Arkadaşlar ben aynı bilgisayarda eskiden çok rahat oynuyordum. Bilgisayarın özellikleri: 2.4 ghz 256 ram 40 gb 512 kbs adsl ama format attık service pack 2 yükledik oyun çok kasıo oynanmıyo nerdese canavara tıklıcam vurmak için mause takıla takıla gidio bi kaç serverde daha baktım aynı ama diğer oyunları rahat oynayabiliyorum neden?
boyle 100 tane konu acildi ekran kartinin driveri yoqle
olabilir renklerde bozukmu?? benim olmuştu tüm hard diskler doluydu cok kasıyordu renklerde gitmişti format attım düzeldi 40 gb cok az bir boyut şişirdiysen pc yi yine öyle yapar
renkler düzgün diskler c%23 D%37 dolu
Neden acaba bende anlamadım bi screen at bakalım kasmasını göremem ama oyunun bi seklini görelim ama ondan anlayamazsınız dersen kalsın
bir sey deil kardes bi sorun olursa elimizden geldigi kadar yardimci oluruz
benim ekran kartı 64mb ve o şekilde çok kasarak oynuyor256mb ram var hard disklerin 8gb boş ben driveri yüklesem düzelirmi?ayrıca arkadaşın ekran kartı 256mb ve jet hızıyla oynuyor driveri yüklesem 64mb dede öyle oynarmı?
64mb de rahat oynarsin yukle ama 64mb de yuklu olmasa oynuyamasin bence cok kasar ekran yem yesil olur bence yukludur ama sen yine kur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme