Şimdi Ara

Yarın 11.11'e 1 kala büyük gün. (N11) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
35
Favori
44.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

Uzun araştırmalar sonucu Hitachi 2 tb hdd'yi 168 tl'ye aldım.

İnşallah utandırmaz ...

Amazonda memnun olan kadar olmayan insan da mevcuttu.Özellikle eski üretim tarihli ürünler orada da satışa sunulmuş.
    Bakalım çok eski çıkarsa iade ederiz artık...

Bende aldım inş utandırmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus r7 240 alacam :D. Kesin yoktur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedebaba001

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

249 tllik casio saati aldım. Piyasa fiyatı 799tl. Resmen yanıyordu. Son 1 tane kalmıstı ben aldım. Konuyu acan arkadaşa teşekkürler.

Piyasa fiyati 799 derken ciddi degilsiniz degil mi?

https://www.konyalisaat.com.tr/urun/casio-efr-533bk-1a9/

799 tl miş 641 e düsmüs. Ben 550 kapattım hesabı. Ciddiyim yani sakasına yazmamıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 17 Kasım 2015; 21:17:10 >

• Scarfeys kullanıcısına yanıt
    Fiyat hatali cop bu marka

Sicak firsatciyim diyene max 20tllik saat marka.

Eskinin cakmacisi hala da ayni ayarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

quote:

Orijinalden alıntı: jakabo1982

şu saati alayım mı diye kararsız kaldım fiyatı iyi gibi ama 800tl az da değil

http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-srg009p-kol-saati-P28296547

Fiyatını bilmem ama saat alacaksan seiko al derim. 10 senedir kullanıyorum hala yeni gibi. O kadar vurdum ettim taş gibi saat. Evladiyelik derler ya..

eyvallah hocam güzel fiyat ama bu ay sonu fazla ödemem var. başka sefere artık...

• 249tl lik casio saati kullanan var mi. Nasıl güzel birsey mi?

• Telefon ind. varmı arkadaşlar

• numberone2000 kullanıcısına yanıt
    garbest den mi calmis orada da var 11.11 meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: sametkaan06

249tl lik casio saati kullanan var mi. Nasıl güzel birsey mi?

Piyasa fiyatı bu. Bence kacırma al. Casio saglam markadır. Ben aldım 1 adet. 550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 17 Kasım 2015; 21:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Bakmadığım kategori kalmadı hala bulamadım alacak bir şey Var mı öneriniz ne alsam, en azından boş geçmeyeyim bu indirimi kötü hissettim.

teknolojiye meraklıysanız eğer, aldığım iki ürünü bir aydan beri takip ediyordum, bu indirimle güzel oldu, belki size de yarar..çünkü fiyatları zaten iyiydi, yüzde 11 ile daha da iyi oldu.. birisi piranha tab 8008 windows 8.1 tablet..32 gb harddiski var ve windows 10 rahat yükleniyor resmi olarak.. 299 tl kargo dahildi.. 266 ya indi... tavsiyemdir..
    diğeri ise onlarca tablet kullanmış eskitmiş birisi olarak, yanımda android tablet bulunsun, çocuk oynasın diye aldığım concord c720 7 inç tablet. bu tablet de, ucuzlar arasında en kaliteli en hassas dokunmatiği olan, hometech,polypad eşdeğerleri arasında onlardan daha iyi olan bir tablet.. denedim kullandım bir öğrencimde.. 149 tl kargo dahildi, 132 tl ye indi..tavsiye ederim..
    bir de almadım ama WD 1 tb lık usb harddisk 189 tl normal fiyatı.. en kaliteli ürün.. ve çok ufak.. tavsiyemdir..

Sağolun hocam tavsiyler için tablet değilde Amzon Kindle Touchlara bakıyorum bir ara aklimdaydi. Şu ara baya kitap okumaya sardım acaba bu e-ink okuyucularla ayni zevki alabilir miyim?

