Şimdi Ara

Yarın 11.11'e 1 kala büyük gün. (N11) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
35
Favori
44.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Orijinalden alıntı: sametkaan06

249tl lik casio saati kullanan var mi. Nasıl güzel birsey mi?

https://www.konyalisaat.com.tr/urun/casio-efr-533bk-1a9/

Piyasa fiyatı bu. Bence kacırma al. Casio saglam markadır. Ben aldım 1 adet.

Hangi rengi gerçekte daha güzel duruyor acaba..?

Ben siyah aldımda sanırım siyah kalmamıs. Siyah-altın olan güzel duruyor onu alabilirsin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Profilo 100dtr çamasir mak. alan oldumu stok sürekli değişiyor. Firma sağlam duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamizah

Dünya klasikleri ebook olarak en kolay bulabileceğiniz kitaplar. Binlerce kitap var ebook formatında okunmayı bekliyor.Ben kobo aldım çinden memnunum.Kitabı sevebilirsiniz. Ama okumayı sevmekde önemli. Kitapları kütüphaneden bulamayacağımız bir ülkede yaşıyoruz.Satılan kitaplar pahalı. Herkes aylık ne kadar bütçe ayırabilirki?

Turkiyede klasikleri her kutuphanede bulursun.Kutuphaneye gittiginiz yok ki burda bulamazsiniz diyorsun

• hdeniz79 H kullanıcısına yanıt
    ben aldım hocam sabah aldım ama firmada sıkıntı yok ben 140dtr modeline karar kılmıştım ama aralarındaki fark sadece devir farkı 100dtr olan 1000 devir 140dtr 1400 devir tek farkı bu hocam bende uyfun olunca aldım normalde %25 ile alacaktım buna denk geldi. %25i de forumda satarım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicomedian

Belki her kitabı bulamazsın ama kesin bir şey var, dünya klasiklerini rahat rahat bulur, okursun. Hatta farklı farklı yayın evlerinden bulursun. Tavsiyem: İş Bankası kültür yayınlarının basımları.

Meritokrasi diye birşey var.

• arkadaşlar 240 gb ssd önerirmisiniz fiyatı uçuk olmayan sağlam bildiğiniz bi ürün varmı?
  • ekşi sözlükte meritokrasi diye birşey var. Binlerce epub türkçe kitap var. Aradığım kitabın çoğunu orada buldum. Hatta kendim Game Of thrones serisini parçalyıp, tek tek tarayarak epub yapacaktım, bir baktım hepsi orada var.
    Kindle bende istiyorum. Fakat yurtdışına göre pahalı. Geçen sene sevgililer gününde amazon da 60 dolardı, ekranı dokunmatik olan. Çok rica ettim ama,bazı yasal sorunlardan dolayı Henüz ülkemize Kindleları kargolamıyorlarmış.
  • HSBC'ye niye taksit koymazlar ki...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

http://urun.n11.com/erkek-giyim/ikbal-tegin-3-renk-100-orjinal-erkek-deri-mont-em-112-P84430437

arkadaşlar kampanya kapsamındaki ürünlerden biri de bu. sizce bahsedildiği gibi gerçek kuzu derisi olma ihtimali nedir?

1 mont 7 kuzu derisinden yapiliyo hocam . 7 kuzu derisi ustune iscilik harcayip 150 ye satacaklarini dusunmuyorum

eyvallah dostum. almadım ama sayende genel kültürümüze bir bilgi eklemiş olduk.

7 değildir bence daha azdır...

• General mobile 4g aldık 580 tlye hadi bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casio saatte indirim yapmıyor neden olabilir ki?
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    konuyu okursanız yazıyor..
  • TzisTa kullanıcısına yanıt
    Meritokrasi'de de her kitabı bulamazsın ama dediğim gibi klasikler ve çok çok daha fazlası bulunur. Hemen gelmeyenler de zamanla gelir. Acelen olanı da satın alır okursun. Okunacak o kadar çok kitap var ki elektronik kitabı küçümsemeye kalkmak biraz komik oluyor.
  • mstfasngl kullanıcısına yanıt
    Hiçbir üründe yapmıyor ki. Sadece o değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Bakmadığım kategori kalmadı hala bulamadım alacak bir şey Var mı öneriniz ne alsam, en azından boş geçmeyeyim bu indirimi kötü hissettim.

teknolojiye meraklıysanız eğer, aldığım iki ürünü bir aydan beri takip ediyordum, bu indirimle güzel oldu, belki size de yarar..çünkü fiyatları zaten iyiydi, yüzde 11 ile daha da iyi oldu.. birisi piranha tab 8008 windows 8.1 tablet..32 gb harddiski var ve windows 10 rahat yükleniyor resmi olarak.. 299 tl kargo dahildi.. 266 ya indi... tavsiyemdir..
    diğeri ise onlarca tablet kullanmış eskitmiş birisi olarak, yanımda android tablet bulunsun, çocuk oynasın diye aldığım concord c720 7 inç tablet. bu tablet de, ucuzlar arasında en kaliteli en hassas dokunmatiği olan, hometech,polypad eşdeğerleri arasında onlardan daha iyi olan bir tablet.. denedim kullandım bir öğrencimde.. 149 tl kargo dahildi, 132 tl ye indi..tavsiye ederim..
    bir de almadım ama WD 1 tb lık usb harddisk 189 tl normal fiyatı.. en kaliteli ürün.. ve çok ufak.. tavsiyemdir..

Sağolun hocam tavsiyler için tablet değilde Amzon Kindle Touchlara bakıyorum bir ara aklimdaydi. Şu ara baya kitap okumaya sardım acaba bu e-ink okuyucularla ayni zevki alabilir miyim?

Okulda falan okurken çok iyi olur, kitabı çantama koyamıyorum bu tableti atarım gittiğim yerlerde baya rahat olur diyebdüşünüyorum ama kitaptan okumanin zevki daha iyi olur sanki diyorum sonra kararsiz kaldim alsam mi almasam mi diye

kitap okumak için tablet alınmaz gözleri bozar sıkılırsın, ben calibro lüx kullanıyorum gözleri yormuyor güneş ışığında yansımıyor e-ink teknolojisi gerçekten çok güzel bir sürü kitap var internette ayrıca kitap okuyucu tavsiye ederim her yerde yanında taşıyabilirsin

• en uygun ne var alıcak ??
  • talhagezer kullanıcısına yanıt
    Hsbc ülkeden çekiliyor dostum.kredi kartı kullandığına dua et

• bu ındırım tutmadı baksana kımse bırsey almıyor???
  • @nicomedian Ben küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın. Kullanıyorum verdiğim parayı da sonuna kadar hakediyor.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.