Şimdi Ara

Yarı Arap yarı Türk bir nesil hayal ediyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
11.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
156 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araplarla ilgili tek bir cümle söyleceğim bende o zaman

İçeceksin şarabı seveceksin arabı bundan fazlası değiller
  • Ulan bunlar yüzünden bazen Müslümanlığı terketsem mi diye düşünmüyorum değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde böyle konulara yazmam ama içimden geldi.Şu an deli bir proje dönüyor savaşla alt edemeyeceklerini anladıkları Türkleri daha basit ama etkili bir yöntemle alt ediyorlar.
  • İleride Türkler azınlıkta olacak.
    Böyle devam ederse..

• Arkadaş konuya bir yerde rastlamış, farklı başlıklarla aynı temalı iki konu açmış. Bu kadar heyecana gerek yok.

Ağır ol şampiyon! Ömer Seyfettin'in Primo Türk Çocuğu'nu okumanı öneririm. Her yüzılda ve her an milletimiz üzerine hesaplar olmuştur, olacaktır, ama Türk milleti ilelebet var olacaktır.
  • Umarım hayal olarak kalır diyeceğim ama çokta uzak olmayan bir gelecekte Türk nüfusu azınlık olacaktır. Ülkede en çok suriyeliler doğuruyor.

• Hangi Arap milleti düşmanlarına korku saçmış? Ben bu zihniyeti anlamıyorum gerçekten. Adamlar gittiği yere entegre olup eski kimliklerini bir kenara bırakmak yerine gittikleri yeri geldikleri yere çevirmeye çalışıyor. Madem o kadar güzeldi ne diye geldin demezlermi adama. Ekonomik sebeplerdense kimliğini kaybetmeden yaşayabileceğin zengin arap ülkelerine gitseydin. Adam İsveçe gidip Suriyedeki gibi yaşamaya çalışıyor.

Bizim burada öyle bir nesil olması mümkün değil şu vaziyette. Zaten suriyelilerin de entegre olmaya niyeti yok.
  • Bunların Türklerden istediği nedir? Gerçekten merak ediyorum.

Dünyada Müslüman olan bir sürü millet var. Örneğin Boşnaklar. Acaba bu Araplar, yarı Boşnak yarı Arap bir nesil de hayal ediyor mu? Ya da ne bileyim, yarı Pakistanlı yarı Arap? Yoksa bir enayi biz Türkler miyiz?
  • Suriyeli kızların Türk erkekleriyle evlenmek istemesini anlarım da ülkede kız mı kalmadı da Türk erkeği Suriyeliyle evlensin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the flying dutchman

Suriyeli kızların Türk erkekleriyle evlenmek istemesini anlarım da ülkede kız mı kalmadı da Türk erkeği Suriyeliyle evlensin?
    suriyeli kızlar türk erkekleri ile evlenirde ben bir türk kızının suriyeli ile evleneceğini hiç mi hiç sanmam imkansız ötesi.Kültür farkı had safhada ve türkiyeye göre daha kötüler.

Sebebi şundan dolayı olabilir suriyeli kızlar ya kuma oluyor yada beklentisi hiç olmuyor bundan dolayı doğuda evlenen çok malum savaştan dolayı.
  • Arap sevici hükümet tam destek verecektir bu kadına

Başka ülkede olsa göz altına alınırdı direk ama siyasal İslamcı iktidardan güç alarak başka ülkeden gelmiş birisi burada gazeteci olmuş ve ismi Türkiye olan ülkede kendi ırkından nesil yapma derdinde

• marjinalxx kullanıcısına yanıt
    kişiselleştirmenin gereği yok saymakla uğraşmayacağım, araplar Türklere defalarca yanlış yaptı ,Türklerin katli vaciptir diyen heriflerden ingilizlerle bir olup bizi arkamızdan vuran şerefsizlere kadar.
    Bugün bile ermeni soy kırımını tanıyan lübnan ve suriyeden teröre karşı yaptığımız operasyonu kınayan arap birliğine her alanda bize karşı adamlar
  • Arapligi kutsal ve İslamiyet'e eş gören dangalaklar olduğu sürece o kadın yazmaya devam eder

• Melez daha güçlü oluyo zaten filmlerden biliyosunuzdur abiler yapmayın söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Arap sevici hükümet tam destek verecektir bu kadına

Başka ülkede olsa göz altına alınırdı direk ama siyasal İslamcı iktidardan güç alarak başka ülkeden gelmiş birisi burada gazeteci olmuş ve ismi Türkiye olan ülkede kendi ırkından nesil yapma derdinde
    Hocam zaten kadinin ayni sitedeki diger yazilarinada bakin ozellukle turkiyedeki secimler ve 15 temmuz hakkinda yazdigi yazilari okuyun.Bunlarin arkalarinda kimin oldugunu anlarsiniz yada sirtlarini kime dayadiklarini.Tayyip ve akp nin gitmesinden nasilda korkuyorlar cunku biliyorlarki onlar gidince onlar icin hicbirsey eskisi gibi olmayacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.