JönTürk'ler olarak, Arapçıları yendik yine yeneriz.
Şuan Arapçılar kazanıyor gibi görünüyor ama bu o zaman da öyleydi.
Ayrıca şuan JönTürk'lerin lehine 3-4 farklı ve etkili etkenler de var. Duygu tatmini yapmıyorum kesinlikle, objektif bakıldığında da kazananın JönTürk'ler olacağı net şekilde görülüyor.
Allah yazdıysa bozsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Turkçe,den başka dil tanımam...Türk Milleti Türkçe konuşur.Arap dünyasının baş düşmanları(suudi arabistan,ırak,BAE,Kuveyt,Katar,suriye,Mısır ,iran ) Turkiye ve Turklerdir. aklınızı başınıza toplayın.
evet Turki Cumhuriyetleri ile birlik olmalıyız...fakat her nedense devletımız bu konuyu ihmal ediyor..
''Osmanlı devletinde İttihat ve Terakki yönetime el koyana dek Arap halka Türkçe eğitim dayatılmamıştı bile. Tam aksine Osmanlı devlet erkânı Arapça’yı eğitim dili yapmış, kendi evlatlarına Arapça öğretiyorlardı. Araplara büyük değer verir, onları asil ve zeki olarak nitelerlerdi.''
Şunu yazan bir arap.İçimizdeki arap severler iyi okusun bunları.Utanmadan yıllardır İttihat ve Terakki'yi karalayan ve yeni Türkiye'yi kuranları ''Alfabemizi değiştirdiler,özümüzden uzaklaştırdırlar.Milli kimliğimizi kaybettirdiler'' diyen arapcılar görsün bunları.Hangi rejim acaba Türk'ü kendi kimliğinden uzaklaştırıp kendi imparatorluğunda ikinci sınıf vatandaş durumuna getirmiş görsünler bunları...
Bu ülke eğer bugün arap değil 'Türk' ise ve herşeye rağmen Türklük ruhu arap asimilasyonuna karşı dimdik ayaktaysa işte bu arap ve içimizdeki arapların nefret kustuğu İttihat ve Terakki dahası yeni devleti Türk milliyetçiliği üzerine kuranlar sayesiyledir.
Suriyelilerin emperyalistler tarafından bilinçli birşekilde ülkemize getirildiği ve kasten ülkemizin demografik yapısının tahribata uğratıldığını görmemek için insanın koyu akapeli olması gerekir.
Son olarak Suriyeli birisine kızını veren ya da Suriyeli ile evlenen birisi zaten Türk değildir.Bu tipler ancak ülkemize asimile ettikleri tiplerle evlenebilirler.Bu nedenle tuhafıma gitmedi.Suriyeli ile evlenen birisi zaten Türk değildir.Türk kimliğini kaybetmiş araplaşmış birisidir.