yok ama 2 sene kalınca okuldan atılıyorsun. başka yerler kesiyor bursu devamsızlıktan kalmadığın sürece burs kesilme olayı yok. |
Yardımınızı istiyorum durumum cok vahim (4. sayfa)
-
-
Hocam valla bu forumda benden geç başlayıp, benden tavsiye alan adamlar cok daha iyi sıralamalar yaptı Mezuna kalırsam cok daha iyi yapacağıma eminim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boun'da öğretmenlik okudum hazırlıkla beraber 4 sene falan. 3. sınıfta bıraktım bu şekilde olmayacak bu iş diye. Okul, ortam falan çok güzeldi ama meslek hiç bana göre değildi, oraya da bir kez girdikten sonra bırakması çok zor. En son gemileri yakıp ytü istatistiğe geçtim ben de. Şu an fena gitmiyor. Bu sene boun ybs, ut için tekrar girmiştim okulla beraber ama ikinci dönemden sonra biraz salmamdan dolayı hamda 10k geldi. Şu an buradayım anlayacağın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
21 yaşında 1.sınıfa baslıyacağım galiba lol
O sırada 23-24 gibi geçen sene yatayla yeni bölüme başlayan ben
Hocam valla düşük puanlı vakıfları hic istemiyorum. Zaten eğitim kaliteleri belli üstüne ortamları kötü. Hiç cekilmez yani hocam
Merhaba. Eğer özel değilse (İngilizce) Fizik Öğretmenliği, (İngilizce) Kimya Öğretmenliği veya (İngilizce) Bilgisayar Öğretmenliği bölümlerinden birinde mi okuyordunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 20 Temmuz 2024; 21:3:41 > -
forumda bi hocamız vardı. boun pdr bitirip 29 yaşında ytü ceng kazanmıştı. bu sene mezun olup işe girdi 34 yaşında. o aklıma geldi benzer yollar.
-
Daha kötü o zaman bu durum hocam. Sen geçmişsin anlaşılan, hazırlık cidden zor mu? B1 ingilizcem var nasıl sıkıntı çekerim?
Merhaba. Dikey Geçiş Sınavı ile mi kazanmıştı?
-
evet
-
Olsun hocam güzel bir hayat hikayesi. Gönlünüze göre olsun hersey
Fendeydim hocam. Hatta 2021 yazı gibi yatay geçiş yapmaya çalıştığımda ybs'yi 0.5 puanla falan kaçırmıştım bir üstteki arkadaştan sonra, yedekten de asile geçemediğim için öyle kaldı. Çok garip bir serüvendi. Getirdiği ve götürdüğü çok şey oldu ama her şeye rağmen memnunum tier okulları tecrübe etmenin kattığı vizyonu parayla satın alamazsın. Yaş oldu 25 falan, hala doyumsuz gibi işletme için bir sene daha mı hazırlansam düşünceleri giriyor kafama, özellikle o seneki yatay geçiş olayı çok koymuştu :))
Bayağı iyiymiş.
-
Vay be. Bu adamı hiç duymadım ama benzer yollar cidden. Okulu biririp bitirmeme arasında çok kaldım ama mezuniyet sonrası hayat seni içine çekiyor, tekrar baştan bölüm okumayı mezun olduktan sonra yapamazdım muhtemelen ve okuduğum bölümle de mutsuz olurdum. (2 sene içinde askerlik vs, yaş iyice ilerleyecek falan.)
a2 ile başladım.
kanka bilkent hazırlık zor
1.5 sene sürdü bende hazırlık. 2-3 ay yks'ye çalıştığımdan daha çok çalıştım
hazırlığa gideyim de yatayım deme.
-
o da eski üye hocam nicki scientia mı ne görmüşsündür.
hayırlısı geç olsun güç olmasın, ytü stat önü açık.
-
Sağ ol hocam adamsın. Umarım sen de gönlüne göre yerlere gelirsin çok çalıştın ama elde olmayan şeylerden dolayı çalışmanın karşılığını alamama hissini iyi bilirim.
Sağ ol hocam ctis de öyle hatta çok daha iyi. Herkesin gönlüne göre olur umarım zeki çocuklarsınız :))
Sağlık olsun, ve hayırlısı olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X