Okulda falan okurken çok iyi olur, kitabı çantama koyamıyorum bu tableti atarım gittiğim yerlerde baya rahat olur diyebdüşünüyorum ama kitaptan okumanin zevki daha iyi olur sanki diyorum sonra kararsiz kaldim alsam mi almasam mi diye

• Scarfeys kullanıcısına yanıt
    Kargo bedava olsa, düşünülebilirdi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

quote:

Bakmadığım kategori kalmadı hala bulamadım alacak bir şey Var mı öneriniz ne alsam, en azından boş geçmeyeyim bu indirimi kötü hissettim.

teknolojiye meraklıysanız eğer, aldığım iki ürünü bir aydan beri takip ediyordum, bu indirimle güzel oldu, belki size de yarar..çünkü fiyatları zaten iyiydi, yüzde 11 ile daha da iyi oldu.. birisi piranha tab 8008 windows 8.1 tablet..32 gb harddiski var ve windows 10 rahat yükleniyor resmi olarak.. 299 tl kargo dahildi.. 266 ya indi... tavsiyemdir..
    diğeri ise onlarca tablet kullanmış eskitmiş birisi olarak, yanımda android tablet bulunsun, çocuk oynasın diye aldığım concord c720 7 inç tablet. bu tablet de, ucuzlar arasında en kaliteli en hassas dokunmatiği olan, hometech,polypad eşdeğerleri arasında onlardan daha iyi olan bir tablet.. denedim kullandım bir öğrencimde.. 149 tl kargo dahildi, 132 tl ye indi..tavsiye ederim..
    bir de almadım ama WD 1 tb lık usb harddisk 189 tl normal fiyatı.. en kaliteli ürün.. ve çok ufak.. tavsiyemdir..

Sağolun hocam tavsiyler için tablet değilde Amzon Kindle Touchlara bakıyorum bir ara aklimdaydi. Şu ara baya kitap okumaya sardım acaba bu e-ink okuyucularla ayni zevki alabilir miyim?

Okulda falan okurken çok iyi olur, kitabı çantama koyamıyorum bu tableti atarım gittiğim yerlerde baya rahat olur diyebdüşünüyorum ama kitaptan okumanin zevki daha iyi olur sanki diyorum sonra kararsiz kaldim alsam mi almasam mi diye

Tavsiye etmem çünkü çoğu kitabın elektronik versiyonu henüz yok. Yaygınlaşmasına daha çok var. Ben de istiyorum ama her kitabı onda okuyamadıktan sonra bir anlamı yok. Dünya klasiklerini okuyamayacaksam ne anladım o işten.

• Güvenemiyom
  • Dünya klasikleri ebook olarak en kolay bulabileceğiniz kitaplar. Binlerce kitap var ebook formatında okunmayı bekliyor.Ben kobo aldım çinden memnunum.Kitabı sevebilirsiniz. Ama okumayı sevmekde önemli. Kitapları kütüphaneden bulamayacağımız bir ülkede yaşıyoruz.Satılan kitaplar pahalı. Herkes aylık ne kadar bütçe ayırabilirki?
  • bır turu yuzde 10 ındırım cekı bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

quote:

Orijinalden alıntı: unnamed911

Ps4 u kaçırdık ne kadara geliyordu alan olmuştur kesin caps lock tan

https://store.donanimhaber.com/d5/13/9b/d5139bb1759e3fb29aa785fd360fa100.png

ps4 ile fifa16 yı alsam mı almasam diye çok düşündüm.. sonra eski laptopuma format atıp fifa15 kurdum. 1200lira cepte kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

garbest den mi calmis orada da var 11.11 meselesi

11.11 kampanyası, uzakdoğu satış sitelerinin hepsinde vardı.. aliexpress, ebay, gearbest vs vs
  • Yeni uyelik+%11 indirimi bir turlu birlestiremedim.

• karamizah K kullanıcısına yanıt
    Belki her kitabı bulamazsın ama kesin bir şey var, dünya klasiklerini rahat rahat bulur, okursun. Hatta farklı farklı yayın evlerinden bulursun. Tavsiyem: İş Bankası kültür yayınlarının basımları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Orijinalden alıntı: sametkaan06

249tl lik casio saati kullanan var mi. Nasıl güzel birsey mi?

Piyasa fiyatı bu. Bence kacırma al. Casio saglam markadır. Ben aldım 1 adet.

Hangi rengi gerçekte daha güzel duruyor acaba..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.