Şimdi Ara

Yarın 11.11'e 1 kala büyük gün. (N11) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
35
Favori
44.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Hocam bende aldım 6s ama satıcı hakkında çok olumsuz yorum var. Kargo elinize geçtiği zaman duruma bakıp alıntılayabilirmisiniz? 2. El ürün satıyor falan diyorlar kutu jelatinli mi gelecek acaba?

Malisef satici sorunlu mutlaka kapida kargocuyu beklet kontrol et yoksa iade filan almiyor kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturkkara

Dün benim bildiğim Sunny Axen 32 ledler 70 tanesi bir çırpıda bitti sonradan ilave yapıldı ikinci ilave yapıldığında bende 1 tane aldım ama bunca sayfada benim gördüğüm kadarı ile olumlu olumsuz kimse yorum yapmamış ben aldım dememiş

Benden başka bu cihazı alan yokmu acaba arkadaşlar

Bende aldım piyasada en uygun 670 tl civarında. Benim puan falan derken 425 TL'ye geldi. İnşallah memnun kalırız

• superhead kullanıcısına yanıt
    425'e nasıl denk getirdin hocam merak ettim, ne mutlu sana çok iyi fiyat

benimki 475 denk gelmiş oldu maxi puan 25 tl ile
  • 499 TL 'yi görünce n11'den Sunny Axen 32 led tv yi özellikle uydu alıcılı diye sazan gibi atlayıp aldık sonradan bir araştırma yapayım olumlu olumsuz özellikleri nedir müzmin hastalığı varmı yazılım güncellemesi geliyormu diye vallaha sanki bilinmeyen hatta hiç ortalıkta olmayan bir ürün aldık sanki.

Bu nasıl bir markaymış böyle uzayda imal edilip gönderilmiş muamalesi görüyor böyle.

(neden sazan gibi atladın diyen varsa şayet ki haklıdırda
    uzun süredir takip ettiğim ikinci el bölümünde 700 tl den aşağıya 32 inch doğru dürüst uydu alıcılı cihaz bulamayınca 499 tlye sıfırını almak mantıklı gibi geldiği içindir)
  • Ben de bir süredir 15,6 LED panel (laptop için) bakıyordum.

Çorum' da sıfırına en düşük 160, en çok da 220 çektiler biz de salağız ya...

Neyse nette en ucuz 140 lira civar idi, kargo dahil 147 olan ürünü %11 ile önce 131 küsüre, 5 lira cep uygulaması ile de 126 liraya aldım ki temiz 2. el çıkmasına Çorum' da 110' dan aşağı bulamamıştım

fena olmadı yani

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerdinc

quote:

Orijinalden alıntı: drift34

Dun aksam laptopum geldi beyler tskler n11 :)
     Yarın 11.11'e 1 kala büyük gün. (N11)

Hayırlı olsun. Xo108d değil mi?
    Nasıl cihaz? Ben de aldım beklemedeyim.

Tesekkurler sizede hayirli olsun evet Xo108d hic bir sikinti gorunmuyor kurulumlarini yaptim free dos olarak geliyor windows 8.1 yuklemeni tavsiye ederim driver cdsini yuklemek icin 8.1 istedi. Sessiz calisiyor isinmada yok

• Tamam belki konu dışı ama ikinci el bölümünde öyle saçma sapan rakkamlar isteniyorki insan şaşırıp kalıyor.
  • dün verdiğim siparişi satıcı bugün stokta yok diye reddetti.
    gitti benim yüzde 11 lik indirim.
    madem elinde yok bu ürün neden satışa açıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Hocam bende aldım 6s ama satıcı hakkında çok olumsuz yorum var. Kargo elinize geçtiği zaman duruma bakıp alıntılayabilirmisiniz? 2. El ürün satıyor falan diyorlar kutu jelatinli mi gelecek acaba?

benim kargo yolda bugün gelir.
    jelatinsiz gelme gibi bir şansı yok .
    kargocunun yanında bakın ona göre teslim almayın.

