Şimdi Ara

Yarım Kalmış Bir Sevgiye Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2008 yılının yaz ayları.internetten bi kızla tanıştım ve biz bişeyler yaşamaya başladık.şöyle oldu böyle oldu deyip sıkmak istemiyorum kimseyi.aramızda birşeyler yaşandı ve biz koptuk.daha sonra'dan hayatıma giren kişi önceden kalma olan bütün msn adreslerini silmiş.hatta telefonumdaki çoğu kız numarasını bile.nasıl sinirlendim anlatamam.o zamanlar facebook'ta kullanmıyoduk.o günlerden aklımda kalan tekşey adı,manisa'da yaşadığı ve o zamanlar lise öğrencisi olduğu.unutmuştum aslında zaten pek fazla birşeyde yaşanmadı 2 aylık bi muhabbet sadece.ama geçen ay rüyama girdi ve belki inanmazsınız son 1 ayda belki 4-5 gece girmiştir rüyama.şaşırdım çok neden 3 sene sonra.neden hayatıma ondan snra onca kız girip çıkmışken.neden başkası değilde o?bunda birşeyler olduğunu düşündüm ve onu aramaya karar verdim.samanlıktaki iğne daha kolay bulunur belki...dediğim gibi hatırladıklarım adı,manisa'da yaşadığı,o zamanlar lisede okuduğu ve de gülçin diye kapı komşusu bir kankası olduğu.söylemişti ama inanın oturduğu ilçe bile gelmiyor aklıma :(
    böyle bi durumda en kötü olanı da soy adını hatırlayamamak.

sizden yardım istediğim konu ise şunlar :

*eskiden konuştuğumuz msn adresini herhangi bir program sayesinde bulabilirmiyim? en azından daha önceden msn'imde ekli olan adresleri bulursam onun adresini hatırlarım.
    *ve herhangi bir msn adresi ile facebook'ta kişi arayabilirmiyim?

yada bu konuda varsa bana fikirlerinizi söylermisiniz.siz olsaydınız ne yapardınız.

lütfen makara yapma amacıyla yazmak isteyenler yorum yapmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanozd

kendi msn'inde secenekler gizlilik kısmından silinenleri görebilirsin orayı da silmediyse.
    msn adresi ile arama yapabilirsin facebook da

gizlilik seçeneklerine baktım sanırım orda yok dostum.o yüzden dedim bi program varmı diye.
    daha önce o mail adresine ait olan bütün konuşma geçmişi,bütün eklenen adresleri fln gösterebilecek bi program öyle çok yarardıki işime.

peki msn adresi ile arama nasıl yapılıyor facebook'ta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: welle_est_posse

quote:

kendi msn'inde secenekler gizlilik kısmından silinenleri görebilirsin orayı da silmediyse.
    msn adresi ile arama yapabilirsin facebook da

gizlilik seçeneklerine baktım sanırım orda yok dostum.o yüzden dedim bi program varmı diye.
    daha önce o mail adresine ait olan bütün konuşma geçmişi,bütün eklenen adresleri fln gösterebilecek bi program öyle çok yarardıki işime.

peki msn adresi ile arama nasıl yapılıyor facebook'ta.

İsim aratıyormuş gibi yaz mail adresini arat
  • isim aratıyormuş gibi mail adresine yazıcam.peki bunu koyduk kenara.sağ olun.
    ben olsam bende aramazdım ama 3 yıl sonra, eskiden konuştuğun ve senin için o zamanlar çok önemli olan bir kızın son 1 ayda 4-5 defa rüyana girmesine ne anlam verirdin?
  • quote:

quote:

isim aratıyormuş gibi mail adresine yazıcam.peki bunu koyduk kenara.sağ olun.
    ben olsam bende aramazdım ama 3 yıl sonra, eskiden konuştuğun ve senin için o zamanlar çok önemli olan bir kızın son 1 ayda 4-5 defa rüyana girmesine ne anlam verirdin?

olabilir der geçerim pek önemsemem böyle olayları. Nasıl giriyor rüyana?

rüyama nasıl giriyor şöyle söyliyim.saçma gelebilir çünkü banada çok saçma geldi.durup dururken oldu çünkü.ne aklımdaydı ne birşey.
    bi rüyada ben gemi kaptanıyım sanırım o da beni limanda bekleyen esas kız.
    başka bi rüyada dümdüz bi yeşillikteyiz ben yaklaştıkça o kaçıyor benden.
    bir diğerinde ise birliktelik yaşayan bir çiftiz.evlilik,ilk dans fln kulağıma fısıldıyor seni hep sevdim ve ölene kadar yanında olacağım diye.

