ses kalitesi konusunda sony nin bu modeline su dökemez bu iki alette.sony almanı öneririm
creative alt düzey cihazlarında ses kalitesine pek önem vermeyen bi firma o yüzden creative yi baştan eledim ben samsung un da bu sınıf bi cihazını denemiştim aksam kalitesi fena değildi ama sesini çok da beğenmemiştim ama alınabilecek bi cihaz ben hem şarj süresi hem de ses kalitesi olarak sony derim ama sony nin de eksik tarafları var creative i bilmiyorum ama samsung a doğrudan müzik atıp çalabiliyorsunuz sony de bu böyle değil sonic stage diye bi programı var bana kalırsa çok da başarılı deil ama kullanımı kolay bi program bir de ses kısıtlama olayı sony de ses seviyesi diğer mp3 playerlere göre baya düşük eğer son ses müzik dinlemeyi seviyorsanız sony almayın derim ama bence iyi bi kulaklıkla gayet yeterli ses veriyor bunun dışında aksam kalitesi olsun batarya ömrü olsun ses kalitesi olsun kesinlikle sony den vazgeçmeyin derim garanti ağı da baya iyi seçim sizin kolay gelsin
cREATIVE e dikkat et .ok sorun .cıkarıyolar
teşekkürle bu gün tekosadan almayı planlıyoruz almadan önce inceleyeceğim bakıım hanisi hoşuma giderse önerilerinizi ise dikkate alcağım