Şimdi Ara

Yarın araç bakacağım ancak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba,yarın ciddi alıcı olarak 307 SW araç bakmaya gideceğim ilk aracım olduğu için kesinlikle exper'e sokturacağım (Anadolu yakası Küçükyalı bildiğiniz exper varmı) ayrıca araç sahibi 24.000 diyor ben ise 21.000TL ancak araçta 7.000TL parça parça hasar kaydı çıktı acaba bu istediğim rakama vermesine yardımcı olurmu.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +

• bostancı sanayide istemediğiniz kadar expertiz var küçükyalıya da çok yakın.

fiyat olarak bişey diyemem adam inat edip 24 ten aşağı düşmeyebilr.siz 24 e alacak gibi gidin yada gitmeyin.

• 2 yıl önce bende dizel 307 sw satmıştım. Araç 2006 da kasa değiştirmişti. Benimki 2005 modeldi. Yürür akşam parçaları kolay bulunuyor ve ucuz. Eğer araç yaşlı ise ıvır zıvır masraflar çıkarabiliyor. Ben masraflarından bıkıp sattım gidip sıfır araç aldım.

Araç geniş ve güçlü. Ancak çok seri bir araç değil. Ağırlığı 1,5 ton. Yaşına ve fiyatına göre oldukça dolu bir araç, ama bu doluluk problem çıkarabiliyor.

Araç hakkında sormak istediğiniz birşey var ise bilgi verebilirim. Benimki 2005 1.6 sw hdi pack modeli idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Expertis fiyatları nedir bilginiz varmı.

Sahibi sanırım kıl birisi ancak gidip bakacağım en kötü belki de ortak bir rakamda anlaşabiliriz.

• genctoprak kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler benim alacağım 1.6 Lpg ki araç full model,sizce bu araçların ortalama ederi nedir ben araçtan çok büyük bir performans beklemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TOMATOMAYOMA

Expertis fiyatları nedir bilginiz varmı.

Sahibi sanırım kıl birisi ancak gidip bakacağım en kötü belki de ortak bir rakamda anlaşabiliriz.

200lira ile 375 lira arası değişiyor google dan aratarak fiyat sorabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TOMATOMAYOMA T kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bu araçların ederi bence daha fazla çünkü denk fiyata satılan bir çok araçtan çok daha dolu (dijital klima, yağmur-far sensörü vs), konforlu (3 yönlü koltuklar, cam tavan, sökülebilir ve ileri geri oynayan bağımsız arka koltuklar vs) , güvenlik donanımı (6 hava yastığı vs) var. Ancak SW olduğu için Türkiye'de tutulmuyor ve üretimi bittiği için uygun fiyatlara satılıyor. Lpg performansını bilemiyorum, dizelin 245 torku vardı, rampalarda hız düşmesi bayılma falan nedir bilmiyordum. Ama dediğim gibi; aracın klima motorunu değiştirdim, cam tavan mekanizmasının bir kısmı plastikten, mekanizma güneşten (antalyadayım) gevrediği için kırıldı, değiştirmek zorunda kaldım (tavan söküldü), termostat arızası yaptı değiştirmek zorunda kaldım. Pack modelin lastikleri 17 inc. o da lastik alırken fiyatta oldukça fark ediyor. Ama sorunsuz temiz bir araç bulduysan keyifle kullanırsın. Uzun yolda çok rahat. Ağır olduğu için hiç savrulmuyor, yüksek hızlarda yere yapışıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.