Hocam sıralamam tutmuyor maalesef. Sınav anında herseyi cidden batırdım. Doğru sandıklarım da yanlış cıktı baya. Üzücü olsu bu durum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yardımınızı istiyorum durumum cok vahim (2. sayfa)
-
-
hacettepe econ'a girip ingilizceni geliştirip gpa kasıyorsun. master için de yurt dışında güzel bir yere gidiyorsun.
büyük ihtimalle böyle bir şey yapmazsın da yazmış olayım yine de.
-
Öyle yapacağız gibi duruyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes 20 yaşına gelmeden atomu parçalayacağını sanar fakat ileride hicbir şey icin kılını kıpırdatamaz çünkü hepsi hayalinde kalır
Hocam top tier iibfler hariç eğitim kalitelerinin gerçekten kötü oldugunu anlatamıyorum işte maalesef. Ben econ okuyup veri bilimi alanından ilerlerim diyordum çünkü matematiğe de ayrı bir ilgim var. Yazdıklarınızda cok haklısınız. Cok tesekkur ederi, tayip detayı da iyi olmuş
Hocam ben de icimde bu potansiyelimi heba etmek istemiyorum. 1 yılımı bile şu sınav icin vermeye hazırım zaten konularım vs. de tam ama en azindan tekrar bastan bitireceğim. Cok tesekkur ediyorum
Valla ben de öyle istiyorum da ailem sanki dershanesiz olmayacağını zannediyorlar maalesed
Hocam yazdıklarınıza cok katılıyorum. Hiçbir seyin içimde ukte kalmasını asla istemiyorum bunun için de gerekeni yapacağım. Sizin odtü siyaset için actığınız konular da çok yarayışlı. Tesekkur ederim
Hocam dershaneyi sanki sınav icin cok gerekli zannediyorlar. 2005'liyim ilk kez bu sene girdim
Cok haklısınız hocam dediklerinizde. Bunun için gerekeni de yapmaya hazırım. Gercekten tesekkür ederim motivasyon oluyorsunuz bana forum olarak
Hacettepe ama türkçe hocam. İyi degil yani maalesed
Sonuna kadar katılıyorum hocam. Üniversite asla birkac yıl okunacak bir yer olarak gidilmemeli
Hocam deneme kulübü ve kütüphane düsunuyoeum
Boğaziçi markası ömür boyu seni ileri taşır 1 yıl kaybedersin 10 yıl kazanırsın
-
"Mezun bırakma" işi riskli. Hacettepe econ yazıp git. İngilizceyi kendin yandan öğren madem 1 sene daha aynı konuları tekrar çalışabilirim diyorsun onu da kendi kendine öğrenirsin. İşe girişte zaten sana test yapıyorlar bölümü hangi dilde okuduğun önemsiz. Yurtdışnda YL yapsan da IELTS-TOEFL lazım. Türkçe okuman bi şey kaybettirmez yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mezuna kal sen bir yıl kisa zaman şuan taşra ya da normal bir yere gidebilecekkken senin potansiyeldeki kisiler gelecek yıl sınava girince top üniversitelere yerleşiyor.Senin gibi başarılı insanlar için mezuna kalmak kendini gerceklestirmeni sağlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havadan56 -- 20 Temmuz 2024; 15:26:23 >
dershane özel ders bunlar boş iş ve vakit kaybı
-
eada mezun senende ilk 10k yapamadıysan bi sene daha hazırlanmayı unut bnc
-
Aileni dinle hayat geçip gidiyor. Kendine güveniyorsan zaten eada kirikla da derece yaparsın. Mezun senesinde eşit ağırlık bayağı kötü geldiyse bunun sınav anıyla çok alakalı olduğunu sanmıyorum bence bu sene yaz. Yksyi kafaya cidden koyduysan kırık obpyle de odtu iibf yapabilirsin seneye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X