< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikeviper -- 7 Ağustos 2019; 13:31:53 > |
Bildirim
(YARI FİNAL) DH 2019 YKS YILINA DAMGA VURAN KİŞİSİNİ SEÇİYOR!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikeviper -- 7 Ağustos 2019; 13:31:53 > |
Deliemre'den başkası yalan
|
Öncelikle selamlar, bana whatsapptan yazıp haberdar eden konuda etiketleyenlere teşekkürler şimdi bakabildim.
Oy veren, vermeyen bana değer veren/vermeyen herkese teşekkür ederim. Bence açıklanmaya yakın gergin ortamı kırmak adına gayet güzel, hoş ve özlenen güzel günleri anımsatmış. Fakat sitem ettiğimiz insanlar maalesef yine boş durmamış, Ribas kim ve bu foruma ne yapmış demişler. Canları sağ olsun. Ben bu foruma yalnızca sınav sonucundan sonra hesap açıp spam mesajlarla insanın birbirleriyle diyalog kurmasını ve forum kültürünü yaşatmasını engellemediğim için vicdanım rahat. Zamanında bizim eksikliğini hissettiğimiz o rehberi; hiçbir öğrenci, sınav adayı, gelecekte hayatlarını idame ettirecekleri mesleğe adım adım yürürken yine hissetmesin diye saat gün fark etmeksizin hiçbir karşılık beklemeden yardımcı olmaya çalıştım, çalışıyorum ve çalışacağım. Vakıf üniversitelerinin reklam yüzleri olan sözde rehberlik hocalarıyla baş başa kalmayın diye sizden biri olarak her zaman da burada olmaya devam edeceğim. https://forum.donanimhaber.com/dh-prestij-kaybediyor-artik-durun--133993447#133993556 Tam 1 yıl önce bu konuyu açmış, tüm forumda yankı uyandıracak herkesin kabul ettiği fakat bir şey yapamadığı/yapmadığı duruma dikkat çekmiştim. Bugün görüyorum ki bu prestiji kaybetmeye devam ediyoruz. Yine de karanlığa söveceğine kalk ve bir mum yak misali Konfüçyüs’ün kulaklarını çınlatıp yan yana olmaya devam edeceğiz. Daha güzel günlere, LAMA’lamaya devam edeceğiz. Dipnot: Bu anket açıldıktan sonra, birkaç dostun mesajıyla eklenip biraz oy aldıktan sonra -saat 23.00 suları- forumdaki 5 yıldır kullandığım ilk ve tek hesabım Ribas0 hiçbir neden belirtilmeksizin yönetim tarafından 8 gün süre ile forumdan uzaklaştırma cezası almış. Görseli ekliyorum. Vicdanınıza kalmış :) Sizleri seviyorum Donanım ailesi. Cezam bittikten sonra geri geleceğim demir parmaklıkların arkasında bizleri birinciliğe taşıyan herkese teşekkürler. Kalpler beraber. ♥ |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|