Nasıldı hocam kişiler garip karşıladı mı bende hep garip karşılanma korkusu var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Nasıldı hocam kişiler garip karşıladı mı bende hep garip karşılanma korkusu var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 20 Temmuz 2024; 21:13:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam bana 30 diyen de oldu (çok üzüldüm) 18-19 da inşallah 20 sanarlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çok teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rica ederim. |
Geçmis olsun hocam. Hazırlıkta da çalısacağız gibi duruyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
forumda benim gibi insanları bulmak ve konuşmak gerçekten icimi rahatlatıyor. Sagolun hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok daha iyi bir gelecek için bir yılın lafı olmaz. Kendine güveniyorsan ve malzeme de ortaysa iyi sonuç eninde sonunda ortaya çıkacaktır. |
18 yaşında olduğunu bilmiyordum sınava 3.defa girmeye hazırlandığını sanmıştım o yüzden o yorumu yaptım. Mezuna kalırsa 2.defa oluyormuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vannessa -- 21 Temmuz 2024; 2:52:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |