< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yardımınızı istiyorum durumum cok vahim (3. sayfa)
-
-
İlk önce şunu hatırlatayım sana beni üzdün sebebini biliyorsun.
Arkadasa söylediklerine gelince zaten hayatının başında bir yıl daha geç unive baslasin ne olacak ki en azından potansiyeli olan bir kişi olduğunu düşünüyorum potansiyelini ortaya koyacaktır kalırsa ki kendi de kalmaya daha yakın o isteği var .
1 yıl böyle başarılı insanlar için kayıp değil kazanctir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dershaneye gitmene gerek yok ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiyede top üniler dışında iibf sıkıntı değil mi hocam?
Doğru diyorsuniz hocam. 1 sene daha hazırlanacak gibiyim
Hocam aileyi ikna edemiyor musun dershaneye gitmeme konusunda? Bir kütüphaneye gitmeye başla youtube alemi derya deniz bir dershane zaten ders ders yazarız hocaları da hatta. Ben okulla beraber çalıştım hamda eşitten 10k yaptım günde max 2 saat falan ayırabiliyordum sen adam gibi tüm gün çalışırsan bir senede 1k hiç uzak olmaz senin için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 20 Temmuz 2024; 18:30:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yanlış anlaşılma olmuş.
Ben 2005'liyim ama liseden bu sene mezun oldum. İlkokula biraz geç başlamışım. Bu sene yığılmanın sebeplerinden olan topluluktanım
Bu sene cidden en kötü 10k yapabileceklen sınav anı batırdım. Günlüğüm var hatta bu forumda ilerlememi bir bir kaydediyordum
Yukarıda açıkladım sebebini. 2005'liyim ama liseden bu sene mezun oldum
Top üni dışında iibf okuyup iş bulma ihtimali > nasıl olacağı belirsiz 3 saatlik sınavda top ünilere girecek kadar iyi sıralama yapma ihtimali
Böyle düşünüyorum. Her sene farklı oluyor. Bu sene yaptığından daha da kötü yapabilirsin. Olan 1 yılına olur.
Ben de zaten dershane düşünmüyorum. Matematikte konularım tam zaten, sos-1'i de bitirim umarım. Tesekkürler
Doğru diyorsunuz hocam ama ailem dershaneyi sanmi zoeunluluk gibi zannediyor. Onların bu algısını değiştirmem gerek
Haklısınız hocam siz de. Sınav anı gerçekten ciddi olarak bütün seyleri değiştirebiliyor. Çok tesekkür ederim
Bu kafa icin ne ictin, hayat gecip gidiyor diyorsun daha 05liymis arkadas 18 19 yaşında. Kırıkla odtü iibf yerine kırıksız bogazicine gitsin
-
mezuna kal. bişi olmaz ben 18 yaşında girmeme rağmen hazırlık yüzünden hemen hemen 2 sene kaybettim. birkaç senenin lafı olmaz.
-
Sene kaybı konusunda üstüme su döken olamaz forumda, ama hayat bi şekilde devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 20 Temmuz 2024; 19:13:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kal gitsin, potansiyellisin ikna edersin kral ben senin konuyu okuyup imreniyordum düzenli çalışma kültürün var
22 yaşında 1.sınıfa başlıyorum benden kötüsü yoktur
hocam sizin hikayeniz nasıl, boun bıraktınız sanırım, ne okuyordunuz şu an nereye gireceksiniz
-
Merhaba. Öncelikle beklediğinizden düşük bir sıralama yaptığınız için geçmiş olsun. Başkent Üni tam burslu (İngilizce) İşletme, Atılım Üni tam burslu (İngilizce) İşletme veya Çankaya Üni tam burslu (İngilizce) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler gibi yerler gelebilir ama birçok kişinin yazdığı gibi 1 sene daha hazırlanmanız daha mantıklı görünüyor.
-
Hocam 2 sene hazırlikta kalınca bilkentte burs kesilmiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X