Benim telefon geldi sıfır ambalaji kapalı herhangi bir sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

499 TL 'yi görünce n11'den Sunny Axen 32 led tv yi özellikle uydu alıcılı diye sazan gibi atlayıp aldık sonradan bir araştırma yapayım olumlu olumsuz özellikleri nedir müzmin hastalığı varmı yazılım güncellemesi geliyormu diye vallaha sanki bilinmeyen hatta hiç ortalıkta olmayan bir ürün aldık sanki.

Bu nasıl bir markaymış böyle uzayda imal edilip gönderilmiş muamalesi görüyor böyle.

(neden sazan gibi atladın diyen varsa şayet ki haklıdırda
    uzun süredir takip ettiğim ikinci el bölümünde 700 tl den aşağıya 32 inch doğru dürüst uydu alıcılı cihaz bulamayınca 499 tlye sıfırını almak mantıklı gibi geldiği içindir)

6 ay önce halamgile benzer fiyata almıştım Axen 32" tv. Görüntü fiyatına göre normal, fakat bu uyfu alıcısından da olabilir. Fakat olumsuz olarak sesini söyleyebilirim. Cızırtı yapıyor biraz, belki de ses ayarları yapılırsa düzelir.

• quote:

425'e nasıl denk getirdin hocam merak ettim, ne mutlu sana çok iyi fiyat

benimki 475 denk gelmiş oldu maxi puan 25 tl ile

Ben de bankocard axess var hocam bu ay %10 puan kampanyası var ayrıca bana kişiye özel 500 tl alışverişe 25 tl puan mesajı geldi ikisinin birleşeceğini umuyorum aksi bir madde yok çünkü.

• EPICA kullanıcısına yanıt
    aynı modelmi hocam
    bi sürü modeli var bu markanın saçma sapan isimlerle
  • superhead kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun inşallah
    gelsin görelim bakalım nasıl bir ürünmüş evdeki lg 32lb652 den sonra kahrı zor çekilecek tir ama yazlıkta gider diye düşündüm koca tüplü ile uğraşmaktan iyidir diye düşünüyorum tüplüyüde 100 okuturuz ahada geldi 375 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Logitech G230 Gaming Kulaklık aldım ben. 154 TL'ye geldi. Aslında 170 TL bile olsa razıydım ben. İyi yine 2 öğün yemek param cebime kaldı.

Kargoya da vermişler dün ürünü. Oh mis.

Ayni fiyata g930 alinabiliyor amazondan. 230 a o para bile cok cook fazla.

Bankamatik kartı veya PayPal Amazon.com'da geçerli olmadığı için buralardan alışveriş yapmak mecburiyetindeyim hocam. Yoksa ben de biliyorum Amazon diye bir site olduğunu.

• Benim telefonda geldi jelatinli açılmamış şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: memet7991

Ben de ps4 aldım 1250 ye geldi eurasia garantili iyi fiyat

Bende paralel almistim 2 ay once 970 liraya n11 den,mavi isik hatasi verdi gonderdim simdi serviste bakalim sonuc ne olucak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 de %5 çekim var isteyene hesabı geri vermek şartıyla ücretsiz verebilirim
  • .
     Yarın 11.11'e 1 kala büyük gün. (N11)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 19 Şubat 2016; 15:18:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: memet7991

Ben de ps4 aldım 1250 ye geldi eurasia garantili iyi fiyat

Bende paralel almistim 2 ay once 970 liraya n11 den,mavi isik hatasi verdi gonderdim simdi serviste bakalim sonuc ne olucak :)

Aynen bende ondan korktuğum için sony garantisi olsun beş fazla olsun dedim. Umarım sorunsuz şekilde ürününüze kavulursunuz.

• quote:

Hayırlısı olsun inşallah
    gelsin görelim bakalım nasıl bir ürünmüş evdeki lg 32lb652 den sonra kahrı zor çekilecek tir ama yazlıkta gider diye düşündüm koca tüplü ile uğraşmaktan iyidir diye düşünüyorum tüplüyüde 100 okuturuz ahada geldi 375 e

Benimki hala kargoya verilmemiş sizinki verilmişmi?

Birde hiçbir yerde bu tv hakkında kapsamlı bilgi bulamadım yenimi çıktı yoksa çok eski bir modelmi ne anlamadım gelsin görelim dediğiniz gibi.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.