Şimdi Ara

Yarı Arap yarı Türk bir nesil hayal ediyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
11.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
156 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İslam, arap milliyetçiliğidir. İyi ki deistim.
  • Arap kızlarını yağız Türk erkeklerine verirler ise kimsenin ses çıkartacağını sanmıyorum bizimkiler'de evlenmez zaten vurur geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 5 Nisan 2020; 12:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2012Üyesi

Daha kendi tarihini bilmiyorsun.Turk ismi kokturk imparatorlugundan gelir.Kokturk tarihteki ilk turk imparatorlugu.Kokturklerden sonra zamanla dagilmisiz.
    Turkic diye bir seyde yok.Turkic ingilizcede turkleri gruplamak icin uydurulmus bir kelimedir.Germanic, arabic gibi.
    Sadece bilimsel bir terim.Tarihte kendimize hic turkic demedik.Hep turk dedik.

Alıntıları Göster
    yav he he uydur uydur ipe diz...
  • Rakanoth kullanıcısına yanıt
    Turk olmakta yanlis olan nedir.Biz neden arap olmak zorundayiz.Burda asil irkci olan benim kulturume ve dilime saygisizlik yapan ve beni asimile etme cabasinda olan araplardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2012Üyesi -- 5 Nisan 2020; 13:25:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLogic

Alıntıları Göster
    Google diye birsey var.Yaz kendin gorursun bana inanmiyorsan.Turk ismi kokturklerden gelir.
    Cok yazik daha kendi tarihinden bir haber nesiller yetisiyor.Siz bu egitimsizlik ve cahillikle daha cok asimile ederler.Hadi bilmiyorsun diyelim ayıp değil doğrusunu öğrenir kabul edersin eyvallah derim ama gerçekleri böyle açık açık reddetmek bile nasıl cahil bir kitle olduğunuzu gösteriyoryada belkide araplaşma sevdanızdan işinize gelmiyor.
    Türk tarihini görmezden gelmeniz onu yok yapmaz.Arap değiliz ve asla olmayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2012Üyesi -- 5 Nisan 2020; 13:50:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLogic

Alıntıları Göster
    ee peki türk olmanın nesi yanlış ? kendini arap olarak tanımlamanda benim için sıkıntı yok fakat bana zorla bunu dayatman doğru değil.
  • Olamaz ama, olur da böyle bir asimilasyon gerçekleşirse, ülkeden eğitimli kesim uzaklaşır, gelişmişlik seviyesi iyice düşer, ortadoğu çöplüğünün bir parçası oluruz, bu amipler gelişmiş kesimin kendilerine bakacağını zannediyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babadol

Olamaz ama, olur da böyle bir asimilasyon gerçekleşirse, ülkeden eğitimli kesim uzaklaşır, gelişmişlik seviyesi iyice düşer, ortadoğu çöplüğünün bir parçası oluruz, bu amipler gelişmiş kesimin kendilerine bakacağını zannediyorlar.
    Hocam zaten ulke asimile olursa burasi artik benim ulkem olmaktan cikar.Icinde araplarin yasadigi bir ulke Turkiye olamaz.Biz ismimizi bu ulkeden degil.Bu ulke ismini bizden aldi .Ben turk olarakta turkiye olmayan , turkce konusulmayan ozellikle bir arap veya islami ummet temelli bir ulkeye asla aidiyet duymam .Asla o ulkeyle kendimi ozdeslestirmem.T am tersi ayni kurtler gibi ayrilikci olurum ve o ulkenin aleyhine calisirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2012Üyesi -- 5 Nisan 2020; 14:17:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Arap kızlarını yağız Türk erkeklerine verirler ise kimsenin ses çıkartacağını sanmıyorum bizimkiler'de evlenmez zaten vurur geçer
    Hepsi tek kullanımlık tuvalet kağıdı
  • "Düşmanını kahreden"

• 2008 den beri şu foruma üyeyim bir kez uyarı almadım. Ama alacağım artık, alsın o hayalini bir yerine soksun.

• Çeyrek de olsa kültürüne ve kendine sövmeyen bir nesil hayal ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ee biz nasıl 80milyon olduk tüm 80milyon türkmü
  • evlenemeyen türkler suriyeli kadın alıyor. babasına 500 dolar başlık ne düğün ne bir şey al eve götür zaten savaştan kaçmışlar tek başına evde kalmak bile onlar için mucize. bizim türk kızlarıda 100 kilo ağzında sigara sarı dişler 100 binlik düğün hayali kurmaya devam etsin benim yaş 35 1 sene daha bulamazsam bende ciddi ciddi düşünüyorum hatta kayseride tarım işçisi olarak gelip çadır kuruyorlarmış millet seçip beğenip alıyormuş iş yerinde tanıdığı öyle evlenenler var bana da diyorlar uğraşma diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 5 Nisan 2020; 20:35:49 >
  • Yeni Adolf Hitler Türkiyeden çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk ırkı 2 3 nesil sonra bitecek bence. Bunlar araplar, Suriyelilerin yüzünden de değil. Türk milleti 2 3 çocuk yapıyor. Kürt milleti 6 7 çocuk. Bu her zaman böyleydi. Suriyelilerin gelmesiyle iyice Türk milleti azınlığa düşecek hatta 10 20 yıl sonra Kürt milleti veya Arap milleti mecliste fazlalığı oluşturacak. Umarım ülkenin ismini değiştirmezler.

Bakın Kürt Türk Arap ayrımı yapmam. Kimseye de şu kadar çocuk yap demem. Herkes kendi istediğini yapar. Ama durumlar böyle.

• İslam arap milliyetçiliğidir, saf ve katıksız arap milliyetçiliği, araplar Türklerin dostu değildir, biz de onların dostu değilizdir. Tarih tekerrürden ibarettir, asla araplar Türklerin dostu veya kardeşi değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the flying dutchman

Suriyeli kızların Türk erkekleriyle evlenmek istemesini anlarım da ülkede kız mı kalmadı da Türk erkeği Suriyeliyle evlensin?
    dostum youtube a yaz suriyeli türk düğünü diye türk kızlarında suri ile evlendiğini görürsün bizim ülkemizin iq ortalaması çok düşük bilgi seviyesi yerlerde arapla evlenen kız erkek farketmez vatan haininden farksız benim için bizi bitirirse bu yabancı hayranlığı bitirecek türkün türkten başka dostu olmadığını tarih boyunca gördük özellikle bu hain cahil araplardan çektik çekiyoruz gerek ülkemizde gerek ülke dışında
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.