beyler kız arkadasım hasta 5 gün rapor var ama yarın sınav için gelcek ve 3. derste sınava gircek ya da 2. ders neyse o sınavdan cıktığı tenefüste benım gidip izin almam lazım cunku tek gitmesini istemıyorum cok kötü gözüküyordu bugun üflesem düşcek gibi halsizdi arabayla baya uzağa gidiyor o yuzden benimde gitmem lazım.ona bekle desem beklemez cünkü devamsızlık 7 oldu son sınıfım bide son haftalar için lazım diye sen gelme ben giderim der.o cıktığı an benımde cıkmam lazım duvardan atlamaya kalksam tenefüs bitcek hocalar gircek ohoo o zamana kadar gider. benim hemen gidip birşey demem lazım ki göndersin?
izin alabilir miyim
hocaam -efendim oğlum hoca ya izin alabilirmiyim ben ? -neden oğlum? hocam ya çok halsizim gribim. benim yazılım vardı o yüzden geldim okula. (burda gözleri kısıp sessiz sessiz konuşman gerek. azcık ta kambur durabilirsin) -iyi bakalım.
genellikle bu olur benim konuşmalarım. yazılı olmazsa başka bişey sıkıştırabilirsin. birden kötü oldum da falan da filan. ama çok gerek olmadıkça okuldan çıkma =)
quote:
Orijinalden alıntı: buuraaa
hocaam -efendim oğlum hoca ya izin alabilirmiyim ben ? -neden oğlum? hocam ya çok halsizim gribim. benim yazılım vardı o yüzden geldim okula. (burda gözleri kısıp sessiz sessiz konuşman gerek. azcık ta kambur durabilirsin) -iyi bakalım.
genellikle bu olur benim konuşmalarım. yazılı olmazsa başka bişey sıkıştırabilirsin. birden kötü oldum da falan da filan. ama çok gerek olmadıkça okuldan çıkma =)
heh hesabımın şifreyi buldum neyse ya inanmaz ki hiç grip gibi değilim
evet böyle halsiz gibi takıl günün başından beri
halsizim de sadece o halde. bu aralar çok izin veriyorlar çünki. sabah erken git uykulu olursun hem
Raporluysa sınav için gelemez biz de öyle açıklama yaptı müdür haberi olsun kız arkadaşının benimde raporum var iyiyim aslında ama gidemiyorum sınava
Raporluysa sınav için gelemez biz de öyle açıklama yaptı müdür haberi olsun kız arkadaşının benimde raporum var iyiyim aslında ama gidemiyorum sınava
bende öyle biliyorum ayağım kırıktı rapor var diye sınava almadılar yarın sınava gircek yok yazılcak sınavda daha sonra rapor vercek galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado 4ı
quote:
Orijinalden alıntı: bonobopanzer
bende öyle biliyorum ayağım kırıktı rapor var diye sınava almadılar yarın sınava gircek yok yazılcak sınavda daha sonra rapor vercek galiba
bu nası iştir yaw? sen okula gittiğin zaman seni okula almak zorundalar sadece girdiğin andan itibaren raporun biter o kadar rapor var diye yazılıya almamaları mantıksız.sen yazılıya giricem beni yok yazın raporum yanmasın dediysen tabii o ayrı hocalar haklı
Rapor olunca kopya çekmek için gidip bilerek yok yazdırtıyorum hocaya....
İzin alma sevk al %100 vermek zorunda H1N1 vakaları yüzünden
quote:
Orijinalden alıntı: .iLK.
Rapor olunca kopya çekmek için gidip bilerek yok yazdırtıyorum hocaya....
İzin alma sevk al %100 vermek zorunda H1N1 vakaları yüzünden
birde bizim müdür yardımcısı pek erkeklere inanmıyor hastayım diyince birde okulun en kötü sınıfında olunca neyse deniycez bakalım hocam halsizim başım cok kötü ağrıyor diycem izin vercek mi görcez lise 4 deyim daha hiç izin almadım okuldan
bugün bizim müdür yardımcısı okulda grip belirtileri olan kimse var mı diye bütün sınıfları dolaştı.Sana tavsiyem gribim deme başına iş alma..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme