Şimdi Ara

Yarı Arap yarı Türk bir nesil hayal ediyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
11.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
156 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne kadar doğru çevirdim bilemiyorum, fakat Arapların da anlayabilecekleri şekilde: سعيد من قال أنا تركي

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuDuTR -- 6 Nisan 2020; 16:24:27 >
  • bu yazıdan ne kadar hain ve sinsi planlarının olduğunu bir kez daha görüyoruz kendi ülkerini batırıp milletin emek verdiği ülkeye hazırdan ortak olma düşüncesi bu yüzden bunlara ne ev ne iş ne eş nede yardım edeceksin insan insandır ama bunlar insan değil
  • zaten yüzyıllardır öyle blader :D 700 lü yıllarda Türklerin müslmanlığı kabul etmesinden sonra başladı bu... devletler arasında etkileşimin temel direklerinden en önemlisidir din, ab ye neden girmiyoruz çünkü onlar hıristiyan biz müslümanız, suriyelilere neden sürekli yardım ediliyor çünkü onlar müslüman din kardeşimiz vs vs diye örnekler çoğaltılabilir.

üşenmeden okuyun...

https://turkiye.net/kultur-sanat/turkler-nasil-ve-neden-musluman-oldu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 6 Nisan 2020; 0:1:24 >
  • ciddiye alınacak bir yazı/yazar değil,

yarı yunan yarı Türk,yarı ermeni yarı Türk, avrupadan damızlık erkek getirip yarı avrupalı yarı Türk nesil hayal edenler gibi daha çoook hayal edersiniz deyip geçmek lazım
  • Haahaa, tarih boyunca Arap topraklarının göbeğinde resmiyette TÜRK devletleri kurduklarını iddia eden Türkçüler'in geldiği paranoya durumuna bak; Eyvah Araplaşacağız!
    Korkmayın yaw, bu topraklarda bir tane ırkı olarak Araplaşmış insan bulamazsınız, ve bu ülkede ırkı olarak da tam Türk bulamazsınız. Türküm diye övünen hepiniz Türkiye topraklarında tarih boyunca yaşayan hakların melezisiniz.
    Arap kısmı tamam da Türk kısmını nerden bulup Yarı Türk olacakmış. TC vatandaşlarının çoğunun bırakın yarım Türk olmasını, çeyrek Türk bile değiller. Bu ülkede insanların çoğunun Yarısı başka ırklarlardan, çeyreği baskın ırktan ve geriye kalan çeyreği ancak Türktür.

Bir Suriyeli %90 Araptır, ama bir Türkiyeli %90 Türk değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 6 Nisan 2020; 1:31:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dini bütün biri, ihl mezunu biri olarak diyorum ki ; ümmet diyenden ve fikirlerinden kaçın. Hepsi yalan. Allah bizi din devleti kuralım diye göndermemiş. Keza din devleti gibi bir farz da yok. Eğer öyle olsaydı islamiyet evrensel olamazdı. Ayrıca dinini yaşamak isteyenler Arap yarımadası yerine batıyı tercih ediyorlar hep. Burada da ayılmamız gereken bir nokta var. Bir Müslümanın savunması gereken en temel şart adalet. Kuracağınız hükümet, parti, dernek, çay ocağı adil olacak. Adam şeriat şeriat diyor ama Almanya'da,Abd'de yaşıyor. Burada başka orada başka. Dinimizi iyi öğrenelim!

Bu tür hırsızlık, haksızlık, yalan dolana karşı tek çare herkesin dinine dönmesi. Önce kendi içimizde dürüst olacağız, iyi olacağız. O zaman seçtiğimiz insanlar da iyi olacak. Ürettikleri politikalar da, attıkları adımlar da.Meclisteki adamlar uzaydan gelmiyor. içimizden çıkıyor.

Mesele suriyeli meselesi değil bunu da anlamak lazım. Bizi yıllarca Türk-Kürt diye ayırmaya çalışanlar, bunu başaramayınca B planına geçtiler.

