Şimdi Ara

Yardımınızı istiyorum durumum cok vahim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Nasıldı hocam kişiler garip karşıladı mı bende hep garip karşılanma korkusu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigido058000 kullanıcısına yanıt
    Benim görünüş şu an 21-22 gibi hocam. O yüzden ben söyleyene kadar kimse fark etmedi bile fiziksel olarak ama söyleyince bi tık oha hadi lan ordan falan muhabbetleri döndü. Genel itibatiyle kafana göre birilerini bulduktan sonra yaşı dert eden olmaz ünide, mesela ben ortamı biraz dizi film, rock metal playlistleri muhabbetleriyle kurmuştum erkek olsun kız olsun. Ama tabi 19-20 yaşındaki insanların hayat enerjisini bi yaştan sonra yakalayamıyorsun ya o kötü oluyor ahahahshah, onun dışında pek sorun yok bir şekilde yolunu bulursun. Asosyal takılırsan 18 yaşında da olsan 24 yaşında da olsan zor işin zaten üniversitede.

Ha bu arada bu durum nedense boğaziçinde çok daha rahat ve olağan karşılanıyordu. Boğaziçinde 23-24 yaşında bile tıpı bırakıp dilbilim, işletme tarzı bölümleri kazanıp gelen çok vardı sadece hazırlıkta bile bu tarz bir iki kişi görmüştüm. Biz 19-20 yaşındayken onlar 25-26 yaşlarında hazırlıktaydı hatta. Ama ytü o konuda bi tık daha katı gibi biraz daha şaşırıyorlar. Nedenini çok çözemedim doğal bir süreç herhalde. Aslında boun işletmenin içimde kalmasının sebebi de bi tık o hala, yani 25 yaşında bile başlanır çünkü ortam müsait. Ama nedense taşra ve ortalama altı okullarda bu yaş meselesi bi tık daha garip karşılanabilir. Çünkü tier okullardaki ortam belli bir yaştan sonra başlamaya bile denebilecek tarzda. Boun, odtü, sabancı, bilkent vs. bu kategoriye koyarım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 20 Temmuz 2024; 21:13:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam :)

• L. Kilmister kullanıcısına yanıt

Hocam bana 30 diyen de oldu (çok üzüldüm) 18-19 da inşallah 20 sanarlar  

• Yigido058000 kullanıcısına yanıt
    Çok subjektif hocam ya bu meseleler hahaha, o yüzden herkesin üniversite tecrübesi kişiseldir diyorum ben hep. Her zaman içinize sineni yapın ortam falan dediğim gibi bir şekilde kuruluyor özellikle devlet okulları çok farklı tipte insan barındırıyor illaki bir yerde karşına kafana göre biri çıkar.

Çok teşekkürler hocam

Rica ederim.

• Geçmis olsun hocam. Hazırlıkta da çalısacağız gibi duruyor  

forumda benim gibi insanları bulmak ve konuşmak gerçekten icimi rahatlatıyor. Sagolun hocam

• Çok daha iyi bir gelecek için bir yılın lafı olmaz. Kendine güveniyorsan ve malzeme de ortaysa iyi sonuç eninde sonunda ortaya çıkacaktır.

• 18 yaşında olduğunu bilmiyordum sınava 3.defa girmeye hazırlandığını sanmıştım o yüzden o yorumu yaptım. Mezuna kalırsa 2.defa oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vannessa -- 21 Temmuz 2024; 2:52:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.