2 gündür (yarın) okul olmadığı için düşüncesiyle uyumuyordum.. Bugün de uykum yok ne yaptıysam bir türlü lanet olasıcası uykumu getiremedim.. Şimdi yarın 5 yazılımızın olacağı hakkında rivayetler var daha fazla da olabilir..Staj olduğu için lise son sınıf da olduğumuda hesaba katarak artık 2 hafta boyunca tüm yazılılar olacak daha sonra ise hep tatil..
Yazılılarda ne yapacam bilmiyorum!!
ve şimdi biraz yalnız kalmak istiyorum..Lütfen forumdan çıkarmısınız?
Yarın 6 yazılım var ve ben uykusuzum :/
quote:
Orijinalden alıntı: BrutaL41
Yarın 6 yazılım var ve ben uykusuzum :/
:/
hem lise sonsun hemde okul içi stajın var, kafan rahat olsun hocalar cevaplarını kendileri verirler
Bizim zamanımızda 1 günde 3 yazılıdan fazla yapılmıyordu . Allah sabır versin
quote:
Orijinalden alıntı: Eoudoxias
hem lise sonsun hemde okul içi stajın var, kafan rahat olsun hocalar cevaplarını kendileri verirler
Ne cevabı dostum direk olarak soruları verdiler tabi ben o sorulara çalışmadım direk olarak cevapları aldım bir arkadaştan ve fotokopisini çektirdim.Yarında kopya çekeceğim Yalnız matematik hocası soru vermedi oda kolay soracakmış ki sayısalda zaten sorun yok
Biz geçen hafta olduk hemde 7 yazılı Hemde o gün 3-4 saatlik uykuyla okula gitmiştim gene senin gibi hafta sonu uyku düzeninim bozuldu, şimdi uyuyamıyorum
okuyunca iş sahibi olup çok paramı kazanıcan sanıyorsun bir sürü mühandis öğretmen var hepside itfaiye sınavına girip ağaç kaldırıp işe girmeye çalışıyordu bir o kadarda 600 tl almaya çalışan mühendis öğretmenler var ama içinizde kalmasın ne olur ne olmaz aman okuyayım geri kalmayayım dersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: osmannn94
okuyunca iş sahibi olup çok paramı kazanıcan sanıyorsun bir sürü mühandis öğretmen var hepside itfaiye sınavına girip ağaç kaldırıp işe girmeye çalışıyordu bir o kadarda 600 tl almaya çalışan mühendis öğretmenler var ama içinizde kalmasın ne olur ne olmaz aman okuyayım geri kalmayayım dersiniz
Tamam usta sakin ol! Reyize bir çay kapın !.. @Amedra sonumuz pek iyi gözükmüyor
quote:
Orijinalden alıntı: XaVeN_3
quote:
Tamam usta sakin ol! Reyize bir çay kapın !.. @Amedra sonumuz pek iyi gözükmüyor
şimdiden çay verin,ilerde verice çayınız olmucak
quote:
Helal olsun bee konuş bee
Üniversite okumaktan korkuyorum o kadar masraf çalışçam birde iş bulamıcam vallaha intiharlık mesele
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.gamer
Üniversite okumaktan korkuyorum o kadar masraf çalışçam birde iş bulamıcam vallaha intiharlık mesele
sistemi bu hale halk getirdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme