Şimdi Ara

Yarı Arap yarı Türk bir nesil hayal ediyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
11.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
156 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla çok güzel bir kızda olsa Türk değilse pek evlenme taraftarı değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün. Toplumumuz da bu kafada.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Her fotoda kusmamak için direndim

- Leş gibi mantar kokan ayaklarıyla yer sofrasına oturanlar
    - Üç parmakla pilav yiyenler
    - Elle taharet alanlar
    - Her tarafı kıllarla kaplı vücutlar
    - İnsana uyku uyutmayan bir lisan (yurt dışından gelen öğrencilerin olduğu yurtta kalıyordum, sağım solum araptı, adamlar basit bir konu hakkında medeni bir şekilde konuşmasına rağmen o dil var ya o dil insanın kulağına sürekli birbirlerine küfür ediyorlarmış gibi geliyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinalxx

Arapca ogrenmek kotu bir sey mi? Ya da arap olmak ya da herhangi bir millete ait olmak kotu mu? Irkcilik kotudur, bu kafadaki ulkeler artik yok. Hepsi batti. Turk olmak ya da Arap olmak cok onemli degil. Kullandigin dilde kac tane Arapca, Farsca kelime var bir bak istersen. Muslumanlik, ummet kavrami bu yuzden onemli. Herkesi Turk yapamazsin ama musluman yapabilirsin. Gelecegimiz bu yonde olmalidir.

Alıntıları Göster
    Ümmet kavramının içi boş fos. Müslüman ülkeler dünyada IQ seviyeleri en düşük olanlar. Tarih boyunca bile bir olamamışlar paranın estiği yöne göre şekilden şekile girmişler. Paranın kokusuna göre hep birbirlerini doğramışlar doğruyorlar.
    Araplar bilmem kaç peygamberin adam edemediği bir ırk, topluluk.

Herkesi de asla Müslüman yapamazsın. Okuyan araştıran inanan bir birey Müslüman olabilir. Arap olmak evet kötüden de öte rezalettir. Tüm dünyada terörist yaftasıyla gezersin. Irk bir tercih mi değil herhangi bir ırkın diğerine üstünlüğü var mı yok ama geçmişinden bugüne hiçbir işe yaramayan asalaklar topluluğuna mensup olarak hayat sürersin.

• Şu açıdan düşünelim neden hz peygamber araplara gelmiştir? Öyle pis öyle azıtmış öyle zıvanadan çıkmışlar ki onları ve sonrasında dünyayı düzeltmek için peygamberlik onların arasından birine nasip olmuş.. Tarihin her anında araplar pis kötü ve biz Türk milletini savaşlarda arkadan vuran olmuştur. İnandığımız dinin evrensel kitabının orjinali arapça olmadı dışında onlara asla benzemeyiz benzemek istemeyiz.

• Olagandisi ve kapasitemizin ustunde goc alan Turkiye su Suriyeli Araplarin hak iddialarini da anlamsiz sacma bulmaktayim. Bunlar istilaci olmuslardir. Bireysel bir kararlari yoktur ama olaya kitlesel ele alinca Suriye liler istilacidir. Cesitlilik de degildir! Diversity denen bir olgu vardir. Bu diversity olgusunu niceliksel kismi ile dejenere etmistir...

Suriyeliler geri donsunler. Ogrendikleri Turkce ile kendi ulkelerinde ticaret dili vs olarak pekala kullanilabilir .... Araplarin Turkce ogrenip kendi ulkelerine donmeleri Turkiye nin net faydasi olacaktir...

Suriyelilerle evlenenler de Suriye ye gitsin veya tesvik edildin kadini erkegi kimse ...
  • komik bir yazı :) Irkçılığa gerek yok zaten bu çoğrafya sürekli bir birine girmiş, karışık bir gen havuzu. Türklük bir kültür ve biz değil suriyeliler asimile olur.
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Turk bir kultur degil bir irktir.Orta asyali bir irkin adidir.
    Kendime turk diyorum cunku benim atam orta asyadan gelmistir.Kulturle alakasi yok.Zaten is kulturde bitseydi benim kulturel olarak bu ulkenin yuzde 50 si zaten alakam yok turk degilmiyim yani? dedigim gibi kendime turk derim cunku atam orta asyadan gelmistir.Eger atamin orta asyadan gelmedigini dusunseydim kendime yunan veya ermeni derdim .Bak yine arap degil.Cunku anadoluda araplar hic yasamadi.Anadolu bizden once bizansti.Gerci benim kokenim balkan.
    Kisacasi atasi orta asyadan gelmemis.Kokeni orta asyadaki turk kabilelerine dayanmayan biri turk olamaz.
    Ama tam tersi araplik bir kulturdur.Arapca konustugun an otomatik arap oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2012Üyesi -- 5 Nisan 2020; 9:25:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazarın tipinde tip, sıfatında sıfat olsaydı gelip buraya onun hayallerini yazmazdın. Hayal kurmak güzel, arapların her zaman güzel hayalleri olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2012Üyesi

