Şimdi Ara

yarım-->Oyun tekleye tekleye oynuyor rahat deil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben aynı bilgisayarda eskiden çok rahat oynuyordum. Bilgisayarın özellikleri: 2.4 ghz 256 ram 40 gb 512 kbs adsl ama format attık service pack 2 yükledik oyun çok kasıo oynanmıyo nerdese canavara tıklıcam vurmak için mause takıla takıla gidio bi kaç serverde daha baktım aynı ama diğer oyunları rahat oynayabiliyorum neden?

• boyle 100 tane konu acildi ekran kartinin driveri yoqle
  • ekran kartı driver yüklü. NVIDIA display driver yüklü 128 mb ekran kartı
  • kaldir tekrar yukle baska bi yuzden olamaz bence
  • olabilir renklerde bozukmu?? benim olmuştu tüm hard diskler doluydu cok kasıyordu renklerde gitmişti format attım düzeldi 40 gb cok az bir boyut şişirdiysen pc yi yine öyle yapar
  • renkler düzgün diskler c%23 D%37 dolu
  • Neden acaba bende anlamadım bi screen at bakalım kasmasını göremem ama oyunun bi seklini görelim ama ondan anlayamazsınız dersen kalsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaldırıp tekrar yükledin oldu saol MUBARAN
  • bir sey deil kardes bi sorun olursa elimizden geldigi kadar yardimci oluruz
  • benim ekran kartı 64mb ve o şekilde çok kasarak oynuyor256mb ram var hard disklerin 8gb boş ben driveri yüklesem düzelirmi?ayrıca arkadaşın ekran kartı 256mb ve jet hızıyla oynuyor driveri yüklesem 64mb dede öyle oynarmı?
  • 64mb de rahat oynarsin yukle ama 64mb de yuklu olmasa oynuyamasin bence cok kasar ekran yem yesil olur bence yukludur ama sen yine kur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.