Şimdi Ara

yarın sabah almaya gitcem ACİL yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Megane hb 1.6 115bg CVT benzinli otomatik 35.400 baz versiyon
    Yeni Clio 1.5dci 75bg dizel manuel 36.400 touch versiyon
    siz olsanız hangisini alırdınız?

• bence ne kadar kullandığınıza bağlı.
    eğer benzin bana uyar derseniz tabii ki 1. si
  • quote:

Orijinalden alıntı: hay2010

bence ne kadar kullandığınıza bağlı.
    eğer benzin bana uyar derseniz tabii ki 1. si

beni tereddğte düşüren ikisi arasında ciddi donanım farkları var clio daha donanımlı ve dizel ama digeri bos ama c snıfı ve otomatik of of .
  • aldınmı arabayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

aldınmı arabayı?

:) yok yarın sabah arkadaslarla bursa renault maise gitcez o megane cvt alcak ben kararsız kaldım işte bi işaret bekliyorum
  • Eger cok yol yapacaksan Clio al yoksa tabikide Megan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Yeni Clio hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 9 Kasım 2012; 1:01:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi geceler, şu iki araç arasında clio bence bir tık önde hem daha donanımlı hemde, daha az yakacak neredeyse % 30 yakıt tasarrufu sağlarsınız.

Bence kararı siz verin eğer fazlaca iç hacme ihtiyacınız varsa megane i tercih edin ama bagaj hacmi arka koltuklardaki yaşam alanı sizin için mühim değilse Clio daha mantıklı.
  • Bildiğim kadarıyla benzinli meganın otomatiği cvt deil, klasik 4 ileri otm.
    Her zaman alınabilecekse bir üst sınıf araç alınmalı diye düşünüyorum..
    Benzinlide sanırım lpg uyumu da var, ilerde lpg de düşünülebilir.
  • megane
  • dizel olduğu için clio diyorum.
  • bekar veya 3 kişilik aileysem eğer clio alırım yok bana benzin koymaz geniş araba lazım diyorsan megane
  • Yeni 0.9lt Clio'nun benzinlisi ne kadar
  • Arkadas clio ile megane in yuruyen aksamlari cok farkli birbirinden , megane daki yoltutusun ve konforun dolu donanimli olsa bile clio da bulamazsin , yakit tuketimi konusunda ise clio elbette daha az yakacakgir ama performanssiz olacaksiniz , sehir disinda rahat edemezsin clio ile , benzin ile mazotunda fiyati nerdeyse ayni olacak , ama tabikide benzin litre bazinda daha fazla yakabilir, arasindaki fiyat farkini da verip bir ust donanimli veya birkac onemli opsiyonel donanimli megane almanizi tavsiye ederim pisman olmazsiniz hicbir sekilde , simdiden hayirli olur insallah

• C sınıfı alınır,C sınıfı varken clioya bakılmaz.
    Yakıt probleminiz olursa lpg ile çözersiniz.
  • bencede c sınıfı varken b sınıfı araç almak biraz enterasan bi karşılaştırma olur... sonuçta benim d veya e segmenti dahil alacak param var ama b segmenti işimi fazlasıyla goruyor birde park sorunu vs olmuyor bu araçlarda...

aile varsa fazla yol yapmıyorsan megane alınır... hem bide hanım falan kullanacaksa kesinlikle cvt megane alınır...

eger kendini genc hissediyor ailen yok bol gezerim arabada yırtıcı gozuksun diyorsan clio 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

Bildiğim kadarıyla benzinli meganın otomatiği cvt deil, klasik 4 ileri otm.

2013 yılından itibaren renault megane ve fluencede cvt sanzımana geciyo benzinl, otomatikte. ben oyak kampanyasından araba siparişi verdim bugun.

bu arada megane da karar kıldım arkadaslar. clio ile megane kıyaslamakla hata yapmısım . clio nu tek avantajı yakıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: ershan83

quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

Bildiğim kadarıyla benzinli meganın otomatiği cvt deil, klasik 4 ileri otm.

2013 yılından itibaren renault megane ve fluencede cvt sanzımana geciyo benzinl, otomatikte. ben oyak kampanyasından araba siparişi verdim bugun.

bu arada megane da karar kıldım arkadaslar. clio ile megane kıyaslamakla hata yapmısım . clio nu tek avantajı yakıt

Cvt olayını bilmiyordum. İyi etmişler, benzinli otm. tutar bence bu kombinasyonla.
    Hayırlı olsun bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Karar vermişsiniz ama yine de cvt şanzıman için tekrar düşünmek lazım. Renault bu şanzımanı daha yeni üretiyor bildiğim kadarıyla. Belki nissan ortaklığından almış da olabilir, qashqai deki şanzımanı alıyor olabilir bilemiyorum. Ama renault bişeyi yeni çıkarıyorsa biraz beklemekte fayda olur.

Ben olsam clio4ü tercih ederim. Yakıtı yarı yarıya farkeder çünkü megane cvt ile pek de az yakmaz. Tam otomatikteki gibi olmasa da, cvt de manuel şanzımanla arasında tüketim farkı olur.

Clionun tasarımı oldukça çekici, donanımı güzel, ön taraf da çok dar değil. Dizel motor zaten sınıfında en az yakanlardan. Ama bu modelin de dikkat edilmesi gereken tarafı yeni model olduğu için çocukluk hastalıkları olabilir. Özellikle ülkemizde üretildiğinden kalitede ilk etapta sıkıntılar olabilir.

Ben olsam yine de clio4 tercih ederdim. Sport tourer modeli gelince ben de düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Karar vermişsiniz ama yine de cvt şanzıman için tekrar düşünmek lazım. Renault bu şanzımanı daha yeni üretiyor bildiğim kadarıyla. Belki nissan ortaklığından almış da olabilir, qashqai deki şanzımanı alıyor olabilir bilemiyorum. Ama renault bişeyi yeni çıkarıyorsa biraz beklemekte fayda olur.

Ben olsam clio4ü tercih ederim. Yakıtı yarı yarıya farkeder çünkü megane cvt ile pek de az yakmaz. Tam otomatikteki gibi olmasa da, cvt de manuel şanzımanla arasında tüketim farkı olur.

Clionun tasarımı oldukça çekici, donanımı güzel, ön taraf da çok dar değil. Dizel motor zaten sınıfında en az yakanlardan. Ama bu modelin de dikkat edilmesi gereken tarafı yeni model olduğu için çocukluk hastalıkları olabilir. Özellikle ülkemizde üretildiğinden kalitede ilk etapta sıkıntılar olabilir.

Ben olsam yine de clio4 tercih ederdim. Sport tourer modeli gelince ben de düşünüyorum.

teşekkür ederim yorumlarınız için;
    aslında bende ilk etapta clio4 için gitmiştim aynen yukarıda saymıs oldugunuz sebeplerden ötürü ancak gittiğimde tekrar tekrar yaklasık 1 saat ikisini de inceledim.
    izlenimlerim;
    * clionun icerisindeki kullanılan malzemeler cok kalitesiz geldi sanki bi süre kullandıktan sonra her tarafından gıcırtılar gelecekmiş gibi kapı dösemelerinden tutun gögus ve tavanda kullanılan malzemesine kadar bir cok yerinde isciligin ve malzemenin kalitesizligi cok soguttu beni . bir de butcem ancak 75ligine yetiyordu. onunda performansından ve motor sesinden haz almadıgımı sölemek isterim.
    * meganeda ise donanım eksikti baya ama ben sadelik ve saglamlıktan yanayım clioya kıyasla yukarıda bahsettigim sorunlar anlamında aralarında ciddi farklar gözlemledim.
    cvt sanzıman ile ilgili bende bilmiyorum acıkcası kendi mi uretecek yada honda nissandan mı alcak. ama her halikarda 3 sene garanti kapsamında kullancak olmam ki bildigim kadarıyla üretim kaynaklaı hataların ve sanzuman sıkıntılarının kısa sürede bas gösterecek olmasından ötürü megane da karar kıldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.