Şimdi Ara

Yardımmm (limitli adsl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullanımımı gösteren herhangibi bir program varmı acaba

her seferinde gelen ve gideni biyere notmu edecem böle bi program varsa ve bana yardımcı olursanız çok teşekkürederim

• Du Meter diye bir program var. Onu tavsiye derim
  • teşekkürederimde nerden bulurum acaba

utandım şimdi çokmu armut piş ağzıma düş oldu :)
  • Armudu pişirdim ağzına düşürdüm.(Yanlış anlama...)

http://forum.donanimhaber.com/m_8193710/tm.htm

• http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=Du+Meter&meta=lr%3Dlang_tr en kötüsü şu işi yapalım arkadaşlar...
  • önder arkadaşım bende inca limiti öneririm bu program bilgileri direk türk telekom tabanından alıyor kendi hesaplamıyo yani ben kullanıyorum tavsiye ederim..(ücretsiz ve türkçe)
    pasifikbilgisayar.com burdan indirebilirsin..

Yardımmm (limitli adsl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GregoR_MendeL -- 25 Temmuz 2006; 12:03:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

önder arkadaşım bende inca limiti öneririm bu program bilgileri direk türk telekom tabanından alıyor kendi hesaplamıyo yani ben kullanıyorum tavsiye ederim..(ücretsiz ve türkçe)

Bu programı kullandım.Güzel ama bağlanması çok uzun sürüyor.Bir ara yarım saat uğraştım yine bağlanmadı.

DUMeter anlık bilgi veriyor üstelik.

• Arkadaşlar ilgilerinizden dolayı çok teşekkürederim
  • Orjinalden alıntı: Rietveld

Bu programı kullandım.Güzel ama bağlanması çok uzun sürüyor.Bir ara yarım saat uğraştım yine bağlanmadı.

bu program ttnet tabanlı ya ondan yani ttnetin sitesi çalışıyorsa bağlanıyor ttnetin kota sorgulama sayfası çalışmıyorsa bağlanmıyo geç bağlanmasının sebebi ondan yani her gün ttnet e girip kota bakmaya gerek kalmasın diye yapılmış galiba..

bu arada kotayı epey bi aşmışız....

Yardımmm (limitli adsl)

Yardımmm (limitli adsl)

• NetLimiter adında bir program daha var. İsteğiniz üzere akan veri miktarını hesaplıyor olup aynı zamanda gelen ve giden veriyi de limitleyerek kontrol etmenize de yarıyor.
  • bende firefox eklentisi minimeteri kullanıyorum ama bazen göstermiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

önder arkadaşım bende inca limiti öneririm bu program bilgileri direk türk telekom tabanından alıyor kendi hesaplamıyo yani ben kullanıyorum tavsiye ederim..(ücretsiz ve türkçe)

bu program nekadar guvenli yani sonucta bilgileirmizi giriyoruz dimi

• Bilgilerini girdiğin zaman telekom'un kota sitesine girmiş gibi oluyorsun.Bir dalaveresi yok yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Bilgilerini girdiğin zaman telekom'un kota sitesine girmiş gibi oluyorsun.Bir dalaveresi yok yani.

evet aynen öyle %100 güvenilir bilgiler yani telekomda ne yazıyosa o tavsiye ederim çok hoş özellikle % olarak göstermesi baya aydınlatıcı oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GregoR_MendeL -- 25 Temmuz 2006; 13:02:20 >
  • eyvallah saolun gerçi evde net yok ama gnede iyi oldu bilgilendik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.