sorun çıkmadı acaba bu korkulacak bir şeymi ve nasıl kurtulurum şimdiden teşekkürler
herhangi bir virüs temizleyici weya spy programı ile tarama yaptınmı. yapmadıysan bir tarattır istersen ve ardından autoroun diye bir program war onunla başlangıçla ilgili herseyi görebilirsin. msconfig'den görmediğin herşeyi ...
quote:
Orjinalden alıntı: msagdic ''wın.ını dosyasında belirtilen Y.exe çalıştırılamıyor veya yüklenemiyor dosyanın bilgisayarınızda var olduğundan emin olun veya wın.ını dosyasındaki başvuruyu kaldırın'' diye ikinci bir bölüm çıkıyor.
ZATEN PROBLEMİN İÇİNDE NASIL GİDERİLEBİLİCEĞİNİ DE YAZMIŞ...
merhabalar dediğinizi yaptım ve başarılıda oldu şimdi açılışta bu mesajla karşılaşmıyorum yalnız benim korkum acaba cıh virüsü mü bulaştı diye bakalım onu da 26 sında görürüz nasılsa herkesin ilgi ve alakasına sonsuz teşekkürler
arkadaşım virus tarama programı yükle ve güncelleme yap tarama yaptır sen e.eğini sağlam kazığa bağla.
inndir.com dan bir virüs proğramı indir
FORMATT... SONRA VIRUS PROGAMI YUKLE
quote:
Orjinalden alıntı: Chiris
FORMATT... SONRA VIRUS PROGAMI YUKLE
hehehe walla en kolay yöntem bu deilmi. nedense sorunlarla yüzleşmek istemiyorsunuz. arkadaşlar herşeyi formatla kurtulmaya calışmayın ilk önce sorunun kaynağını bulmaya calışın. bakın mesela arkadaşın baştan söylediği gibi bilgisayar kamu malı. ve format atılmaz çünkü binbir şey cıkartıp herşeyden bezdirirler. o yüzden herşeyden önce sorunun başka çözümlerini araştırın ve sorunu format dışında başkayollarla çözmeye calışın. burakın format en son sansınız olsun iyi forumlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme