Şimdi Ara

Yarı Arap yarı Türk bir nesil hayal ediyorum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
11.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
156 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçtim şarabı m**** a**p(b)ı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alıp köküne kadar , ümmetçilik adı altında Arap milliyetçiliği tetikçiliği yapmak.
    İşte 2 yüzlü siyasal islamın neferlerinin düşüncesi bu
  • bu ülkede yahudi ermeni rum pkk lı bile yaşıyor arap olması neyi değiştirir
  • Tehlikeli bir yazı. Lakin bunu şu anda gün yüzüne çıkarmanın bir anlamı yok. Mevcut durum itibariyle farklı aksiyonlar bizlerin sağlığını tehlikeye atar.
  • araplar kadar zengın olmayacaksak gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: the flying dutchman

Ne diyim abi Allah akıl fikir versin :)
    Allah aklıda fikride herkeze vermiştir kimisi görmez kördür kimisi bakarda görmez körden kördür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celest

Türk kızları suriyelilerle ne zaman evlenmiş la bunu diyen kişi ne içmiş ise iyi kafa yapmış
    youtubeda video bile var azınlık bir kitle ama var
  • Buradaki yazılanlardan anlıyoruz ki Ermenistan' daki bir Ermeni ne kadar Türk düşmanıysa, buradaki bir aktroll de o kadar Türk düşmanıdır. Çünkü ümmetçi olmak bunu gerektirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkanı olmayan durumdur. Kültürlü olan, kültürsüz olanı yutar. Devlet yıkılır, kurulur... Milletleri diğerlerinin içinde eriten ise bir kültürün öbürüne dominant olmasıdır.

Buraya gelen Arap'la, burada bulunan Türk'ü karşılaştırınca, kusura bakmasınlar, zerre şansları yok. Hibrid bir toplum kültür olarak boş kalmış kesimde bir nebze mümkün olabilir. Ama onda da matematik konuşur. 20-30 milyona 4 milyon. Bir anlam ifade etmez. Gene yutar geçer. "Kültür olarak boş" deyince, cahil veya dar gelirli düşünülmesin. "Zır boş adam" manasında... Öyle adam da bu ülkede 30 milyon ya vardır, ya yoktur.

Buraya gelen Arap Şam'dan Avrupa'ya oturma izni ile gidenler olsaydı, dediği doğru idi. Haklı olurdu. Ama o da bana koymazdı ki be gülüm? Medeni, kendini geliştirmiş, topluma faydalı adam her yerde makbuldür. Burada da makbuldür. Arapmış, Türkmüş bakmam ben. İşe yarar mısın, yaramaz mısın? Buna bakarım.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin vatandaşı olan birinin de "geriye dönüş"ten korkmaması lazım. Böyle bir ihtimal yok. O gemi kalktı. Çok yol aldı. Artık geriye dönüş falan yok. Geçiniz. MÜMKÜN DEĞİL. Bu ülkede neredeyse kimsenin çıkarına da değil. Hayat tarzına uygun da değil. "Araplar kardeş" de olsa, bizimkilerin yaşayış tarzı Balkan. Zaten Arap dünyası ile olan itişmenin temel noktası bu. Öcü gibi korkmaları bundan. Siyasal İslamcıların da tüyünü tersine tarıyor bu durum. Bu tarz bir müslümanlık uzun vadede bir dirhem bezirgan bırakmaz. Siler atar. Ne dini bezirgan bırakır, ne yönetimde bezirgan bırakır. Zamanla, 100 yıl, 150 yıl bile sürse, siler atar. Arap dünyasının taçlıları aslına bakarsanız ya Osmanlı'nın eski memurunun torunu, ya da Osmanlı'nın eski memurunu darbe ile devirenlerin çocuğu... Kimsenin aristokrat falan olduğu da yok. Kaymakam torunundan aristokrat çıkmaz. Yemesinler bizi. Silinip gidecekler, gayet farkındalar. Kendisi silinmese çocuğu, çocuğu silinmese torunu silinecek. Boşa çabalar. Dünya geriye dönmez. Zaman geriye gitmez. Sen 30 yıllığına terihte geriye doğru iki dirhem yol alsan, bir anda bir karışır ortalık, 30 yıl boyunca geri sardığın makara bir anda 60 yıl ileri sarar. Tutamazsın. Değişim 100 yıl önce başlamadı, hep vardı. Biz 300 yıl direndik. Bir zamanlar, zamana kafa tutan bizdik. Bu dangalaklık da Osmanlı'yı çökertti. Değişimi yakaladığımız an burnumuz pislikten kurtuldu. Zamanı geri sarmaya çalışan olursa, kısa süreli becerse bile, uzun vadede HER ZAMAN KAYBEDER.

Denk olduğumuz bir dünyada biraz Türk, biraz Arap, biraz Süryani, biraz Yunan, biraz Gürcü olmuşuz dert değil. Aksine severiz biz bunu. Türkiye bunun güzel bir örneği zaten. Ama denk olmadığımız dünyada, bu kuru kalabalık yutulur güzelim... Anadolu Türk'ü dediğin adam genetik olarak taş çatlasın %20 Türk bugün. Ama kültürü sapasağlam. Çiftleştik diye kültür yok olmuyor. Bizi Türk yapan genimiz değil. Kültürümüz. Bizim at olmadığımızı, insan olduğumuzu, genlerimizle değil, kültürümüzle yayıldığımızı öğrendiğiniz gün her şey zaten yerli yerine oturacak. Ahır hayvanı değiliz biz. İnsanız. Tavsiye ederim. Burada su çok güzel. İlk başta soğuk gibi de, girince alışılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 7 Nisan 2020; 1:34:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

ماذا ستقول؟

Alıntıları Göster
    Hahahaha! Ne oldu, durduk yere Araplara sataşan arkadaş sana bir şey diyebildi mi? Pıstı mı? Te Allam, ne garip adamlar var...

Olay basit yani. İnsan la insan. İyi insan. Kötü insan. Kültürlü insan, kültürsüz insan. İşe yarar insan, işe yaramaz insan. Başka bir ayrım yok. Taş kafalar da bunu almayacak... İşe yarar olduğundan da şüpheliyim. Bunları da bir yere yollasak da, sizinkilerden işe yararları alsak? Üzüm batıya çöpü bize. Sıkıldım lan. Memleketimin kremşantisi de batıda. Burada bu tiplerle bir arada yaşamak zorunda kalıyoz sonra. Şu heriflerin gözünü açıp batıya şutlasak, batıdan da işe yararları alsak falan... Bir katakulli çevirmek lazım da, nasıl yaparız bilemedim.

• Ümmet yalan. Peygamber efendimiz öldükten sonra sadece Hz. Ebu Bekir zamanında bir barış ortamı oluştu, Hz. Ömer bile şehit edildi. Hz. Ali ve Hz. Aişe savaştı. Biri Peygamberin yeğeni ve damadı, biri eşi. Yani bunlar bile birbirlerine düşebilmis, biz mi Araplarla kardeş kardeş yasicaz? Ummet hayalleri kuranlar bu ülkeye zarar verir. Asıl olması gereken kültürümüzü korumaktır ama son 15 yıldır Türklük insanlara kötü bir şey gibi lanse ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Hahahaha! Ne oldu, durduk yere Araplara sataşan arkadaş sana bir şey diyebildi mi? Pıstı mı? Te Allam, ne garip adamlar var...

Olay basit yani. İnsan la insan. İyi insan. Kötü insan. Kültürlü insan, kültürsüz insan. İşe yarar insan, işe yaramaz insan. Başka bir ayrım yok. Taş kafalar da bunu almayacak... İşe yarar olduğundan da şüpheliyim. Bunları da bir yere yollasak da, sizinkilerden işe yararları alsak? Üzüm batıya çöpü bize. Sıkıldım lan. Memleketimin kremşantisi de batıda. Burada bu tiplerle bir arada yaşamak zorunda kalıyoz sonra. Şu heriflerin gözünü açıp batıya şutlasak, batıdan da işe yararları alsak falan... Bir katakulli çevirmek lazım da, nasıl yaparız bilemedim.

Alıntıları Göster
    neyine pısıcam o alt ırkın

sadece türkçe konuşan bir arap bekledim

asla arapça yazan biriyle muhattap olmam.

O yazıları görünce midem bulanıyo canımdan şüphe duyuyorum gözümün önüne patlayan bombalar geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

Ümmet yalan. Peygamber efendimiz öldükten sonra sadece Hz. Ebu Bekir zamanında bir barış ortamı oluştu, Hz. Ömer bile şehit edildi. Hz. Ali ve Hz. Aişe savaştı. Biri Peygamberin yeğeni ve damadı, biri eşi. Yani bunlar bile birbirlerine düşebilmis, biz mi Araplarla kardeş kardeş yasicaz? Ummet hayalleri kuranlar bu ülkeye zarar verir. Asıl olması gereken kültürümüzü korumaktır ama son 15 yıldır Türklük insanlara kötü bir şey gibi lanse ediliyor.
    ben Türklüğü özledim artık. zamanı gelince çok güzel bir şekilde hatırlayacağız kimsenin şüphesi olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Jowiyaga

Türk ırkı 2 3 nesil sonra bitecek bence. Bunlar araplar, Suriyelilerin yüzünden de değil. Türk milleti 2 3 çocuk yapıyor. Kürt milleti 6 7 çocuk. Bu her zaman böyleydi. Suriyelilerin gelmesiyle iyice Türk milleti azınlığa düşecek hatta 10 20 yıl sonra Kürt milleti veya Arap milleti mecliste fazlalığı oluşturacak. Umarım ülkenin ismini değiştirmezler.

Bakın Kürt Türk Arap ayrımı yapmam. Kimseye de şu kadar çocuk yap demem. Herkes kendi istediğini yapar. Ama durumlar böyle.
    En az beş çocuk beşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: freekays

bu ülkede yahudi ermeni rum pkk lı bile yaşıyor arap olması neyi değiştirir
    Yahudi nüfusu : 25000
    Ermeni Nüfusu : 60000
    Rum Nüfusu : 2-4 bin

SURİYELİ NÜFUSU:13.000.000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

neyine pısıcam o alt ırkın

sadece türkçe konuşan bir arap bekledim

asla arapça yazan biriyle muhattap olmam.

O yazıları görünce midem bulanıyo canımdan şüphe duyuyorum gözümün önüne patlayan bombalar geliyor.

Alıntıları Göster
    Şu mesaja cevap verip şunu söyleyen beyne hakettiğinden fazla değer verdiğime inanamıyorum; ama başkası okursa görsün diye yazacağım.

Arap kültürü son derece gelişmiş bir kültür. Günümüzde eski kafalı dangalakların güttüğü, emperyalistlerin de bu dangalakları maşa gibi kullandığı bir coğrafya olabilir. Ama onların da üzerlerindeki toprağı attığı gün gelir. Medeniyete matematikten gökbilimine, edebiyattan devlet yönetimine envai çeşit katkıları vardır. Son derece gelişmiş bir kültür oldukları Osmanlıca'ya sızan Arapça'dan, Türklerin yüzyıllar boyunca Arapça alfabe kullanmasından bellidir. Lütfen aşağılık kompleksimizi kusmayalım. Bizim özümüzü bulmamız bir 300 yıl sürdü. İmparatorluk böyledir. Bünyesindekiler biraz ondan biraz bundan olur. Ama sonuçta devran döndü. İmparatorluk çöktü, biz de çok şükür özümüzü bulduk. Jet hızı ile değiştik, geliştik. Geçmişe bakıp kompleks duymak yerine, yakın geçmişe bakıp gurur duyabilir, yakın geçmişimizden örnek alıp medeniyetimizi geliştirmek için çalışabiliriz.

"Milliyetçilik" destrüktif (yıkıcı) olmaz. Başkasını aşağılama üzerine kurulu bir milliyetçilik sadece ve sadece seni küçültür. Sana zarar verir. Tembel, işe yaramaz, korkak beyinlerin ürünüdür. Milliyetçilik milletinin çıkarını düşünmektir. Dolayısı ile yıkıcı değil, yapıcı olur. Başkasını küçültmeye ihtiyaç duymaz. Kendini, değerlerini, tarihini yükseltmeye bakar. Destrüktif milliyetçilik aşağılık kompleksi sahibi milletlerin işidir. Türklerin böyle bir komplekse girmesinin gereksiz olduğu özellikle yakın geçmişimizden bellidir. O yüzden yapmayın.

Arap coğrafyası da içlerindeki çürük elmaları ayıklar, gerek biz, gerek İran'la da bu konuda bir olup, emperyalistlerin memleketlerinde at koşturmasını engellerlerse dünya bir kez daha değişir. Buna sadece Arap coğrafyasının değil, İran'ın da ihtiyacı var. Bizim de fena halde var.

"Alt ırk" olmadığını kesin olarak söyleyebilirim de, "alt insan" var. O kesin. Çoğumuz yıldız tozuyuz. Bazılarımız leblebi tozu. Seni leblebi tozu ilan ettim. Daha da muhatap olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 7 Nisan 2020; 11:2:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Şu mesaja cevap verip şunu söyleyen beyne hakettiğinden fazla değer verdiğime inanamıyorum; ama başkası okursa görsün diye yazacağım.

Arap kültürü son derece gelişmiş bir kültür. Günümüzde eski kafalı dangalakların güttüğü, emperyalistlerin de bu dangalakları maşa gibi kullandığı bir coğrafya olabilir. Ama onların da üzerlerindeki toprağı attığı gün gelir. Medeniyete matematikten gökbilimine, edebiyattan devlet yönetimine envai çeşit katkıları vardır. Son derece gelişmiş bir kültür oldukları Osmanlıca'ya sızan Arapça'dan, Türklerin yüzyıllar boyunca Arapça alfabe kullanmasından bellidir. Lütfen aşağılık kompleksimizi kusmayalım. Bizim özümüzü bulmamız bir 300 yıl sürdü. İmparatorluk böyledir. Bünyesindekiler biraz ondan biraz bundan olur. Ama sonuçta devran döndü. İmparatorluk çöktü, biz de çok şükür özümüzü bulduk. Jet hızı ile değiştik, geliştik. Geçmişe bakıp kompleks duymak yerine, yakın geçmişe bakıp gurur duyabilir, yakın geçmişimizden örnek alıp medeniyetimizi geliştirmek için çalışabiliriz.

"Milliyetçilik" destrüktif (yıkıcı) olmaz. Başkasını aşağılama üzerine kurulu bir milliyetçilik sadece ve sadece seni küçültür. Sana zarar verir. Tembel, işe yaramaz, korkak beyinlerin ürünüdür. Milliyetçilik milletinin çıkarını düşünmektir. Dolayısı ile yıkıcı değil, yapıcı olur. Başkasını küçültmeye ihtiyaç duymaz. Kendini, değerlerini, tarihini yükseltmeye bakar. Destrüktif milliyetçilik aşağılık kompleksi sahibi milletlerin işidir. Türklerin böyle bir komplekse girmesinin gereksiz olduğu özellikle yakın geçmişimizden bellidir. O yüzden yapmayın.

Arap coğrafyası da içlerindeki çürük elmaları ayıklar, gerek biz, gerek İran'la da bu konuda bir olup, emperyalistlerin memleketlerinde at koşturmasını engellerlerse dünya bir kez daha değişir. Buna sadece Arap coğrafyasının değil, İran'ın da ihtiyacı var. Bizim de fena halde var.

"Alt ırk" olmadığını kesin olarak söyleyebilirim de, "alt insan" var. O kesin. Çoğumuz yıldız tozuyuz. Bazılarımız leblebi tozu. Seni leblebi tozu ilan ettim. Daha da muhatap olmam.

Alıntıları Göster
    ahahahaha

dediklerinde haklılık payı olmakla beraberbu dediklerin bir millete tehdit olmadığı zaman geçerli

arap ülkerin içinde türklükle alakalı bir muhabbet geçiyor mu geçmiyor. Adamlar bizi müslüman bile görmemekle beraber benim onlar için düşünüdüğüm şeyi onlarda bizim içinde düşünüyor. En son suriye olayında tüm arapların bizim karşımıza geçmelerinden bu belli oluyor.

Hiç bir arap ülkesinde bize değer verilmediği için, bende kendi ülkemde onlara değer vermıyorum. ayrıca dünyadan bir anda yok olsalar umrumda bile olmayan bir coğrafya o yüzden ben kendi ülkemdeki tehdite bakıp karşı gelmem gayet normal

çünkü bize tehditler

humanizm ayağına ülkeyi getirdiğiniz hal ortadayken ben hayallerle değil gerçeklerle uğraşırım.

araplardan gelecek iyicik hiç gelmesin.

200 250 yıl sonra ateizm arttığında petrol bittiğinde afrikadan farkı olmayacak bir coğrafya fakirlikten ölecekler.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.