Turk bir kultur degil bir irktir.Orta asyali bir irkin adidir.
    Kendime turk diyorum cunku benim atam orta asyadan gelmistir.Kulturle alakasi yok.Zaten is kulturde bitseydi benim kulturel olarak bu ulkenin yuzde 50 si zaten alakam yok turk degilmiyim yani? dedigim gibi kendime turk derim cunku atam orta asyadan gelmistir.Eger atamin orta asyadan gelmedigini dusunseydim kendime yunan veya ermeni derdim .Bak yine arap degil.Cunku anadoluda araplar hic yasamadi.Anadolu bizden once bizansti.Gerci benim kokenim balkan.
    Kisacasi atasi orta asyadan gelmemis.Kokeni orta asyadaki turk kabilelerine dayanmayan biri turk olamaz.
    Ama tam tersi araplik bir kulturdur.Arapca konustugun an otomatik arap oluyorsun.
    *** bir ırktır. Türk ırkının ne olduğunu gösterebilecek bir tane tarihçi yok. Türk ismi de turki'den gelir yani türkçe'yi konuşanlar. Bu isimlerdirme yanılmıyorsam 7.yüzyıllarda ortaya çıkıyor.

• Binlerce yıldır yaşadığımız coğrafyanın ve İslamiyetin etkisiyle bu bölgenin kültürüyle yoğrulmuşuz. Zaten hali hazırda kullandığımız çoğu kelime Arapça veya Farsça kökenli. Arap düşmanlığı yapmaya gerek yok bence. Gelen Suriyelilerin yüzde doksanı ülkeleri müsait olunca dönerler . Farklılıklarımızla yaşamayı öğrenemediğimiz sürece bugün Suriyeliden şikayet ederiz yarın başkalarından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLogic

*** bir ırktır. Türk ırkının ne olduğunu gösterebilecek bir tane tarihçi yok. Türk ismi de turki'den gelir yani türkçe'yi konuşanlar. Bu isimlerdirme yanılmıyorsam 7.yüzyıllarda ortaya çıkıyor.

Alıntıları Göster
    Daha kendi tarihini bilmiyorsun.Turk ismi kokturk imparatorlugundan gelir.Kokturk tarihteki ilk turk imparatorlugu.Kokturklerden sonra zamanla dagilmisiz.
    Turkic diye bir seyde yok.Turkic ingilizcede turkleri gruplamak icin uydurulmus bir kelimedir.Germanic, arabic gibi.
    Sadece bilimsel bir terim.Tarihte kendimize hic turkic demedik.Hep turk dedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2012Üyesi -- 5 Nisan 2020; 11:52:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thunder11

Binlerce yıldır yaşadığımız coğrafyanın ve İslamiyetin etkisiyle bu bölgenin kültürüyle yoğrulmuşuz. Zaten hali hazırda kullandığımız çoğu kelime Arapça veya Farsça kökenli. Arap düşmanlığı yapmaya gerek yok bence. Gelen Suriyelilerin yüzde doksanı ülkeleri müsait olunca dönerler . Farklılıklarımızla yaşamayı öğrenemediğimiz sürece bugün Suriyeliden şikayet ederiz yarın başkalarından..
    Sikayet etmeyelimde ne yapalim.Kabulmu edelim bizi asimile etmeye calisan tarihimize kulturumuze ve dilimize dusman bu adamlari.
    Ikincisi turkcedeki arapca kelime sayisi sadece %6 si tum kelime dagarciginin ve bunlarin turkcede bulunma sebebide araplarin bunlari bize zorla empoze etmesi gecmiste.

• Yarı Arap yarı Türk bir nesil hayal ediyorum
  • Turkiye'de olursa kesinlikle Frankenstein gibi olur...
  • Arap olmakta yanlış olan nedir? Irkçı mısın?
  • Mitolojiden Biri kullanıcısına yanıt
    Parmaklarikyla taharet alirlar sonra da parmaklariyla da yemek yerler ve malum bir de parmak temasiylan da abdest alirlar.Gunde 5 kere ustelik ...
  • Bizim millet o kadar arap severki
    ... Köpeğine arap diye seslenir...

arap yalamaları ...yallah çöllere ...
  • 100 yıl önce size inandık ve olanlara bakın. savaş bittiğine göre anlaşma yapılıp tüm dışarıdan gelen kişiler evlerine dönmeli ve orada nasıl yaşıyorsanız yaşayın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.