Şimdi Ara

Yarın evi terk ediyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
6
Favori
12.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaşım 28 hergün evden laf yiyorum banada diyor evden git diye o evde yaşadıgım surece onların dedıgını yapmak zorundayım anneden babadan baska yardım edece bırısı yok ailenin degerini bil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalette -- 9 Temmuz 2017; 9:16:44 >
  • Yolun açık olsun delikanlı kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebaniye dönüşmemişiz ya.
  • bu sorunların hepsi kendi paranı kazanmadığın için oluyor.sana paranı evlerini verdikleri için üstünde baskı kurabiliyorlar.
  • okul filan var mı? elinde mesleğin var mı?
  • nedir yani abisi olarak kardeşini gidip getirsen. ailenizin sözlerini yerine getirmek gururunuza mı dokunuyor. anlamıyorum gençleri bizde genç olduk bizimde kanımız kaynadı ama hiç bu tarz atraksiyonlara girmedik. nolurdu tamam diyip geçiştirsen sonrada arasan kardeşini "böyle böyle işin bitince gel peder huysuzlandı" desen ne olurdu. niye hep isyanlardasınız.
  • geranimo486 kullanıcısına yanıt
    Böbrek mizahı çok komikmiş cidden, hiç duyulmamış bir espri yaş 13 falansa ortamlarda epey iş görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir durum var; başından beri huysuzlanan, ikide bir hır çıkarmaya çalışanlar, bağırıp çağıranlar, konuyu alakasız yerlere çekenler onlar.

Belki normal bir kavgada benim de sesim yükseliyordur ama bu kavgayı çok anlamsız bulduğum için inanın sesimi dahi yükseltmedim. Bir de şuradan bakın giden adama telefon açıyorlar eve git diye sonra bana telefon açıp bağırmaya başlıyorlar ki ben daha kardeşimle görüşmemişim bile. Kaldı ki telefonu kapattıktan sonra çocuğu aradım tamam geliyorum dedi. Yani beni ilgilendirmeyen bir konuda ben küfür yiyorum ve kovuluyorum.

• Sağduyu herkese lazım, babaya da lazım. Öfke kontrolü filan. Sağcı bir ülkede aileden ayri yasamak cok zordur. İt gibi calistirirlar seni valla. Olmuyor yani pek. Cok zor. İnsanlar da zaten malum, yandas filan. Anlasamiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana karşı bir bilenmişlik söz konusu. gözden ırak gönülden de mi ırak oldu yatılı okuduğundan bahsetmişsin. kardeşine konuşma tarzı normalken sana bu şekilde olması düşündürücü. yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyy@h

ergen bebeye bak. annen baban canla başla sizin geleceğiniz için çalışsın stres yasşasın gün boyu, sen iki bağırdı diye isyanlara gir. afferin sana çık gerçek dünyaya da gör bakalım insanlar ne kadar acımasız babanın iki bağırmasını mumla ararsın. mutlaka kaç evden ki kıymetlerini anlayı koşa koşa dönersin. yazık günah ailelere.

Sen şu an bana annesi babası istediği model telefonu almayınca sinir krizleri geçiren, anne babasına saldıran, evi terk eden Berkecan muamelesi çekiyosun. Bunu senin bilgisizliğine veriyorum. Ben öyle, hele de senin söylediğin gibi iki bağırdı çağırdı diye evden gidecek adam değilim. He sen dersin ki babam bana evden git der giderim kal der kalırım valla o da senin bileceğin iş. Duyar kasacağım derken komik hallere düşüyorsunuz.

• quote:

ergen bebeye bak. annen baban canla başla sizin geleceğiniz için çalışsın stres yasşasın gün boyu, sen iki bağırdı diye isyanlara gir. afferin sana çık gerçek dünyaya da gör bakalım insanlar ne kadar acımasız babanın iki bağırmasını mumla ararsın. mutlaka kaç evden ki kıymetlerini anlayı koşa koşa dönersin. yazık günah ailelere.

herkes senin gibi geniş değil küfür yedikten sonra sırıtsın
  • Boş yapmayın. Ailesinden uzakta büyümüş bir kişinin tekrardan aile evine dönmesinin ne kadar zor olduğunu bilmezsiniz.

Eskişehir'e yolun düşerse bana pm atabilirsin dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetosman20

quote:

Sen şu an bana annesi babası istediği model telefonu almayınca sinir krizleri geçiren, anne babasına saldıran, evi terk eden Berkecan muamelesi çekiyosun. Bunu senin bilgisizliğine veriyorum. Ben öyle, hele de senin söylediğin gibi iki bağırdı çağırdı diye evden gidecek adam değilim. He sen dersin ki babam bana evden git der giderim kal der kalırım valla o da senin bileceğin iş. Duyar kasacağım derken komik hallere düşüyorsunuz.

hadi git ve yaz buradan başına gelenleri. öyle çok kolay değil rest çekip gitmek aileye. bence git de değer anla. Ailende rahat etsin.

• Tam sokakta yatilacak havalar, hastanelerde kalabilirsin. Şarj isini simit sarayinda bir cay alip halledebilirsin.

• Başarılar.
  • Hocam kolaylıklar dilerim.

• Hocam konuyu güncellenseniz çok mutlu olurum. Ne durumdasınız, neler yaptınız, ne tarz dersler çıkardınız bunları yazarsanız çok mutlu olurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öldü galiba

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.