Şimdi Ara

Yarın okullar açılıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eveet 15 tatilin sonuna geldik.. Hatırlattıysam kusura bakmayın :( ders falan çalışanlar var mı ben hiç çalışmadım

• Ben de çalışmadım tatil günlerinde hiç ders çalışamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçma konulara hazirana kadar mola
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

saçma konulara hazirana kadar mola
    Hocam senin konu içerisindeki ilginç hikayelerin güzel oluyor böyle yıllar öncesinden bahsediyorsun ya

Toplu bir konu açarsanız oradan daha kolay takip edebilirim çok eğlenceli masallar
  • > ders falan çalışanlar var mı ben hiç çalışmadım <

Yav konu dışına takılan biri böyle soru sormaz ki ne dersi xD

Not: Benim yaş 34 size tavsiyem deslerinizi seviyorsaniz ilginizi çekerse çalışın yoksa değmez akılda hiç bir şey kalmıyor kısa süre sonra resetleniyor bilgiler

Kendimden biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 3 Şubat 2019; 19:53:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir donanımhaberli tatillerde ders çalışmaz.
  • Bence çalışın sonra buraya gelip dandik ünideyim diye konu açarsını sanki üniyi ben tercih ettim onlara.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okullar açıldı
    11 yıl önce açıldı
    Okullar başladı!
    5 ay önce açıldı
    Ankara'da okullar tatil olur mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üni sınavı var kitap bile açmadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • olm aklıma 10.sınıf açılamdan bir gün öncesi geldi çok kötüydü lan aklıma geldi ağlayacağım şimdi
    lol oynamıştım sonra intihar etmek istemiştim okula gitmemek için ama becerememiştim. ertesi gün tişört giyip okula gitmiştim millet dalga geçmişti boyum kısaydı zayıftım küçük kalmışsın falan diye sonra dışlanmıştım kimse yanıma gelmemişti hepsi birbiriyle konuşmuştu
    sonra okulun yanındaki kaldırımdan sağımdaki camiye bakarak yürüyordum ağlamak üzereydim kendimi minareden atarken hayal ediyordum
    10.sınıfın 1. dönemi çok çok kötü geçmişti hayatımın en kötü günleriydi(bu zamanlar kadar kötüydü)
    tipsizliğim yüzünden psikolojim aşırı derece de bozulmuştu yazık lan bana
  • Değerini bilin, ben de 5 de kalkıp işe gidecem keşke derdim tek okul olsaydı o zamanlar güzeldi

• Ünideyim keşke benim de yarın başlasa.Sıkıntıdan ölcem

• Vay be lise geldi aklıma. O zamanlar deli gibi bitsin de kurtulalım derdik. Sonradan farkediyosun dertsiz tasasız arkadaşlarınla takıldığın, hocalarınla arkadaş gibi olduğun güzel bir ortam olduğunu. Liseli kardeşlerime tek tavsiyem en güzel şekilde geçirin derse gömülmeyin etkinliklere de katılın güzel anılar biriktirin

• Swonz kullanıcısına yanıt
    +1

Her şeyi yoluna koyma fırsatı varken... Şimdilerde bambaşka telaşlar içindeyiz ama sorunlar kar topu etkisi yapar. Bugüne bizi lanet ettiren hususlar geçmişte gizli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 3 Şubat 2019; 22:22:47 >
  • Daha ortadayım ne ünisi ?
  • GR33K kullanıcısına yanıt
    Aslında ben okulda eğleniyorum okullar yeni başladığı zaman alışıyor insan
  • Bir de hiç tatili olmayan çalışanlar var

• Iyi oyun serverleri rahatlamıştır

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Cidden ya :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.