Biz birey olarak hükümeti eleştirebiliriz ama ırkçılık yapamayız.Zor durumda kim olursa olsun yardım etmek insanlık görevi. Lütfen orda burada okuduklarınızdan gaza gelip masumları incitmeyelim. Sonra çinli diye koreli, tayvanlı, irlandalı ile kavga etmeye kalkıp komik duruma düşenlerden olursunuz. Herkes işini yapsın,siz de birey olarak iyi insan olun

• #-OldBoy-# kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.Dahası İttihat ve Terakki son zamanlarda göklere çıkartılan bir padişahın enkaz bıraktığı orduyla devleti sonuna kadar savundu.Düşünün İttihat ve Terakki 1913'te resmen Osmanlının başına geçtiğinde elde donanma bile yoktu.Önceki yönetim İttihat ve Terakki'ye donanma bile bırakmamıştı zira hepsi Haliçte çürümüştü.Dahası kara ordusunun durumu da pek parlak değildi.Zira önceki yönetim 'darbe' yaparlar korkusu ile orduya ne doğru dürüst tatbikat yaptırmıştı ne de önemli askeri makamlara harbiye mezunu subayları yerleştirmişti.

İttihat ve Terakki böyle bir ortamda devletin yönetimini devraldı.Son ana kadar da Osmanlıyı ayakta tutmak için savaştılar.Bugün büyük bir coşkuyla kutladığımız Çanakkale zaferi dahi İttihat ve Terakki'ye yakın subayların yönetimindeki Türk ordusu tarafından kazanılmıştı.Kut'ül Amare'de öyle..Ama bazıları bu iki zaferi kendilerine yontmaya çalışırken Kanal ve Doğu cephesindeki başarısızlıkları ise İttihat ve Terakki'ye yıkmaya çalışırlar.

Dahası ülke istila edildiği zamanda birçok İttihat ve Terakki şubesi'de milli mücadelenin Anadoluda kök salmasını sağlamıştı.İstanbulda bulunan birçok İttihatçı subay ve milis oradan çok sayıda cephaneyi Anadoluya kaçırdığı gibi Anadoluya geçmeye çalışan birçok vatanseverinde güvenle Anadoluya geçişlerini sağladı.Bu uğurda nice isimsiz kahraman İngiliz ve İstanbul hükümetinin zindanlarında işkencelerden geçirilerek şehit edildi.

Son olarak belirttiğiniz gibi bütün ittihatçı liderler şehit oldu.Talat ve Cemal Paşalar Ermeniler tarafından suikastle şehit edilirken Enver Paşa sonuna kadar cephede Ruslara karşı savaşırken şehit oldu.

Ne yazık ki son yıllarda malum kesim cahil halkı kışkırtarak bu vatanseverlere dahası bu şehitlere etmedikleri hakaret kalmadı.Lakin Türk gençliği neyin ne olduğunu bütün baskılara rağmen çok iyi biliyor.İttihatçıları sadece saltanat yanlıları,hilafetçiler,ermeniler ve bunun gibi araplar sevmez.

İttihat ve Terakki Türk'ün sesi oldu.Osmanlının son büyük zaferlerini (Çanakkale ve Kut'ül Amare) kazanmasında önemli etken oldu.Dahası yeni kurulacak Türk devletinin ve Milli Mücadelenin teşkilatlanmasında itici güç oldu.Tüm lider kadrosu ise şehadete ulaştı.Bu nedenle Türk gençliği gözünde büyük bir saygınlıkları vardır ve var olmaya da devam edeceklerdir.İçimizde araplaşmışlar bunu anlayamaz,anlamak dahi istemezler.

Son olarak bunu buraya bırakayım;
    Yakub Cemilyoutube
    Bozdoğan Türküsü İttihat ve Terakki
    https://www.youtube.com/watch?v=wAxOZBw6vJ8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 6 Nisan 2020; 2:15:30 >

• bu gelenlerin bir çoğu vatan haini ileride bunların pkk gibi yapılanmalar kurmayacağının garantiside yok ucuz işçi ithali yapılacaksa afrikayı tercih ederdim bir grup zengin ve öğrenci grubunun dışında çok yoklar istanbulda belirli yerlerde varlar lakin daha çok olmalarını isterim en azından yediği kaba pislemezler zaten özünde türkler ortadoğululara benzemiyor hiç alakamız bile yok
  • Araplar insan olsaydı peygamberler o çoğrafyaya gönderilmezdi. tüm insanlık için gönderildiler ama baktı pislik nerede oradan başlayalım yok etmeye.
  • Geldiklerinden beri Türkçe öğrenmiyorlar. Hatta siz Arapça öğrenin diyeni bile var. Sebebi belli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köl Tigin

Bunların Türklerden istediği nedir? Gerçekten merak ediyorum.

Dünyada Müslüman olan bir sürü millet var. Örneğin Boşnaklar. Acaba bu Araplar, yarı Boşnak yarı Arap bir nesil de hayal ediyor mu? Ya da ne bileyim, yarı Pakistanlı yarı Arap? Yoksa bir enayi biz Türkler miyiz?
    Boşnaklar kendi vatandaşı açken elin savaş kaçkını arabını beslemez. Besle kargayı oysun gözünü lafı tam araplara uygun bir laf. 1. Dünya savaşında adamlar hastahanelere girip yaralı askerlerimizi tek tek süngülemiş biz hala arap şeyi yiyoruz. Biz enayiyiz. İslamcılık bizi bitirecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Fautzin

ee peki türk olmanın nesi yanlış ? kendini arap olarak tanımlamanda benim için sıkıntı yok fakat bana zorla bunu dayatman doğru değil.

Alıntıları Göster
    hakkenten burada okuduğunu anlama sorunu var. Ben mesajlarımın hangisinde türk olmanın yanlış olduğunu yazdım veya arapcılığı savundum?
  • Biz goremeyecegiz ama

150 250 yil arasinda

Petrol bitecek
    Ateizim hizla artacak hacca giden insanlar azalacak

Ekonomik kriz basgostericek

Abd nin araplarla işi bitecek, cunku araplar para disinda bir işe yaramaz

Arabistanda ic savaslar cikacak

Ve kabe saddamin heykeli gibi bir son yaşayacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olur olmaz onu şu anda kestirmek güç ama böyle bir durumun olması zaten olasıdır. Doğuda daha çok oluyor bu durum zaten oralarda yüz yıllardır bu durum vardı. Savaş ile dahada rahat hale geldi. Doğu illeri hariç diğer tüm bölgelerde böyle bir durumun pek olması olası değildir haa kişisel bir kaç evlilikler olabilir ama oran çok düşükde kalır diye düşünüyorum. Öte yandan malum partinin amacı zaten bellidir!!! bu durumlara gerek kalmadan zaten istediklerini yaptılar.
  • Atatürk'ü bir Türkten daha fazla sevip benimsemedikleri sürece ne araplara nede arap devsirmelerine bu topraklarda yer yok. Türkiye Turklerindir ve ne mutlu Türküm diyene. Zaten bu iki söz bile hem pkk lilari hemde din düşmanı arap sevdalılarını çıldırtan iki yegane sözdür.

• Latince alfabeyi bilen klasik Arap kültürü orf adetlerini red etmiş Atatürk 'ün bahsettiği ve munkunse daha da ilerisi çağdaş düşünce sistemlerini ve çağdaş orf adetleri özümsemiş Türkçe de bilen Araplar kim rahatsız olur veya evlenmesin de engel yoktur.

Yani etnik Türk diye tabir edilenlerin asimile Araplasmasi baştan red edilir.

• eliyle,parmaklarıyla avuçlarıyla pilav yiyenleri övmüşler. Arap dediğin pisliktir. Tanıdığım, tanıştığım tüm araplar bizim hor gördüğümüz temizliğin %10'unu yapmaz. Araplar ne zaman adam olmuşta bize önderlik edecekmiş? Abbasinin son dönemlerinden itibaren ; hilafet yaklaşık 1000 senedir Türklerin elinde kalmıştır. Türk'ün çıktığı her yerde savaş kan gözyaşı vardır. Türk'ün bıraktığı yerlerden savaş,sıkıntı,zulüm olmayan tek bir yer gösterin ? Adamlara yüzlerce peygamber gönderilmiş yine akıllanmamışlar, biz mi düzeleceğiz bunlarla? Araplar ancak bizim tebaamız olabilir, ilerisine gidemez. Hiç bir Türk'te arabı,farsiyi kendine lider kabul etmez,etmemiştir,etmeyecektir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.