Şimdi Ara

Yarım Debriyaj Silkeleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet Beyler Baskı balata ve volan değiştikten sonraki 2000 3000 km sonra silkeleme başladı

tamda silkeleme değil ama titreme sallanma tekleme gibi bişi

gaz vermeden ayağımı debriyajdan çekerken tam kavrama noktasına geldiğimde silkeleme yapıyor
    gaz vererek kalkarsam fifti fifti debriyaj gaz ayarını yapıp kalkarsam sorun yok.

Ama gaz vermeden debriyajla kalkmaya çalışırsam tekliyor ? Baskı balata ve volanı değiştirme sebebimde buydu...

Gittiğim özel servis işine mi gelmiyor anlamak mı istemiyor çözemedim.

Sizce sorun neyden kaynaklanabilir ?

İlk Değiştiği zaman yapmayan şey sonradan yapmaya başladı baskı balata ve volandan olabilir mi yine ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 28 Mayıs 2018; 17:19:5 >

• olur hocam bizimde clio smbol 2 var baskı balata değiseli 2bin kmyi geçti bizim arabada da oluyor önceden bu kadar titremiyordu baskı balata yeni olduğundan da kaynaklanabilir
  • uçamayanadam U kullanıcısına yanıt
    Baska balata rodaji diye bi durummu var acaba sehir disinada ciktim nerdeyse 10 bin kmyi gececek

Servise gidiyorum motor isininca yapmiyor yapmayinca usta ne yaptigini bizzat yasamayinca dogru duzgun birseyde demiyor

Bazen sinir ediyor beni dur kalklarda ozellikle

Bu arada benim arabada renault

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 28 Mayıs 2018; 19:2:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni baskı balata değiştirdim aynı dertten muzdaribim. İşçilik hatası gibi görünüyor. Takipteyim.
  • biraz kullan ileride düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Kac bin km sonra duzelecek bu illet usta diye gecinenlerde tirt hele yetkili servisler fiyasko

• Benzer durum benim eski aracta vardı.Neler yapmadım sübap ayarı ,bogaz kelebegi temizleme, dahada olmadı buji ve kablolar degisecek dediler.Onları ellletmedim.En ünlü izmitin hondacıları.Özel servis ama yetkili ile fiyatta yarışırlar.Sorun motor takozundan çıktı.Benim motorcu en bastan motor takozu demisti fakat dinlemedim.Arac 2004 jazz,motorcu takozun altına bir tarafı kesilmiş pul koyuyor(takozu yükseltiyor) sorun düzelirse takoz degistiriliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarım debriaj + Fren
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • thegreenblack kullanıcısına yanıt
    Bazen yapip bazen yapmamasi en buyuk sikintim

Genelde nedense araba 3 4 saatdan fazla calismadiginda oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

Bazen yapip bazen yapmamasi en buyuk sikintim

Genelde nedense araba 3 4 saatdan fazla calismadiginda oluyor
    Aynı sorun bendede vardı.Motor ısınınca hic sorun kalmıyordu bende ne alaka motor takozu diyordum meger bu başlangıçıymış daha sonra daha fazla silkelenme falan başlıyor demisti mororcu,Aracı bilmeyen pek anlayamaz ama arabayı tanıyan insan araçtan soğuyor siz dedigimi bi yaptırın takoz altına kesilmiş pul (c şeklinde)koyuyorlar.Eger düzelirse takoz degisecek ama illa orjinal parca kullanın.

• gaz vermeden debriyajla kalkmaya calisirken bunun olmasi normal degil mi zaten? rolantide gucu yetmediginden dolayi? yani ben bunu yokus assagi yapiyorum sadece onun haricinde tekleme oluyor olmasi da normal diye biliyorum
  • lutufi123 kullanıcısına yanıt
    Yok normal degil surdugum diyer arabalar bicak gibi sarsintisiz kavramayi birakip araci one atiyor Dizel icin tabi.

Hani km de yuksek degil 70 bin km de araba

• thegreenblack kullanıcısına yanıt
    Anlasilan servisimi degistirecem sordum ben bunu onlardan olmaz dedi tabi bunu derken hic dusunmedi bile.

Kendisi surdu bende surdum o an debriyajdan ayagi cekince yavas cekince sarsintisiz yurumustu oyle olunca tespit edemedik giciklikya yokus asagi yokus yukarida denedik o sirada yapmadi ;)

• Lınc L kullanıcısına yanıt
    70 bin km de baskı balata mı değiştiniz?
  • urene kullanıcısına yanıt
    60 binde filan değiştirdim sebebi bu dediğim konuydu o zaman deprem olurcasına titriyordu

1 tane takoz + baskı balata volan değişti işte ilk 2 3 bin km sorun yoktu sonra yavaştan gene aynı şey başladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.