Şimdi Ara

yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim sorunum şu:Bilgisayarımı açtığımda masaüstünde ilk önce ''Y.exe dosyası veya bileşenlerinden biri bulunamıyor.......'' diye bir yazı çıkıyor ve bu bölümü tamam diye geçince bu seferde ''wın.ını dosyasında belirtilen Y.exe çalıştırılamıyor veya yüklenemiyor dosyanın bilgisayarınızda var olduğundan emin olun veya wın.ını dosyasındaki başvuruyu kaldırın'' diye ikinci bir bölüm çıkıyor.
    ben bu bölümüde tamam diyerek geçiyorum ve bilgisayarım normal olarak çalışıyor ve şu zamana kadarda bir sorun çıkmadı
    acaba bu korkulacak bir şeymi ve nasıl kurtulurum
    şimdiden teşekkürler

• format C:
  • abi ne diyon öyle kamu bilgisayarı bu bana da format c yaparlar valla
    yokmu bi yolu bunun
    hem bu neki bu kadar kötü olsun
  • win.ini dosyasını ac ilgili satırı sil iste abi sorun olcagını sanmam .
  • sonuçtanda bilgi verirsen seviniriz
    quote:

Orjinalden alıntı: hicadam

win.ini dosyasını ac ilgili satırı sil iste abi sorun olcagını sanmam .
  • quote:

Orjinalden alıntı: msagdic

selamlar
    benim sorunum şu:Bilgisayarımı açtığımda masaüstünde ilk önce ''Y.exe dosyası veya bileşenlerinden biri bulunamıyor.......'' diye bir yazı çıkıyor ve bu bölümü tamam diye geçince bu seferde ''wın.ını dosyasında belirtilen Y.exe çalıştırılamıyor veya yüklenemiyor dosyanın bilgisayarınızda var olduğundan emin olun veya wın.ını dosyasındaki başvuruyu kaldırın'' diye ikinci bir bölüm çıkıyor.
    ben bu bölümüde tamam diyerek geçiyorum ve bilgisayarım normal olarak çalışıyor ve şu zamana kadarda bir sorun çıkmadı
    acaba bu korkulacak bir şeymi ve nasıl kurtulurum
    şimdiden teşekkürler

herhangi bir virüs temizleyici weya spy programı ile tarama yaptınmı.
    yapmadıysan bir tarattır istersen ve ardından
    autoroun diye bir program war onunla başlangıçla ilgili herseyi görebilirsin. msconfig'den görmediğin herşeyi ...

• quote:

Orjinalden alıntı: msagdic
    ''wın.ını dosyasında belirtilen Y.exe çalıştırılamıyor veya yüklenemiyor dosyanın bilgisayarınızda var olduğundan emin olun veya wın.ını dosyasındaki başvuruyu kaldırın'' diye ikinci bir bölüm çıkıyor.

ZATEN PROBLEMİN İÇİNDE NASIL GİDERİLEBİLİCEĞİNİ DE YAZMIŞ...

Kolay Gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar
    dediğinizi yaptım ve başarılıda oldu
    şimdi açılışta bu mesajla karşılaşmıyorum
    yalnız benim korkum acaba cıh virüsü mü bulaştı diye bakalım onu da 26 sında görürüz nasılsa
    herkesin ilgi ve alakasına sonsuz teşekkürler
  • arkadaşım virus tarama programı yükle ve güncelleme yap
    tarama yaptır
    sen e.eğini sağlam kazığa bağla.
  • inndir.com dan bir virüs proğramı indir
  • FORMATT... SONRA VIRUS PROGAMI YUKLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chiris

FORMATT... SONRA VIRUS PROGAMI YUKLE

hehehe walla en kolay yöntem bu deilmi. nedense sorunlarla yüzleşmek istemiyorsunuz.
    arkadaşlar herşeyi formatla kurtulmaya calışmayın ilk önce sorunun kaynağını bulmaya calışın. bakın mesela arkadaşın baştan söylediği gibi bilgisayar kamu malı. ve format atılmaz çünkü binbir şey cıkartıp herşeyden bezdirirler.
    o yüzden herşeyden önce sorunun başka çözümlerini araştırın ve sorunu format dışında başkayollarla çözmeye calışın. burakın format en son sansınız olsun
    iyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.