Şimdi Ara

Yarın 11.11'e 1 kala büyük gün. (N11) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
35
Favori
44.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toojohn

Yeni uyelik+%11 indirimi bir turlu birlestiremedim.

Mobilde yeni üyelik açanlara verilen 5 lira ile %11.11 birleşiyor.
  • Uygun fiyata saat var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omryildirim

ekşi sözlükte meritokrasi diye birşey var. Binlerce epub türkçe kitap var. Aradığım kitabın çoğunu orada buldum. Hatta kendim Game Of thrones serisini parçalyıp, tek tek tarayarak epub yapacaktım, bir baktım hepsi orada var.
    Kindle bende istiyorum. Fakat yurtdışına göre pahalı. Geçen sene sevgililer gününde amazon da 60 dolardı, ekranı dokunmatik olan. Çok rica ettim ama,bazı yasal sorunlardan dolayı Henüz ülkemize Kindleları kargolamıyorlarmış.

Şu an inceliyorum ama illegal olduğu için sıcak bakmıyorum. Ben 2. el bile almıyorum artık bu ülkede kitabın değeri artsın diye.
  • Bende mi bir sorun var yoksa kampanya mı bitti acaba? Deneyen veya yeni yakın birşeyler alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

Yeni üyelik indirimi kalktımı?

evet kalkmış maalesef
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    saat 11 e kadardı, ve bitti...
  • Kampanya detayında 23:59 a kadar geçerli diyor.
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Bende hala devam ediyor.
  • Ne zamandır düşük bütçeli bir telefon bakıyordum Huawei G7 740'a geldi iyi oldu. Haber verdiğiniz için teşekkürler
  • bitti
  • Özlüyoruz nuvo reyiz

• iyi denk geldi iphone 6s 2699 TL 55 TL PUAN toplamda 2644 TL ye geldi telefonuda kargoya vermişler teşekkürler n11 😆

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • General mobile air 2 gb ramlısını aldık
    789 lira yerine 679 ödedim gayet iyi indirim aldım
    Zaten araştırdım piyasası 770 - 900 arası geziyor akakçede

• Bende samsung evo 850 250 gb ssd aldım 279 TL ye geldi valla iyi oldu :)
  • huawei g7 770 tl ye geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Who

Ne zamandır düşük bütçeli bir telefon bakıyordum Huawei G7 740'a geldi iyi oldu. Haber verdiğiniz için teşekkürler

Çok iyi bir cihaz aldın hocam bende kullandım 6 ay kadar, sonra işyerinde makinaya sıkıştı ve parçalandı ne yazık ki :) Önümüzde ki ay askere gidiyorum döndüğümde muhakkak aynı cihazdan alıcam :)
  • 329 a 410 luk kindle kaçırdık ya la :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

quote:

Ne zamandır düşük bütçeli bir telefon bakıyordum Huawei G7 740'a geldi iyi oldu. Haber verdiğiniz için teşekkürler

Çok iyi bir cihaz aldın hocam bende kullandım 6 ay kadar, sonra işyerinde makinaya sıkıştı ve parçalandı ne yazık ki :) Önümüzde ki ay askere gidiyorum döndüğümde muhakkak aynı cihazdan alıcam :)

Konuyla cok alakasizsim ama oyle okuyunca icimden geldi..

Allah yolunu acik etsin hocam, gityigin gibi gelirsin insallah..

Bu araada "dondugumde" kismini "dugunde" diye okudum..o da olur hayirlisiyla

• http://urun.n11.com/bisiklet/2015-salcano-ng-450-26-v-275-v-29-v-dag-bisikleti-P85255751

bunu aldım fıyat ıyı gorunuyor 5 ay sonra 800 den asagı bulunmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

quote:

Teşekkürler hocam bir süredir gözüme kestirmiştim böyle denk gelince iyi oldu. Cihaz hakkında bu tip yorumların çokluğu güzel hayırlısı artık.

Bu arada askerliğinizi de hayırlısıyla bitirip dönersiniz inşallah, Allah yardımcınız olsun.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.