Şimdi Ara

YARIN EVE GELİR GELMEZ NE VAR NE YOK PARÇALAYACAK OLANLAR!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Parçalamayın yazıktır günahtır. İhtiyacı olan birilerine verin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş git ihtiyacı olan birine ver. İstersen gel seninle dövüşelim stres atarsın. Ya da kendi çenene sağlam geçir bi tane, çok güzel oluyor gerçekten ama sağlam vurmalısın. Kitaplara saygı göstermeliyiz. Onlara sahip olmak için can atanlar da var kitaba saygın yoksa o insanlara saygın olsun.
  • Benim sınav pazar

• Gelir gelmez

• kullanılmış kitap ihtiyaç sahibine verilir mi arkadaşlar.elimde simetri konu anlatım var.Bilen vardır çözümlü örneklerin yanında sarı sorular oluyor onlara dokunmadım.Sadece sondaki 3-4 testi çözdüm.Şimdi bu kitapları çocuğun tekine versem ayıp olur mu çözdüğü kitabı vermiş der mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gounard

kullanılmış kitap ihtiyaç sahibine verilir mi arkadaşlar.elimde simetri konu anlatım var.Bilen vardır çözümlü örneklerin yanında sarı sorular oluyor onlara dokunmadım.Sadece sondaki 3-4 testi çözdüm.Şimdi bu kitapları çocuğun tekine versem ayıp olur mu çözdüğü kitabı vermiş der mi ?

Belki bir nebze olabilir ama ona muhtaç olan arkadaşlarımız var. Başarmak ve çalışmak isteyen ama o kitabı alacak durumu olamayan arkadaşlar var ve bence önemli olan çözülmüşlük falan değil o arkadaşları düşünüp onlara yardım etmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dağıtıcam bazısını, bi sayfasını çözdüğüm kipatlarım var birkaç tane
  • Kiyamam la onlara o kadar animiz var

• blacksummer B kullanıcısına yanıt
    en azından geri dönüşüm kutusuna atsan.
  • ne ayıp olcak ya geçen sene bi kız bana çözdüğü matematik soru bankasını verdi bende cevapları kapatım ayrı bi kağıda çözümünü yaptım ha bide dua ettim yapabadığım soru oldğu zaman kızın çözümüne baktım yani bide bu yönden düşün pozitif ol :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: burst_one

Kiyamam la onlara o kadar animiz var

Bazılarında bolca küfür oluyor sayfalarda :)
  • Hepsini kurşuna dizicem
    Tabi çözüp bitirdiklerimi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sümük yapistirilmamis kitaplariniza talibim

• Hele bi siralamalar gelsinde yakip yikma isi ondan sonra :D

• Beyler bende baya kitap var ama sığınakta. Yani sonradan açtığınızda kırkayak falan çıkabilir içinden.
  • gözden çıkardığınız kitaplarınızın listesini yapın ihtiyacı olana karşı ödemeli kargoyla yollayın. Hatta ben de alabilirim ihtiyacım olanlardan.

• Arkadaşlar tabi ki ihtiyacı olanları düşünürüz de ben haldır huldur karalayarak çözdüğüm kitabı da başkasına vermem stresimizi attıktan sonra da geri dönüşüm kutusuna atarız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.