dediğim gibi belki çok saçma gelicek,benm başıma gelmeseydi bende aynısını düşünürdüm sanırım.ama umarım anlatabiliyorumdur sıkıntımı.o yüzden bulmak istiyorum onu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

rüyama nasıl giriyor şöyle söyliyim.saçma gelebilir çünkü banada çok saçma geldi.durup dururken oldu çünkü.ne aklımdaydı ne birşey.
    bir diğerinde ise birliktelik yaşayan bir çiftiz.evlilik,ilk dans fln kulağıma fısıldıyor seni hep sevdim ve ölene kadar yanında olacağım diye.

dediğim gibi belki çok saçma gelicek,benm başıma gelmeseydi bende aynısını düşünürdüm sanırım.ama umarım anlatabiliyorumdur sıkıntımı.o yüzden bulmak istiyorum onu.

bu gece de bi yatıp kalkın da ona göre bakalım :)
    şaka bir yana bulsanız ne olacak? belki ilişkisi vardır

ona rahatsızlık vermek aklımdan geçicek son şey.sadece bulmak istiyorum.yaşıyo mu iyi mi hasta mı mutlu mu ? 3 yıl az bir zaman değil çünkü hergün neler oluyor şu hayatta.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu gece de bi yatıp kalkın da ona göre bakalım :)
    şaka bir yana bulsanız ne olacak? belki ilişkisi vardır

ona rahatsızlık vermek aklımdan geçicek son şey.sadece bulmak istiyorum.yaşıyo mu iyi mi hasta mı mutlu mu ? 3 yıl az bir zaman değil çünkü hergün neler oluyor şu hayatta.

hangi lisede okuduğunu ve mezun yılını biliyorsanız bir ihtimal facebook da o lisenin ağından bulmak mümkün . ama ağa katılmamışsa yapacak bir şey yok

yok valla lise adı fln aklımda değil ne yazıkki.dedim ya ilçesi bile aklımda değil.
    tek kontak kurabileceğim bişeyler elde edebileceğim şey msn.
    daha önce eklenen kişiler,konuşma geçmişleri bunlar yani en önemlileri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bahsettiğim gibi msn programı bilen yok mu arkadaşlar?
  • Hiç mail atmadınızmi birbirinize falan.

msn kişi listesinden değil de hotmailin bi kişi listesi vardı. Geçen sene falan sildiğim adamları da orda görebiliyordtm ben sen hotmail sayfanıda bi kurcala ıstersen. engellenmis olsa zaten gizlilikde görünür dü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet mail atmadıysan bile mail adresi hotmailde listene kaydedilmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerayan

Hiç mail atmadınızmi birbirinize falan.

msn kişi listesinden değil de hotmailin bi kişi listesi vardı. Geçen sene falan sildiğim adamları da orda görebiliyordtm ben sen hotmail sayfanıda bi kurcala ıstersen. engellenmis olsa zaten gizlilikde görünür dü

kontrol ettim hocam hotmail adresimin kişiler sayfasından.dediğim gibi snradan hayatıma giren kız arkadaşım bütün herşeyi silmişti.silinenleri geri alabiliyosun hotmail kişiler listesinden ama kısıtlama yapılmış sadece son 30 günde silinenleri geri alabiliyosun :(( benmki ise 3.5 yıl oldu.
    bana lazım olan şey bir msn programı,öyle bir program olucakki girdiğim mail adresinin bütün konuşma geçmişi eklenenler silinenler herşeyi göstericek.
    şuan facebook'ta bile var bu,hesap açıldığından beri ne yapılmışsa görebiliyosun dosya halinde ama msn'de yok hala.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozerayan

Hiç mail atmadınızmi birbirinize falan.

kontrol ettim hocam hotmail adresimin kişiler sayfasından.dediğim gibi snradan hayatıma giren kız arkadaşım bütün herşeyi silmişti.silinenleri geri alabiliyosun hotmail kişiler listesinden ama kısıtlama yapılmış sadece son 30 günde silinenleri geri alabiliyosun :(( benmki ise 3.5 yıl oldu.
    bana lazım olan şey bir msn programı,öyle bir program olucakki girdiğim mail adresinin bütün konuşma geçmişi eklenenler silinenler herşeyi göstericek.
    şuan facebook'ta bile var bu,hesap açıldığından beri ne yapılmışsa görebiliyosun dosya halinde ama msn'de yok hala.

Face nasıl yapıyoruz o işi hocam anlatırmısın?
    Geçmiş konuşmaları bulmak istiyorum bende face içi.

• hesap ayarlarına gir/alt tarafta Facebook hesap ayarlarının bi kopyasını indir yazıyo onu tıkla/yalnız indirmesi baya bi sürüyo sanki film indiryon gibi.
  • messengerde ki gizlilik ayarlarında karşındaki kişi seni silmediyse sen onu silemezsin sil tuşu pasif olur diye biliyorum. Demekki o da seni silmiş msnden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.