Şimdi Ara

Yarın alacağım - D5300 mü 700D mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık araştırmaktan bunaldım. Arkadaşlar;

Canon 700D istemimin nedeni 50mm lens kullanımım daha kolay olacak çünkü piyasada uygun. Başka bir artısı yok.

IS olmayan lensle birlikte 2100 TL.

Nikon D5300 wifi + gps(çok önemli değil) + 18-55 VR ile geliyor olması dikkatimi çekiyor. Fiyatta: 2300 TL

Şimdi siz olsanız hangisini yaparsınız?

Nikon alayım diyorum 50MM lens o da çin malı yongnuo da bile Canon'a göre fark 100 TL fark ediyor.

YORUMLARINIZ ALTIN DEĞERİNDE.

• Çözünürlük,dinamik aralık,renk konusunda d5300 daha iyi.
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    özellikleri versus da karşılaştırdığımda D5300 zaten her alanda geçiyor. Ama şu 50mm özlemim :) Bir kere kullanamadım şu mereti :)
  • Neyhu N kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırmaları boşver, lens yelpazeni geniş tutacaksan 700D, kit lensle idare edeceksen D5300. Canon alırsan 50mm in yanında 24mm pancake lensi de mutlaka almanı tavsiye ederim.
  • ben canoncuyum hocam.Ne olursa olsun canon alırdım
  • Nikon'un renkleri güzel ama sagda solda elime geçen Nikonlari ne kadar kullandiysam isinamadim bi türlü. Bende 650D de var Sony R1 de var. Canon daha mat ve solgun sanki ama catir catir makine. hizli. yaygin ekipman kullanmasi kolay vs vs. Kisiye kalmis cogunca da tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Nikon'un renkleri güzel ama sagda solda elime geçen Nikonlari ne kadar kullandiysam isinamadim bi türlü. Bende 650D de var Sony R1 de var. Canon daha mat ve solgun sanki ama catir catir makine. hizli. yaygin ekipman kullanmasi kolay vs vs. Kisiye kalmis cogunca da tabi.

Nikonun jpeg renk algoritması daha canlı ama RAW çekerseniz bahsedildiği gibi bir fark olmadığını görürsünüz Nikon 7100 kullanıcısı olarak söylüyorum. Canonda da aynı renkleri elde edersiniz farkı lensleriniz koyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S10 mu alayım s20 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yılbaşında d5300 aldım. Ama lenslerine neredeyse makina kadar para harcadım. Hobi olarak kullandığım için fotoğraf ve video da beklentilerimi karşılıyor.

• ee naptın ne aldın
  • Babakedi kullanıcısına yanıt
    Paramı farklı şekilde kullanmam gerekti alamadım. Öğrenci adama dslr almak cennetten arsa almak gibi anasını satayım.
  • Neyhu N kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun ilerde alırsın
  • Sony a6000 hakkında çok fikir sahibi değilim ama iyi makine olduğunu duydum, düşündünüz mü hiç?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.