Şimdi Ara

Yarın ilk kez bir kıza açılıyorum [Final: Reddedildim...]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
4
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar kızla bugün buluştum. Kızla ilk başta normal konulardan konuştuk sonra kıza açıldım hoşlandığımı söyledim kısa bir şekilde ifade ettim.
    Kız bu durumda ne denirr bilmiyorumki falan dedi sonra ben uzun bir süreliğine bir ilişki düşünmüyorum dedi. Böylelikle bitti...

Merhabalar,
    Yaklaşık 5 ay önce okulda gördüğüm bir kız vardı bir şekilde tanıştık,
    Çok samimi olmayan bir arkadaşlığımız var, kız popüler ve güzel açıkçası ben ise sessizim ama
    arkadaşlarım benim tipsiz olmadığımı kızın kabul edeceğini düşünüyor ama ben de özgüven sorunu var.

Kızla 3 kere ders amaçlı buluşup konuştum.
    Onun haricinde kimya labaratuvarında hocanın yanında birlikte yürüttüğümüz bir deney var ve kızla 2 ortak dersimiz var
    ayrıca aynı sınıfta okuyoruz üniversitede

Ayrıca ilk defa açılacağım için kızı okul dışında bir yere çağırmayı ve her şeyi söylemeyi düşünüyorum.
    Kabul etmezse gelmeyi artık erteleyeceğim mecburen.

[i]Kızı dışarı çağırmak için taktik var mı?
    Açılırken nasıl ifade etmeliyim kendimi, sizce romantik şeyler söylemeli miyim ve hediye almalı mıyım?
    Sakındığım nokta bu, şimdi kız redderse birlikte olan işlerimiz nasıl olacak?
    [/i]

Edit:
    Pazartesi günü akşam için konuşmaya çağırdım. Arkadaşıyla buluşmak için sözüm var dedi.

Bugün(perşembe) yarın için buluşmayı teklif edeceğim 2. kez
    Bu ara da vizeler başladı, yine ekme ihtimali var ama nasip artık

Akşama editlerim
    Edit2 :
    Kızla konuştum ayaküstü. Biraz lafı getirdim görüşelim bi yerde oturalım diyecektim ama kız soğuk davranın diyemedim açıkçası.
    Aman ya soğudum var ya canım sıkıldı. Belki bir daha uygun bir zemin olursa çağırmayı denerim yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Euphoric -- 1 Nisan 2017; 21:32:22 >

• taktik maktik yok bam bam bam
  • Yazmaktan yoruldum artık yüzde 99,99 garantili kız tavlama taktiği bak yazıyorum bunları uygula kız senin . Öncelikle buluşmayı ayarla onu güzel bir cafeye davet et . İlk o gitsin özel ayırttığın masaya otursun . Sen dışında 2 kişi daha ayarla . Biri kız otururken gidip başından aşağı güller dökecek tam kız şoka girmişken diğer eleman müziği açacak . Maykıl ceksın smooth criminal . Eni guci vocçe diye . Sonra tam o sırada işte sen giriyosun devreye moonwalk yaparak kızın yanına gideceksin "merhaba yoksa selamun aleykummu demeliydim ehe" diyip hemen lafa gireceksin kız şok kız iptal kız wefad . Benimle bir elmanın 2 yarısı olmaya ne dersin yavrişko diyip kulak memesinden bir ısırık alacaksın . Kız neye uğradığını şaşırmışken nikah memuru moonwalk yaparak içeri girecek ve nikahınızı kıyacak . Ha nikahın acelesi yok dersen kulak ısırığından sonra bir öpücük kondurup yanağına sarılacaksın . Unutma kızı hiç konuşturmayacaksın . Şimdiden hayırlı olsun .

Edit : Copy paste sananlar olmuş . Tamamen doğaçlama arkadaşlar . Sizin de özgüven sorununuz var ise danışma hattıma özel pm ile yazın size de Yüzde 99,99 garantili kız tavlama taktikleri atıyım . Kimse abaza ve yalnız kalmayacak o günler eskide kaldı . Elinize elveda deyin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 13 Mart 2017; 22:54:21 >

• edit: kız engelledi
  • msn isteyin hemenn
  • Kıza açılmak için plan ve hazırlık yapıyosan eğer unut bu işi adamım.Gerçek bi erkek bu işe kararverdiği anda ilk fırsatta doğaçlama yapa bu işi.

Misal ben.

.... Evde kahve içelimmi.

.... Bilmemki ehe

....Gel işte ehe

....Eve gidilir

Veee maalesef kahve kalmamıştır.

Bence olmaz ama yine de tavsiye.Saçma teklifler etme."Seni daha yakından tanımak istiyorum.Bunun için bana bi şans ver.Güzel bi birliktelik olacağına inanıyorum"

İşte tam da bu.Red yersende gururunu ayaklar altına alma."Nasıl istersen,yine de düşünmeni isterim,dinlediğin için teşekkürler."

Tamamı şuan düşünülmüştür ve sana özel kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oozed kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim iyi yazmışsınız gerçekten.
    Red yiyince ortada kalmamak lazım öyle. Dediğiniz gibi söylerim olmazsa taktik için sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fazla acilma bogulursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat ol dayi

• Bende ciddi ciddi okumaya basladim

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

Yazmaktan yoruldum artık yüzde 99,99 garantili kız tavlama taktiği bak yazıyorum bunları uygula kız senin . Öncelikle buluşmayı ayarla onu güzel bir cafeye davet et . İlk o gitsin özel ayırttığın masaya otursun . Sen dışında 2 kişi daha ayarla . Biri kız otururken gidip başından aşağı güller dökecek tam kız şoka girmişken diğer eleman müziği açacak . Maykıl ceksın smooth criminal . Eni guci vocçe diye . Sonra tam o sırada işte sen giriyosun devreye moonwalk yaparak kızın yanına gideceksin "merhaba yoksa selamun aleykummu demeliydim ehe" diyip hemen lafa gireceksin kız şok kız iptal kız wefad . Benimle bir elmanın 2 yarısı olmaya ne dersin yavrişko diyip kulak memesinden bir ısırık alacaksın . Kız neye uğradığını şaşırmışken nikah memuru moonwalk yaparak içeri girecek ve nikahınızı kıyacak . Ha nikahın acelesi yok dersen kulak ısırığından sonra bir öpücük kondurup yanağına sarılacaksın . Unutma kızı hiç konuşturmayacaksın . Şimdiden hayırlı olsun .

• sonuc?
  • Yeminle gülme krizine girdim

• Kendin ol yeter

• Horny Saint kullanıcısına yanıt
    Bugün işim var başka gün görüşelim dedi.

• Geçmiş olsun kardeşim üzdün

• Euphoric E kullanıcısına yanıt
    bence reddedicek
  • Horny Saint kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyleyeyim bana da öyle geliyor. Ama kız cidden arkadaşıyla buluşmaya gitmiş instagramdan gördüm
  • DH ye yazıp ta reddilmeyen varmı ki
  • Ah be kardeşim açılıp öyle dh a gelseydin keşke,şimdi üzülerek söylüyorum ki reddedilmeye alıştır kendini

Normal insanın reddedilme oranı %60-70

Dh lı insanın reddedilme oranı %88-99

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.